Δημιουργήστε μοναδικές εμπειρίες επισκεπτών

Δημιουργήστε μοναδικές εμπειρίες επισκεπτών

Παίξτε με τα χρώματα

Τα χρώματα δίνουν προσωπικότητα σε κάθε brand και προσφέρουν στους πελάτες μια πιο άμεση και συναισθηματική εμπειρία. Επιλέξτε τα χρώματα που ταιριάζουν καλύτερα με την ιστορία που θέλετε να πείτε. Για παράδειγμα, τα χρώματα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στις διαθέσεις των πελατών σας: χρησιμοποιήστε πορτοκαλί για να τονωθεί η όρεξη, πράσινο για να καταπραΰνει, κίτρινο για να ενεργοποιήσετε, μπλε για να εμπνεύσετε. Η ανάμειξη διαφορετικών φωτεινών χρωμάτων στο δάπεδο μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία μιας ενεργειακής ατμόσφαιρας. Πάνω απ 'όλα, τα χρώματα θα βοηθήσουν τους πελάτες σας να θυμούνται το brand σας. 

Δημιουργήστε ξεκάθαρη πορεία

Οι πελάτες των ξενοδοχείων και των εστιατορίων επιθυμούν να βρίσκουν το δρόμο τους χωρίς να χανονται ή να χρειάζεται να ζητούν οδηγίες. Επιλέγοντας την ανάμιξη υλικών, όπως η αξιοποίηση ενός κόκκινου χαλιού, δημιουργείτε ξεκάθαρες κατευθύνσεις στο χώρο σας. Επιπλέον, κάνετε μια ισχυρή δήλωση σχεδίασης και δίνετε στο brand σας επιπλέον προσωπικότητα. Η χρήση υλικών δαπέδου υψηλών προδιαγραφών όπως παχιά μοκέτα ή πολυτελές ξύλινο δάπεδο συμβάλλετε στη δημιουργία χώρων με μοναδική και σοφιστικέ ατμόσφαιρα. 

Διηγηθείτε μια ιστορία

Κάθε brand διηγείται μια ιστορία, την ιστορία των προϊόντων της και των ανθρώπων που το πλαισιώνουν. Κάθε brand πουλάει μια εμπειρία. Η εσωτερική διακόσμηση μπορεί να συμβάλει σημαντικά σε αυτή τη διαδικασία. Εάν το brand σας για παράδειγμα εμπνέεται από τη φύση, το ταξίδι, την καινοτομία ή την τέχνη, επιλέγοντας και ανακατεύοντας τα σωστά υλικά και χρώματα δαπέδου μπορείτε να κάνετε την εμπειρία του πελάτη σας ξεχωριστή. Για παράδειγμα, τα δάπεδα Linoleum αποτελούν την ιδανική επιλογή για να αποδώσετε μια φυσική και αυθεντική ατμόσφαιρα. 

Δημιουργήστε ζώνες και αναμίξτε υλικά

Τα εμπορικά καταστήματα και τα εστιατόρια έχουν διαφορετικές ζώνες, από τη διάσημη "ζώνη αποσυμπίεσης" στα καταστήματα, μέχρι τα δωμάτια ή την περιοχή checkout του καταστήματος. Η χρήση διαφορετικών υλικών δαπέδου, όπως χαλιά για αυτές τις ειδικές ζώνες, μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να τα αναγνωρίσουν και να κάνουν την εμπειρία τους πιο ευχάριστη. Η χρήση διαφορετικών υλικών δαπέδων μπορεί επίσης να προσελκύσει πελάτες σε συγκεκριμένες περιοχές όπου έχετε τοποθετήσει προϊόντα ή απλά να δημιουργήσετε μια σύγχρονη και φιλόξενη ατμόσφαιρα χάρη στον συνδυασμό ξύλινων, πολυστρωματικών ή πολυτελών πλακιδίων βινυλίου με χαλί. 

Εάν σας ενδιαφέρει ένας συγκεκριμένος συνδυασμός δαπέδων, επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος στην ιστοσελίδα μας και λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οδηγίες εγκατάστασης. Ξεφυλλίστε το Play 2018 για να δείτε εμπνευσμένους χώρους εμπορικών καταστημάτων, ξενοδοχείων και εστιατορίων.