Κοινόχρηστος χώρος εργασίας Mezzanine

Κοινόχρηστος χώρος εργασίας Mezzanine

2022 | Verona, ΙΤΑΛΙΑ

Συλλογή εικόνων

Όταν στέκεστε στη via Cappello στη Βερόνα, αντικρίζετε το κτήριο Palazzo Negri. Μέσα σε αυτό το ορόσημο του δέκατου όγδοου αιώνα βρίσκεται ο καινοτόμος, λειτουργικός και ελκυστικός κοινόχρηστος χώρος εργασίας Mezzanine που δημιουργήθηκε στον ημιώροφο και έχει θέα στην εσωτερική αυλή του κτιρίου.

Όταν ανέλαβαν το έργο η Giulia Urciuoli και ο Andrea Pezzoli του στούντιο co.arch, έπρεπε πρώτα να αφαιρέσουν όλους τους σοβάδες, τους πίνακες, τις ψευδοροφές και τα δάπεδα που είχαν συσσωρευτεί με τα χρόνια, προκειμένου να αποκαλύψουν τα αρχικά δοκάρια και το πλαίσιο. Στη συνέχεια μετέτρεψαν ολόκληρο τον όροφο σε κοινόχρηστο χώρο εργασίας, με γραφεία ανοιχτής αρχιτεκτονικής και ιδιωτικά γραφεία, καθώς και μια ανεπίσημη αίθουσα συσκέψεων.

Επέλεξαν να επενδύσουν τα δάπεδα με ομοιογενές δάπεδο βινυλίου iQ Surface της Tarkett. Το iQ Surface έίναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό δάπεδο που είναι ανακυκλώσιμο και ιδανικό για περιβάλλοντα εργασίας, καθώς εγγυάται εξαιρετική ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου, χάρη στις χαμηλές εκπομπές VOC. Ο διακεκομμένος σχεδιασμός του μπορεί να δημιουργήσει μια συνεχή επιφάνεια με ένα διασκεδαστικό μοτίβο που θυμίζει τα τυπικά γρανιτένια δάπεδα των βενετσιάνικων παλατιών.

 

Φωτογραφίες: Diambra Mariani

 

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τους ανθρώπους και τον πλανήτη.
Tarkett Human-Conscious Design®.

 

 

Προτεινόμενες συλλογές

Σχετικά

Ανακαλύψτε πώς το κομψό δάπεδο βινυλίου Tarkett iQ Surface ενσωματώθηκε πλήρως στη μοντέρνα διακόσμηση του υπέροχου Mezzanine στο κέντρο της Βερόνας.

Σχεδιαστής/ Αρχιτέκτονας

co.arch studio / Giulia Urciuoli e Andrea Pezzoli

Τομέας

Κατηγορίες