Πλακίδια μοκέτας που δείχνουν το ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster

DESSO SoundMaster

Ακουστικό υπόστρωμα

Καλύτερη ακουστική απόδοση. Για πιο ήσυχο χώρο εργασίας.

Λιγότερος θόρυβος σημαίνει πιο παραγωγικό εργατικό δυναμικό. Τα πιο ήσυχα περιβάλλοντα αποτρέπουν την εμφάνιση προβλημάτων υγείας1, μειώνουν τα επίπεδα άγχους και βελτιώνουν τη συγκέντρωση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ανοιχτά γραφεία όπου οι άνθρωποι χρειάζονται χώρο τόσο για συγκέντρωση όσο και για ανοιχτή επικοινωνία και όπου χρειάζονται χώρο για ιδιωτικές συνομιλίες, καθώς και για συναντήσεις μεγάλης κλίμακας.

Η πολυεπίπεδη σχεδίαση των πλακιδίων μοκέτας, και ειδικά η υποστήριξη SoundMaster, βελτιστοποιεί την ηχο-απορρόφηση και την ηχομόνωση Αυτό το υπόστρωμα είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα (που περιέχει 80% ανακυκλωμένο περιεχόμενο) και επιλέγεται ειδικά για τις προηγμένες ιδιότητες ηχομόνωσης και απορρόφησης.

Επιπλέον, προσφέρει ακόμα πιο άνετη αίσθηση από τις τυπικές λύσεις μοκέτας.

Πλακίδια μοκέτας που δείχνουν το ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster

Για ποιο λόγο να επιλέξετε ένα ακουστικό υπόστρωμα;

Στην έρευνα της Tarkett σε περισσότερους από 12.000 υπαλλήλους γραφείων σε όλη την Ευρώπη, ο θόρυβος συνεχίζει να επισημαίνεται ως μια από τις πιο μεγάλες προκλήσεις που συναντώνται στους γραφειακούς χώρους.

Λιγότερος θόρυβος σημαίνει πιο παραγωγικό εργατικό δυναμικό. Τα πιο ήσυχα περιβάλλοντα αποτρέπουν την εμφάνιση προβλημάτων υγείας 1, μειώνουν τα επίπεδα άγχους και βελτιώνουν τη συγκέντρωση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ανοιχτά γραφεία όπου οι άνθρωποι χρειάζονται χώρο τόσο για ήσυχη συγκέντρωση όσο και για ανοιχτή επικοινωνία και όπου χρειάζονται χώρο για ιδιωτικές συνομιλίες, καθώς και για συναντήσεις μεγάλης κλίμακας.

Πρόσθετος θόρυβος από εξωτερικούς παράγοντες όπως η κυκλοφορία, η θέρμανση και ο κλιματισμός και ο εξοπλισμός υπολογιστών καθιστούν δύσκολο για τους διαχειριστές να επιτύχουν το βέλτιστο επίπεδο θορύβου εντός των κτιρίων2.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η καλή απορρόφηση ήχου και η ηχομόνωση είναι τόσο σημαντικοί. Και η καλύτερη και οικονομικότερη επιλογή παρέχεται με μία από τις εξειδικευμένες μας  λύσεις σε πλακίδια μοκέτας με ακουστικό υπόστρωμα σε αντίθεση με τις άλλες συχνά πιο ακριβές επιλογές όπως οροφές, τοίχους και πάνελ.

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.
Tarkett Human-Conscious DesignTM

 

Άλλα προϊόντα DESSO SoundMaster

DESSO SoundMaster Thrive

Αυτό είναι το πρώτο υπόστρωμα μοκέτας SoundMaster που είναι 100% ανακυκλώσιμο και όταν χρησιμοποιείται παράλληλα με μια συλλογή πλακιδίων χαλιών που είναι πιστοποιημένη από Cradle to Cradle®, διατηρείται το επίπεδο πιστοποίησης του συνολικού προϊόντος.

DESSO SoundMaster Lite

Αυτό το υπόστρωμα SoundMaster προσφέρει εξαιρετική ακουστική απόδοση και είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα (περιέχει 80% ανακυκλωμένο περιεχόμενο).

* Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στο SWA (Schall- und Wämemessstelle Aachen GmbH) - Institut fuer schalltechnische und wärmetechnische Prüfungen-Beratung-Planung
** Για σύγκριση: άλλες λύσεις δαπέδων (χωρίς μοκέτα) γενικά δίνουν τιμή μεταξύ 5 και 10 dB.
*** Για σύγκριση: άλλες λύσεις δαπέδων (χωρίς χαλιά) γενικά δίνουν τιμή μεταξύ 0,05 και 0,10.


1) Περιβαλλοντικός θόρυβος και υγεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, Οργανισμός προστασίας της υγείας, σελ. 57-58, θόρυβος σε αριθμούς, Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, σελ. 70-73
2) Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, το συνιστώμενο επίπεδο θορύβου είναι 30-45 dB (A), ενώ ακόμη και σε «αθόρυβα» γραφεία το μέσο επίπεδο θορύβου είναι συχνά μεταξύ 40-45 dB

Σχετικό περιεχόμενο

Μοκέτα σε μορφή πλακιδίων που δείχνουν το ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster Thrive
DESSO SoundMaster Thrive

Αυξήστε την παραγωγικότητα, μειώνοντας το θόρυβο με το βιώσιμο και 100% ανακυκλώσιμο ακουστικό υπόστρωμα πλακιδίων μοκέτας DESSO SoundMaster Thrive

Πλακίδια μοκέτας που δείχνουν το ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster Lite
DESSO SoundMaster Lite

Μειώστε το θόρυβο στο χώρο εργασίας με τις μοκέτες με ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster Lite και βελτιώστε την απορρόφηση του ήχου.