Δάπεδα Tarkett για επαγγελματικούς χώρους

Η Tarkett είναι παγκόσμιος ηγέτης σε καινοτόμες λύσεις δαπέδου και αθλητικών επιφανειών. Οι λύσεις μας ανταποκρίνονται στις σχεδιαστικές και λειτουργικές απαιτήσεις τομέων όπως η υγειονομική περίθαλψη & η φροντίδα ηλικιωμένων, η εκπαίδευση, τα εμπορικά καταστήματα, η φιλοξενία & η αναψυχή, ο χώρος εργασίας, ο αθλητισμός και η βιομηχανία. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων δαπέδου σε vinyl ρολάluxury vinyl tiles, ορυκτά πλακίδια , linoleum, μοκέταξύλο και laminate. Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, συμβάλλουμε στη δημιουργία φιλικών προς τον άνθρωπο χώρων διαβίωσης σε παγκόσμια κλίμακα, που συνδυάζουν την ευεξία, την απόδοση και το design.

Προτεινόμενα άρθρα
Μάθετε τα πάντα για το linoleum
Μάθετε τα πάντα για το linoleum

Μάθετε περισσότερα για το Linoleum, τον τρόπο παραγωγής του, για ποιό λόγο είναι φιλικό προς το περιβάλλον, ποιός το εφηύρε, πως να το τοποθετήσετε και πως να το συντηρήσετε.

Mix & match με τις συλλογές Desso Essence
Mix & match με τις συλλογές Desso Essence

Η ανανεωμένη οικογένεια Essence προσφέρει μια ευρεία και ισορροπημένη γκάμα από ουδέτερα και έντονα χρώματα. Επιπλέον, προσφέρει υψηλής ποιότητας δάπεδα σε προσιτή τιμή. Ανακαλύψτε την!

Πρόσφατα έργα
Εμπορικό κατάστημα Praktiker
Εμπορικό κατάστημα Praktiker

Το εμπορικό κατάστημα Praktiker στον Ταύρο επέλεξε το iQ Granit της Tarkett!

Κτίριο γραφείων Travelport
Κτίριο γραφείων Travelport

Η Travelport επέλεξε δάπεδα Tarkett για το κτίριο γραφείων της στην Αθήνα!

Εφαρμογές