Create@Tarkett - Μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία!

Create@Tarkett - Μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία!

Η νέα μας υπηρεσιά Create@Tarkett είναι η απάντησή μας στις ανάγκες των πελατών που αναζητούν δημιουργικές, επαγγελματικές και οικονομικά αποδοτικές σχεδιαστικές λύσεις! Στην Tarkett, έχουμε πάντα υπόψη μας ότι κάθε χώρος είναι διαφορετικός και μοναδικός, επομένως χρειάζεται μια εξατομικευμένη προσέγγιση. Με την υπηρεσία  Create@Tarkett®, θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το δάπεδό σας με δημιουργικό τρόπο και να φέρετε μια νέα ποιότητα στο εσωτερικό σας.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε ιδρύματα όπως νοσοκομεία και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, καθώς και σε επενδυτές και αρχιτέκτονες ξενοδοχείων και γραφείων. Στη δουλειά μας με τον πελάτη, συνδυάζουμε καινοτομία και επαγγελματική γνώση. Βασιζόμαστε στην πολυετή εμπειρία των σχεδιαστών μας και τις γνώσεις μας στον τομέα της ψυχολογίας των χρωμάτων και του σχεδιασμού για τον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Παρέχουμε επαγγελματικές συμβουλές για την επιλογή υλικών ή προτεινόμενων χρωμάτων. Θα σας βοηθήσουμε να κανονίσετε τη διάταξη δαπέδου σε σχολικό διάδρομο ή κοινόχρηστο χώρο σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα πρότυπα, θα φροντίσουμε επίσης για την άνεση των ασθενών και των εργαζομένων του νοσοκομείου, χωρίς να ξεχνάμε τη λειτουργικότητα και την αισθητική του δαπέδου.

Τι θα κερδίσετε από την υπηρεσία Create@Tarkett;

Εξατομίκευση έργου: με επιμέλεια από την έμπειρη ομάδα των αρχιτεκτόνων μας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Στο εύρος των υπηρεσιών μεταξύ άλλων προσφέρει: mood boards, 2D design, 3D design και συμβουλευτικές υπηρεσίες από τον τον designer.

Υπηρεσίες αρχιτέκτονα σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού: μέσω ενός εκπροσώπου της Tarkett, μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση με τον αρχιτέκτονα μας. Θα εξετάσουμε τις ανάγκες σας, θα σας δώσουμε συμβουλές και θα σας καθοδηγήσουμε σε όλη τη διαδικασία, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις, τις ιδέες και τους στόχους σας.

• Επαγγελματική συμβουλευτική: έχουμε πολυετή εμπειρία στην παροχή λύσεων δαπέδου της υψηλότερης ποιότητας. Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με την έρευνα μας σχετικά με τον σχεδιασμό σε θέματα, όπως ενδεικτικά, τη φροντίδα ηλικιωμένων, την επίδραση των χρωμάτων του περιβάλλοντος στη διάθεσή μας, την ψυχοσωματική ανάπτυξη και τις γνωστικές μας ικανότητες και τη μελέτη σχετικά με τα χρώματα.

Πως λειτουργεί

Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο μας για να συγκεντρώσει τις απαραίτητες πληροφορίες και να προσκαλέσει στη διαδικασία τον αρχιτέκτονα που θα σας καθοδηγήσει στο τελικό έργο. Από τις αρχικές λεπτομέρειες, τα mood boards και τα σκίτσα θα βιώσετε μια εμπνευσμένη συνεδρία με τον σχεδιαστή, μέσα από 2D και 3D σχέδια μέχρι το τελικό, ολοκληρωμένο έργο.

  • Τα Mood boards είναι δωρεάν συνδυασμοί εμπνευσμένων εικόνων, υλικών, αντικειμένων, φωτογραφιών και γραφικών που έχουν σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζουν την ατμόσφαιρα του σχεδιασμού του έργου και των χώρων πάνω στα οποία εργαζόμαστε.
  • O σχεδιασμός 2D δίνει μια σαφή και ευανάγνωστη εικόνα της διάταξης του δαπέδου. Το πλεονέκτημα ενός 2D σχεδίου είναι ότι μπορούμε ήδη να δούμε το τελικό αποτέλεσμα σε αυτό το στάδιο. Διευκολύνει την απόφαση για την παραλλαγή χρώματος και την εργασία του αναδόχου.
  • O σχεδιασμός  3D θα σας βοηθήσει να φανταστείτε πώς θα μοιάζει ο τελικός χώρος από το επίπεδο χρήστη. Στην οπτικοποίηση, θα δείτε το πάτωμα σε ένα χώρο με περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις και τη δημιουργική σας συνεργασία. Με την υπηρεσία Create@Tarkett, αποδεικνύουμε ότι η δημιουργία ενός φιλικού, υγιεινού, εμπνευσμένου και όμορφου χώρου δεν χρειάζεται να συνεπάγεται τεράστιες επενδύσεις.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εάν καταφέραμε να σας ιντριγκάρουμε και θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Create@Tarkett, επικοινωνήστε με ένα εκπρόσωπο μας.