vinyl floors offering a trendy design pallette

Ανακαλύψτε την ανανεωμένη συλλογή Excellence

Το χρωματολόγιο που δίνει τον τόνο

δάπεδα βινυλίου που προσφέρουν μια μοντέρνα παλέτα σχεδιασμού

Παρουσιάζουμε τη νέα σειρά ετερογενών vinyl επενδύσεων τοίχων και δαπέδων, για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές που αναζητούν αυθεντικότητα στους χώρους τους.

Από ρεαλιστικές υφές ξύλου έως διαχρονικό μωσαϊκό terrazzo, από μοντέρνο σκυρόδεμα έως κομψά ορυκτά, η συλλογή προσφέρει κλασικές και σύγχρονες επιλογές. Εξερευνήστε μια τεράστια ποικιλία σύγχρονων χρωμάτων και γραφικών – την ουσία της ιστορίας του σχεδιασμού Excellence – για να ζωντανέψετε το αρχιτεκτονικό σας όραμα.

Μια δημιουργική παλέτα

Η ανανεωμένη ετερογενής συλλογή βινυλίου Excellence είναι η ολοκληρωμένη λύση για τη δημιουργία μοναδικών, συναρπαστικών και αρμονικών εσωτερικών χώρων για κτίρια και χώρους με μεγάλη κυκλοφορία.

Διαθέσιμη σε μια προσεκτικά επιμελημένη και ολοκληρωμένη νέα παλέτα - μια χρωματική συλλογή σύγχρονων και διαχρονικών μοτίβων και φινιρισμάτων - η νέα συλλογή επιτρέπει στους σχεδιαστές να αναμειγνύουν και να συνδυάζουν στυλ, χρώματα και υφές.

Ξύλο και φύση

Εκτιμήστε τον υπερρεαλισμό των φυσικών υλικών.

Τα διαφορετικά μοτίβα ξύλου αποτυπώνουν πιστά τη γνησιότητα και την ποικιλομορφία του ξύλου. Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μοτίβων εμπνευσμένων από τα φυσικά στοιχεία.

Ορυκτά και πρώτες ύλες

Ανακαλύψτε ξανά την κομψότητα της πέτρας και τη σύγχρονη αισθητική του σκυροδέματος.

Αυτή η μεγάλη σειρά αντλεί έμπνευση από ένα φάσμα ορυκτών όπως η πέτρα, το μάρμαρο, το σκυρόδεμα και το μωσαϊκό terrazzo για την αισθητική του σχεδιασμού της. 

Χρώματα και γραφικά

Η ποικιλία χρωμάτων και γραφικών μας έχει εισαγάγει νέες μονοχρωματικές αποχρώσεις για σύγχρονα περιβάλλοντα, καθώς και μια επιλογή από διακριτικά και τολμηρά γραφικά για την εξατομίκευση χώρων.

Εξαιρετικά μεγάλα σχέδια

Τα σχέδια XXL μας διαθέτουν επιπλέον κλίμακα, αναπαράγοντας απρόσκοπτα την εκτεταμένη ομορφιά του μαρμάρου, του ξύλου και των πέτρινων μοτίβων.

Με μήκος που φτάνει τα 6 μέτρα, δείτε πώς αυτά τα σχέδια μπορούν να σας βοηθήσουν να φέρετε τη φύση στους εσωτερικούς χώρους με απαράμιλλη κομψότητα και γοητεία.

Εξαιρετικές επιδόσεις για όλες τις ανάγκες

Και οι τέσσερις σειρές είναι επιμελώς κατασκευασμένες ώστε να αντέχουν σε βαριά χρήση από ανθρώπους, εξοπλισμό, κρεβάτια και αναπηρικά αμαξίδια χωρίς να χρειάζονται επανειλημμένες επισκευές ή ανακαινίσεις. Οι σειρές είναι ανθεκτικές σε υψηλή κυκλοφορία και κυλιόμενα φορτία, καθαρίζονται εύκολα, έχουν ιδιότητες μείωσης του θορύβου και είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και με αντοχή στις γρατζουνιές. 

Εύκολος καθαρισμός με Tektanium

Τα δάπεδα προσφέρουν αποτελεσματική και εύκολη καθαριότητα χάρη στη νέα προστατευτική επίστρωση Tektanium.

Αυτή η επίστρωση πολυουρεθάνης χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο σύστημα πολυμερών, το οποίο σχηματίζει ένα ισχυρότερο στρώμα προστασίας, παρέχοντας εξαιρετική αντοχή σε γρατζουνιές, γδαρσίματα, φθορά και λεκέδες.

Ιδιότητες μείωσης του ήχου

Η ανανεωμένη σειρά έχει πολλές επιλογές για απόδοση μείωσης του ήχου, έως και 19 dB .

Έτσι εξασφαλίζεται εξαιρετική ακουστική άνεση, ζωτικής σημασίας για την εστιασμένη μάθηση στα σχολεία και την αρμονική διαβίωση σε κοινόχρηστες κατοικίες. Ιδανικό για περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης, εξισορροπεί επίσης τις ακουστικές ιδιότητες με την αντοχή σε μεγάλο φορτίο.

Τεχνογνωσία και βιωσιμότητα: Κατασκευάζεται στην Ευρώπη

Αυτή η συλλογή έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο φιλική προς τον πλανήτη με λιγότερα απόβλητα και χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Κατασκευάζεται σε εργοστάσια της Tarkett που εδρεύουν στην Ευρώπη (ένα σημαντικό μέρος κατασκευάζεται στη Γαλλία), γεγονός που ελαχιστοποιεί τις μεταφορές, μειώνοντας έτσι τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Τα υπολείμματα του προϊόντος είναι ανακυκλώσιμα και το επίπεδο ανακυκλωμένου περιεχομένου φτάνει το 29% σε ορισμένες σειρές, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα και τα απόβλητα. Τα υπολείμματα βινυλίου, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να ανακυκλωθούν σε νέα προϊόντα, συλλέγονται μέσω του προγράμματος ανάκτησης και ανακύκλωσης ReStart® της Tarkett. 

Ανακαλύψτε τις συλλογές

Συλλογές Excellence

Σειρά δαπέδων πολλαπλών επιλογών, κατάλληλη για τις ανάγκες κάθε κλάδου. Διατίθεται σε συμπαγείς ή ακουστικές επιλογές, σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων XXL.

Συλλογές Excellence Genius

Τα δάπεδα χρησιμοποιούν τη μέθοδο ελεύθερης τοποθέτησης για χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα και γρήγορη ανακαίνιση. Διατίθεται σε μια επιμελημένη σειρά διαχρονικών κλασικών σχεδίων.

Συλλογές Platinium

Επένδυση δαπέδου βαρέως τύπου για την υγειονομική περίθαλψη και την εκπαίδευση. Ιδανικό για περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα, προστατεύοντας από την ανάγκη επαναλαμβανόμενης ανακαίνισης.

Συλλογές Protectwall

Επένδυση τοίχων από βινύλιο υψηλής απόδοσης που προστατεύει από χτυπήματα, γρατσουνιές, λεκέδες και χημικές ουσίες. Ιδιαίτερα κατάλληλο για διαδρόμους και απαιτητικούς χώρους.

Συλλογή TX Stairs

Εξασφαλίζει ένα ασφαλέστερο βήμα σε όλες τις συνθήκες, διαθέσιμο με πλήρη γκάμα από αξεσουάρ. Αυτοκόλλητη επιλογή για ταχύτερη και ευκολότερη τοποθέτηση. 

Αξεσουάρ

Η συλλογή μας από αξεσουάρ για ένα τέλειο φινίρισμα. Φινιρίσματα, σοβατεπί, υλικά προσβασιμότητας και προφίλ μετάβασης: ανακαλύψτε όλα τα απαραίτητα πρόσθετα στοιχεία.

Σχετικά άρθρα

Tarkett, Aged care, elderly care, dementia friendly, design for dementia
Υποστήριξη των χώρων φροντίδας ηλικιωμένων
Υπεύθυνη χρήση του PVC
Υπεύθυνη χρήση του PVC

Διαβάστε για την υπεύθυνη χρήση του PVC, ένα ανθεκτικό υλικό που μπορεί να αντέξει πολλά χρόνια χρήσης και έχει εξαιρετικές ιδιότητες για το δάπεδο σας.

λύσεις δαπέδων για την υγειονομική περίθαλψη
Υποστήριξη της υγειονομικής κοινότητας

Ανακαλύψτε πώς οι vinyl λύσεις δαπέδου της Tarkett έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες και απαιτητικές ανάγκες του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Σχεδιάζουμε τα σχολεία του μέλλοντος
Σχεδιάζουμε τα σχολεία του μέλλοντος

Ο σχεδιασμός των σχολείων του μέλλοντος αποτελεί βασική πρόκληση για την κοινωνία. Ανακαλύψτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τα δημιουργήσετε.