Σχεδιάστε το δικό σας δάπεδο με την υπηρεσία Floorcraft με τεχνολογία sonic cutting 

Σχεδιάστε το δικό σας δάπεδο με την υπηρεσία Floorcraft με τεχνολογία sonic cutting 

Η υπηρεσία εξατομίκευσης δαπέδου Floorcraft  με τεχνολογία sonic cutting δίνει ζωή στα πιο πολύπλοκα έργα σας, συμβάλλοντας σε μια εξαιρετική τεχνική και σχεδιαστική εμπειρία. Τα δάπεδα μας κόβονται στο σχέδιο σας, συναρμολογούνται μαζί και προστατεύονται με συγκολλητική μεμβράνη. Η πλειοψηφία των ελαστικών δαπέδων μας όπως τα LVT, τα linoleum, τα ομοιογενή και τα ετερογενή vinyl δάπεδα μας είναι κατάλληλα για τις λύσεις δαπέδου Floorcraft.

Ανακαλύψτε τις πλήρεις δυνατότητες της υπηρεσίας Floorcraft σε σχέση με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Δείτε πως ένα σχήμα μπορεί να μεταμορφωθεί σε διαφορετικές μορφές παίζοντας με τον προσανατολισμό και τα χρώματα.

Μια γιορτή στο design και τη δεξιοτεχνία

Η υπηρεσία προσφέρει τα θεμέλια μιας νέα τεχνικής που είναι μοντέρνα στον πυρήνα της. Ως εκ τούτου, συνδυάζει ενθουσιώδη χρώματα και υλικά σε παραδοσιακή και μοντέρνα σχέδια για να δημιουργήσετε αποκλειστικά έργα τέχνης μέσω των ειδικά σχεδιασμένων δαπέδων μας.

 

Δώστε ζωή στα πιο απαιτητικά σας έργα

Φανταστείτε το μoναδικό σας έργο και το φτιάχνουμε για εσάς! Προσαρμοσμένη για να ανταποκριθεί στο όραμά σας, η υπηρεσία Floorcraft σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα στο σχεδιασμό του δικού σας μοναδικού δαπέδου με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Όλα τα σχέδια είναι κλιμακωτά για να χωρέσουν σε οποιοδήποτε χώρο, οπότε δεν υπάρχει όριο στο μέγεθος ενός έργου.


 

 

Εξερευνήστε τη βιβλιοθήκη μας με τα προκαθορισμένα σχέδια της υπηρεσίας Floorcraft

Με την υπηρεσία Floorcraft σας παρέχουμε όλο και μεγαλύτερες επιλογές μέσω της βιβλιοθήκης προκαθορισμένων σχεδίων για να σας εξοικονομήσουμε χρόνο. Επιλέξτε τα σχήματα, τα δάπεδα και τα χρώματα σας και δημιουργήστε το έργο σας με την υποστήριξη της ομάδας σχεδιασμού μας.

Συλλογή εικόνων