Αξιοποιώντας ανακυκλωμένο περιεχόμενο στα δάπεδα

Ανακυκλωμένο περιεχόμενο

Δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στα υλικά.

Μεταβιομηχανικές ιατρικές συσκευασίες κυψέλης και κάρτες SIM για κινητές συσκευές, κιμωλία που έχει φιλτραριστεί από πόσιμο νερό, ταινίες PVB από παρμπρίζ παλαιών αυτοκινήτων, ακόμη και απορριπτόμενα δίχτυα ψαρέματος. Μπορεί να ακούγεται σαν μια περίεργη συλλογή σκουπιδιών, αλλά αυτά τα αντικείμενα περιέχουν πραγματικά πολύτιμα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά. Γι 'αυτό, στην Tarkett, συνεργαζόμαστε με συνεργάτες που εργάζονται με καινοτόμους τρόπους εξαγωγής πολύτιμων υλικών από μεταχειρισμένα προϊόντα τα οποία μπορούμε να επαναφέρουμε στην αλυσίδα εφοδιασμού μας.

Αξιοποιώντας ανακυκλωμένο περιεχόμενο στα δάπεδα

Είναι όλα μέρος της δέσμευσής μας για μια προσέγγιση κυκλικής οικονομίας, που σημαίνει κλείσιμο του κύκλου για τα απόβλητα. Φυσικά, αυτό ξεκινά με τον οικολογικό σχεδιασμό των προϊόντων μας. Εξασφαλίζουμε ότι όταν φτάσουν στο τέλος του κύκλου ζωής τους, τα πολύτιμα υλικά που περιέχουν μπορούν να εξαχθούν όσο το δυνατόν πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθούν. Στην Tarkett, η φιλοδοξία μας είναι ότι στο μέλλον, το δάπεδο μας θα είναι 100% ανακυκλώσιμο. Αλλά το κλείσιμο του κύκλου για τα απόβλητα απαιτεί επίσης μια πλευρική σκέψη! Γι 'αυτό συνεργαζόμαστε με άλλους κλάδους για να βρούμε απορριπτόμενα υποπροϊόντα που μπορεί να είναι χρήσιμα για εμάς - όπως η αξιοποίηση των υπολειμμάτων κιμωλίας από την επεξεργασία πόσιμου νερού σε σταθεροποιητή κιμωλίας για τη στήριξη των προϊόντων μοκέτας με υπόστρωμα EcoBase με πιστοποίηση Cradle to Cradle ™ Gold.

iD Revolution LVT collection using PVB recycled windshileds

Διότι όταν πρόκειται για απορρίματα, κάθε θραύσμα που αποθηκεύεται και επαναχρησιμοποιείται κάνει τη διαφορά. Όχι μόνο διατηρεί τους φυσικούς πόρους του κόσμου, αλλά βοηθά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, μειώνοντας τις τεράστιες ποσότητες ενέργειας και νερού που απαιτούνται για την εξαγωγή και επεξεργασία παρθένων υλικών. Επί του παρόντος στοχεύουμε στο τριπλασιασμό του ποσοστού 10% του ανακυκλωμένου περιεχομένου που είχαμε το 2018 έως το 2030, οπότε αναζητούμε συνεχώς ευκαιρίες αντικατάστασης παραδοσιακών υλικών με ανακυκλωμένα υψηλής ποιότητας.

Αξιοποιώντας ανακυκλωμένο περιεχόμενο στα δάπεδα

Γνωρίζουμε ότι το πάθος μας για αειφορία είναι κάτι που μοιράζονται οι πελάτες μας. Γι 'αυτό όταν επιλέγετε μια λύση δαπέδου Tarkett, δεν επιλέγετε μόνο ένα προϊόν που είναι όμορφο, ανθεκτικό και αποδεδειγμένο συνοδεύεται από τα υψηλότερα πρότυπα υγείας. Καταλαβαίνετε ότι κάνετε μια καλή επιλογή για το περιβάλλον και το μέλλον του πλανήτη μας.

Άλλος ένας τρόπος με τον οποίο
Κάνουμε το καλό. Μαζί.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Κλιματική αλλαγή

Η αξιοποίηση ανακυκλωμένου περιεχομένου συμβάλλει στη μείωση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.
Μάθετε περισσότερα
 

ReStart®

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα ReStart®, το οποίο ανακτά και ανακυκλώνει απορρίματα χρησιμοποιημένων δαπέδων.
Μάθετε περισσότερα
 

iD Revolution

Δείτε πως αναζητούμε διαρκώς ευκαιρίες εναλλαγής παραδοσιακών υλικών με ανακυκλωμένα υψηλής ποιότητας.
Μάθετε περισσότερα
 

 

 

Λήψη της έκθεσης αειφορίας της Tarkett

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ

Κυκλική οικονομία

Δεσμευόμαστε στη δημιουργία μιας κυκλικής οικονομίας. Κλείνουμε τον κύκλο, διατηρούμε τους φυσικούς πόρους και μειώνουμε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Καλά υλικά

Διαρκής επιστημονική δοκιμή υλικών και ριζική διαφάνεια.

Ποιότητα εσωτερικού αέρα

Δείχνουμε το δρόμο σε ότι αφορά την ποιότητα του εσωτερικού αέρα, ώστε να μπορείτε να αναπνέετε εύκολα.