Στοίβα πλακιδίων μοκέτας με ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster

Σειρά προϊόντων DESSO SoundMaster

Λιγότερος θόρυβος σημαίνει πιο παραγωγικό εργατικό δυναμικό.

Τα πιο ήσυχα περιβάλλοντα αποτρέπουν την εμφάνιση προβλημάτων υγείας1, μειώνουν τα επίπεδα άγχους και βελτιώνουν τη συγκέντρωση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ανοιχτά γραφεία όπου οι άνθρωποι χρειάζονται χώρο τόσο για συγκέντρωση όσο και για ανοιχτή επικοινωνία και όπου χρειάζονται χώρο για ιδιωτικές συνομιλίες, καθώς και για συναντήσεις μεγάλης κλίμακας.

Ο πρόσθετος θόρυβος από εξωτερικούς παράγοντες όπως η κυκλοφορία, η θέρμανση και ο κλιματισμός και ο εξοπλισμός υπολογιστών καθιστούν δύσκολο για τους διαχειριστές να επιτύχουν το βέλτιστο επίπεδο θορύβου εντός των κτιρίων2. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η καλή απορρόφηση ήχου και η ηχομόνωση είναι τόσο σημαντικοί. Και η καλύτερη και πιο αποδοτική επιλογή έρχεται με τη σειρά προϊόντων SoundMaster, σε αντίθεση με τις άλλες πιο ακριβές επιλογές, όπως οροφές, τοίχους και πάνελ.

Ένα γραφείο με δάπεδο με πλακίδια μοκέτας με μια γυναίκα και έναν άνδρα που εργάζονται και μιλούν σε ένα τραπέζι

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ DESSO SOUNDMASTER

DESSO SoundMaster

Αυτό το υπόστρωμα κατασκευάζεται από 100% πολυεστέρα (που περιέχει 80% ανακυκλωμένο περιεχόμενο) και προσφέρει τις πιο προηγμένες ιδιότητες ηχομόνωσης και απορρόφησης.

DESSO SoundMaster Thrive

Αυτό είναι το πρώτο υπόστρωμα SoundMaster που είναι 100% ανακυκλώσιμο και όταν χρησιμοποιείται παράλληλα με μια συλλογή πλακιδίων μοκέτας που είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις αρχές Cradle to Cradle®, διατηρείται το επίπεδο πιστοποίησης του συνολικού προϊόντος.

DESSO SoundMaster Lite

Αυτή η υποστήριξη SoundMaster προσφέρει εξαιρετική ακουστική απόδοση και είναι κατασκευασμένη από 100% πολυεστέρα (περιέχει 80% ανακυκλωμένο περιεχόμενο).

Για ποιο λόγο να επιλέξετε ένα ακουστικό υπόστρωμα;

Η σχέση μεταξύ θορύβου γραφείου και άγχους εργαζομένων δεν είναι κάτι νέο. Έχει διερευνηθεί σε μελέτες εδώ και δεκαετίες. Μια τέτοια μελέτη, το σημείο αναφοράς του γραφείου Leesman, το οποίο περιελάμβανε περισσότερους από 500.000 ερωτηθέντες παγκοσμίως, δείχνει με συνέπεια ότι ο θόρυβος είναι το έκτο πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του χώρου εργασίας από τους υπαλλήλους - μετά από παράγοντες όπως γραφείο / καρέκλα, αίθουσες συσκέψεων, φυσικό φως και έλεγχος θερμοκρασίας. Μετά τον έλεγχο της θερμοκρασίας, παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα μεταξύ των υπαλλήλων γραφείου, με μόνο το 31% να δείχνει ότι είναι ικανοποιημένοι με τα τρέχοντα επίπεδα θορύβου στο χώρο εργασίας τους.

Το DESSO SoundMaster προσφέρει τιμή μόνωσης ήχου πρόσκρουσης (ΔLw) +8 dB και DESSO SoundMaster Lite και DESSO SoundMaster Thrive + 5 dB πάνω από την τυπική τιμή3. Η μοκέτα γενικά μειώνει την επίδραση του ήχου μεταξύ 20 και 30 ντεσιμπέλ4.

Τα ακουστικά υποστρώματα DESSO SoundMaster επιτυγχάνουν βελτίωση στην απόδοση απορρόφησης ήχου έως +0,15 (αw), ισοδύναμη με έως και 100% βελτίωση σε σύγκριση με τα τυπικά σχέδια χαλιών (τιμή αw μεταξύ 0,15 και 0,20) 5.

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.
Tarkett Human-conscious DesignTM

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Πίνακας που εξηγεί τις διαφορές μεταξύ των υποστρωμάτων SoundMaster

1) Περιβαλλοντικός θόρυβος και υγεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, Οργανισμός προστασίας της υγείας, σελ. 57-58, θόρυβος σε αριθμούς, Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, σελ. 70-73
2) Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, το συνιστώμενο επίπεδο θορύβου είναι 30-45 dB (A), ενώ ακόμη και σε «αθόρυβα» γραφεία το μέσο επίπεδο θορύβου είναι συχνά μεταξύ 40-45 dB.
3) Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στο SWA (Schall- und Wämemessstelle Aachen GmbH) - Institut fuer schalltechnische und wärmetechnische Prüfungen-Beratung-Planung
4) Για σύγκριση: άλλες λύσεις δαπέδων (χωρίς μοκέτα) γενικά δίνουν τιμή μεταξύ 5 και 10 dB.
5) Για σύγκριση: άλλες λύσεις δαπέδων (χωρίς χαλιά) γενικά δίνουν τιμή μεταξύ 0,05 και 0,10.

Σχετικό περιεχόμενο

Μοκέτα σε μορφή πλακιδίων που δείχνουν το ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster Thrive
DESSO SoundMaster Thrive

Αυξήστε την παραγωγικότητα, μειώνοντας το θόρυβο με το βιώσιμο και 100% ανακυκλώσιμο ακουστικό υπόστρωμα πλακιδίων μοκέτας DESSO SoundMaster Thrive

Πλακίδια μοκέτας που δείχνουν το ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster Lite
DESSO SoundMaster Lite

Μειώστε το θόρυβο στο χώρο εργασίας με τις μοκέτες με ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster Lite και βελτιώστε την απορρόφηση του ήχου.

Πλακίδια μοκέτας που δείχνουν το ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster
DESSO SoundMaster

Μειώστε το θόρυβο στο γραφείο με το ακουστικό υπόστρωμα μοκέτας DESSO SoundMaster που επιτυγχάνει περαιτέρω μείωση ήχου κρούσης και ενισχυμένη απορρόφηση ήχου.