Riva Palace Hotel

Riva Palace Hotel

2022 | Grado, ΙΤΑΛΙΑ

Συλλογή εικόνων

Το εσωτερικό του ξενοδοχείου Riva Palace στο Grado της Ιταλίας ανακαινίστηκε πλήρως, από τους κοινόχρηστους χώρους μέχρι τα ιδιωτικά δωμάτια. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η διακόσμηση με εκλεπτυσμένα έπιπλα ήταν πολύ σημαντικά για το Bonfante Interior Contractor's Hub48, το στούντιο σχεδιασμού που ήταν υπεύθυνο για το έργο ανακαίνισης. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν μια μοντέρνα αλλά κομψή εμφάνιση, εμπνευσμένη από τις λιμνοθάλασσες της Μεσογείου και τη θάλασσα, ελπίζοντας να δώσουν στους επισκέπτες μια μοναδική και εκλεπτυσμένη εμπειρία.

Το design studio χρησιμοποίησε γεωμετρικά αντικείμενα και διάφορες υφές με μοντέρνα και μοντέρνα φινιρίσματα, με νέο και πρωτότυπο τρόπο, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ολοένα και πιο απαιτητικές προσδοκίες των διεθνών επισκεπτών του ξενοδοχείου.

Πάνω από χίλια τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας δαπέδου καλύφθηκαν με τη συλλογή άκαμπτου LVT, Starfloor Click Ultimate 30 της Tarkett, που εγγυάται μέγιστη αντίσταση και ακουστική μείωση έως και 18dB. Εκτός από τις εξαιρετικά τεχνικές επιδόσεις του, το Starfloor Click Ultimate είναι 100% ανακυκλώσιμο, κατασκευασμένο με τεχνολογία χωρίς φθαλικές ενώσεις και εγγυάται εξαιρετική ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου χάρη στις πολύ χαμηλές εκπομπές VOC του.

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τους ανθρώπους και τον πλανήτη.
Tarkett Human-Conscious Design®.

 

 

Προτεινόμενη συλλογή

Σχετικά

Ανακαλύψτε το νέο και βελτιωμένο κομψό Riva Palace Hotel με δάπεδα Starfloor Click Ultimate της Tarkett.

Σχεδιαστής/ Αρχιτέκτονας

Hub48 di Bonfante Interior Contractor

Τομέας