Μοκέτα σε μορφή πλακιδίων που δείχνουν το ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster Thrive

DESSO SoundMaster Thrive

100% ανακυκλώσιμο. Για ένα καλύτερο μέλλον.

Λιγότερος θόρυβος σημαίνει αυξημένη παραγωγικότητα. Ένα ήσυχο περιβάλλον αποτρέπει την εμφάνιση προβλημάτων υγείας, μειώνει τα επίπεδα του άγχους και βελτιώνει τη συγκέντρωση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε open space γραφειακούς χώρους όπου οι άνθρωποι χρειάζονται χώρο τόσο για συγκέντρωση, όσο και για ανοιχτή επικοινωνία.

Το DESSO SoundMaster Thrive της Tarkett έχει σχεδιαστεί ώστε όταν ενσωματώνεται σε πλακίδια μοκέτας DESSO, να μειώνει τη μετάδοση του θορύβου και του ήχου κρούσης, συμβάλλοντας σημαντικά στη δημιουργία ενός ήσυχου εργασιακού περιβάλλοντος.

Αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της Tarkett στην ανάπτυξη προϊόντων που είναι καλά για τον άνθρωπο και για τον πλανήτη. Το SoundMaster Thrive είναι 100% ανακυκλώσιμο και έχει 100% θετικά καθορισμένα συστατικά.

Όταν χρησιμοποιείται παράλληλα με μια συλλογή μοκέτας σε μορφή πλακιδίων πιστοποιημένη με Cradle to Cradle®, το υπόστρωμα θα διασφαλίσει ότι διατηρείται το επίπεδο πιστοποίησης του συνολικού προϊόντος.

Το SoundMaster Thrive προστίθεται και ενισχύει τη σειρά προϊόντων SoundMaster της Tarkett, μαζί με το DESSO SoundMaster και το DESSO SoundMaster Lite.

 

Μοκέτα σε μορφή πλακιδίων που δείχνουν το ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster Thrive

Τι είναι το τριοξείδιο του αντιμονίου;

Το τριοξείδιο του αντιμονίου χρησιμοποιείται ως καταλύτης στην παραγωγή πολυεστέρα, αλλά, με τον τρέχοντα ρυθμό χρήσης, τα αποθέματα αναμένεται να εξαντληθούν έως το 2031. Χρησιμοποιώντας την απόλυτη ελάχιστη ποσότητα αντιμονίου, η Tarkett διατηρεί τη δέσμευσή της να αναζητήσει πιο κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποδεκτές εναλλακτικές λύσεις. , σύμφωνα με τις αρχές Cradle to Cradle®.

Για ποιο λόγο να επιλέξετε ένα ακουστικό υπόστρωμα;

Στην έρευνα της Tarkett σε περισσότερους από 12.000 υπαλλήλους γραφείων σε όλη την Ευρώπη, ο θόρυβος συνεχίζει να επισημαίνεται ως μια από τις πιο μεγάλες προκλήσεις που συναντώνται στους γραφειακούς χώρους.

Λιγότερος θόρυβος σημαίνει πιο παραγωγικό εργατικό δυναμικό. Τα πιο ήσυχα περιβάλλοντα αποτρέπουν την εμφάνιση προβλημάτων υγείας 1, μειώνουν τα επίπεδα άγχους και βελτιώνουν τη συγκέντρωση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ανοιχτά γραφεία όπου οι άνθρωποι χρειάζονται χώρο τόσο για ήσυχη συγκέντρωση όσο και για ανοιχτή επικοινωνία και όπου χρειάζονται χώρο για ιδιωτικές συνομιλίες, καθώς και για συναντήσεις μεγάλης κλίμακας.

Πρόσθετος θόρυβος από εξωτερικούς παράγοντες όπως η κυκλοφορία, η θέρμανση και ο κλιματισμός και ο εξοπλισμός υπολογιστών καθιστούν δύσκολο για τους διαχειριστές να επιτύχουν το βέλτιστο επίπεδο θορύβου εντός των κτιρίων2.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η καλή απορρόφηση ήχου και η ηχομόνωση είναι τόσο σημαντικοί. Και η καλύτερη και οικονομικότερη επιλογή παρέχεται με μία από τις εξειδικευμένες μας  λύσεις σε πλακίδια μοκέτας με ακουστικό υπόστρωμα σε αντίθεση με τις άλλες συχνά πιο ακριβές επιλογές όπως οροφές, τοίχους και πάνελ.

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.
Tarkett Human-Conscious DesignTM

Άλλες επιλογές DESSO SoundMaster

DESSO SoundMaster

Αυτό το υπόστρωμα είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα (που περιέχει 80% ανακυκλωμένο περιεχόμενο) και προσφέρει τις πιο προηγμένες ιδιότητες ηχομόνωσης και απορρόφησης.

DESSO SoundMaster Lite

Αυτό το υπόστρωμα SoundMaster προσφέρει εξαιρετική ακουστική απόδοση και είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα (περιέχει 80% ανακυκλωμένο περιεχόμενο).

* Το τριοξείδιο του αντιμονίου χρησιμοποιείται ως καταλύτης στην παραγωγή πολυεστέρα. Με τον τρέχοντα ρυθμό χρήσης, τα αποθέματα αναμένεται να εξαντληθούν έως το 2031. Χρησιμοποιώντας το ελάχιστο δυνατό ποσό αντιμονίου, η Tarkett διατηρεί τη δέσμευσή της να αναζητήσει πιο κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποδεκτές εναλλακτικές λύσεις, σύμφωνα με τις αρχές Cradle to Cradle®
** Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στο SWA (Schall- und Wamemessstelle Aachen GmbH) - Institut fuer schalltechnische und warmetechnische Prufungen-Beratung-Planung
*** Θετικά καθορισμένο = όλα τα συστατικά έχουν αξιολογηθεί ως πράσινο (βέλτιστο) ή κίτρινο (ανεκτό) σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης Cradle to Cradle®. Όπως περιγράφεται στο Cradle to Cradle® CertifiedCM Product Standard Version 3.1.


1) Περιβαλλοντικός θόρυβος και υγεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, Οργανισμός Προστασίας της Υγείας, σελ. 57-58, Θόρυβος σε αριθμούς, Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, σελ. 70-73
2) Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, το συνιστώμενο επίπεδο θορύβου είναι 30-45 dB (A), ενώ ακόμη και σε «αθόρυβα» γραφεία το μέσο επίπεδο θορύβου είναι συχνά μεταξύ 40-45 dB

Σχετικό περιεχόμενο

Πλακίδια μοκέτας που δείχνουν το ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster Lite
DESSO SoundMaster Lite

Μειώστε το θόρυβο στο χώρο εργασίας με τις μοκέτες με ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster Lite και βελτιώστε την απορρόφηση του ήχου.

Πλακίδια μοκέτας που δείχνουν το ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster
DESSO SoundMaster

Μειώστε το θόρυβο στο γραφείο με το ακουστικό υπόστρωμα μοκέτας DESSO SoundMaster που επιτυγχάνει περαιτέρω μείωση ήχου κρούσης και ενισχυμένη απορρόφηση ήχου.