Πρόγραμμα ανακύκλωσης ReStart της Tarkett

Restart®

Ανακύκλωση? Έχετε τη θέληση. Έχουμε τον τρόπο.

Όλοι συμφωνούμε ότι η ανακύκλωση ασφαλών υλικών είναι καλή. Διατηρεί τους φυσικούς πόρους του κόσμου και συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της κλιματικής αλλαγής. Αλλά το να κάνεις το σωστό δεν είναι πάντα εύκολο. Πώς μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το μετά την εγκατάσταση ή το χρησιμοποιημένο δάπεδο αξιοποιείται εκ νέου και δεν καταλήγει σε χώρο υγειονομικής ταφής ή πηγαίνει σε αποτέφρωση;

Tarkett's ReStart take back and recycling programme

Η απάντηση είναι αφήστε το σε μας! Το πρόγραμμα ανάκτησης και ανακύκλωσης δαπέδων ReStart®, θα τα πάρει όλα για ανακύκλωση και θα σας παρέχει πιστοποίηση για την ποσότητα του υλικού που συνεισφέρατε. Κομμάτια λινέλαιου και βινυλίου από την εγκατάσταση; Θα τα πάρουμε. Το παλιό σας click ή loose-lay δάπεδο από βινύλιο ή το παλιό σας δάπεδο από μοκέτα; Μην ανησυχείτε, θα το πάρουμε και αυτό. Θα πάρουμε ακόμη και παλιά προϊόντα μοκέτας των ανταγωνιστών μας. Έτσι ακριβώς!

Tarkett's ReStart take back and recycling programme

Για εμάς, κάθε απόρριμα που αποθηκεύουμε και ανακυκλώνουμε κάνει τη διαφορά στο περιβάλλον μας. Φυσικά, τα υλικά που ανακυκλώνουμε πρέπει να πληρούν τα εξαιρετικά πρότυπα υγείας και ασφάλειας που έχουμε ορίσει για εμάς (πολύ πάνω από τα πρότυπα της βιομηχανίας), αλλά αν υπάρχει υλικό που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με ασφάλεια, γνωρίζουμε ότι μπορεί κάποιος άλλος. Γι 'αυτό συνεργαζόμαστε με άλλους κλάδους για να διασφαλίσουμε ότι όπου είναι εφικτό, τίποτα δεν θα χαθεί.

Άλλος ένας τρόπος με τον οποίο
Κάνουμε το καλό. Μαζί.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RESTART®

Είναι εύκολο να γίνετε μέλος του προγράμματος ReStart®:

The ReStart programme: how it all works

1. Πρώτα, υπογράψτε τη συμφωνία ReStart® για τη συμμετοχή σας.

2. Θα σας στείλουμε το  container ReStart® για να συλλέξετε τα ανεπιθύμητα κομμάτια μετά την εγκατάσταση ή το παλιό δάπεδο σας.

3. Γεμίστε τις σακούλες με τα καθαρά κομμάτια μετά την εγκατάσταση ή στοίβαξτε τα παλιά πλακίδια μοκέτας σας στις παρεχόμενες παλέτες.

4. Κάντε κράτηση για την περισυλλογή τους στον τοπικό συλλέκτη απορριμμάτων της Tarkett.

Μόλις συλλέξουμε τα απόβλητα, θα τα ανακυκλώσουμε σε ένα από τα ειδικά κέντρα ανακύκλωσής μας και θα τα μετατρέψουμε σε πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας που θα χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή νέων δαπέδων Tarkett.

Tarkett's ReStart take back and recycling programme

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Κέντρο ανακύκλωσης μοκέτας

Ανακαλύψτε το κέντρο ανακύκλωσης μοκέτας.
Μάθετε περισσότερα
 

Ανακύκλωση

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως ανακυκλώνουμε.
Μάθετε περισσότερα
 

Ανακυκλωμένο περιεχόμενο

Μάθετε πώς εμποδίζουμε τη σπατάλη πολύτιμων υλικών.
Μάθετε περισσότερα
 

 

 

Λήψη του φυλλαδίου σχετικά με το πρόγραμμα ανακύκλωσης ReStart® 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ

Κυκλική οικονομία

Δεσμευόμαστε στη δημιουργία μιας κυκλικής οικονομίας. Κλείνουμε τον κύκλο, διατηρούμε τους φυσικούς πόρους και μειώνουμε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Καλά υλικά

Αδιάκοπη επιστημονική δοκιμή υλικών και ριζική διαφάνεια.

Ποιότητα εσωτερικού αέρα

Δείχνουμε το δρόμο σε ότι αφορά την ποιότητα του εσωτερικού αέρα, ώστε να μπορείτε να αναπνέετε εύκολα.