Πλακίδια μοκέτας που δείχνουν το ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster Lite

DESSO SoundMaster Lite

Ακουστικό υπόστρωμα

Λιγότερος θόρυβος. Μεγαλύτερη παραγωγικότητα και άνεση.

Λιγότερος θόρυβος σημαίνει πιο παραγωγικό εργατικό δυναμικό. Τα πιο ήσυχα περιβάλλοντα αποτρέπουν την εμφάνιση προβλημάτων υγείας1, μειώνουν τα επίπεδα άγχους και βελτιώνουν τη συγκέντρωση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ανοιχτά γραφεία όπου οι άνθρωποι χρειάζονται χώρο τόσο για συγκέντρωση όσο και για ανοιχτή επικοινωνία και όπου χρειάζονται χώρο για ιδιωτικές συνομιλίες, καθώς και για συναντήσεις μεγάλης κλίμακας.

Η πολυεπίπεδη σχεδίαση των πλακιδίων μοκέτας, και ειδικά η υποστήριξη SoundMaster Lite, βελτιστοποιεί την ηχο-απορρόφηση και την ηχομόνωση. Αυτό το υπόστρωμα είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα (που περιέχει 80% ανακυκλωμένο περιεχόμενο) και επιλέγεται ειδικά για τις προηγμένες ιδιότητες ηχομόνωσης και απορρόφησης.

Επιπλέον, προσφέρει ακόμα πιο άνετη αίσθηση κάτω από τα πόδια από τις απλές λύσεις μοκέτας.

 

Πλακίδια μοκέτας που δείχνουν το ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster Lite

Για ποιο λόγο να επιλέξετε ένα ακουστικό υπόστρωμα;

Στην έρευνα της Tarkett σε περισσότερους από 12.000 υπαλλήλους γραφείων σε όλη την Ευρώπη, ο θόρυβος συνεχίζει να επισημαίνεται ως μια από μεγαλύτερες προκλήσεις των γραφειακών χώρων.

Ο πρόσθετος θόρυβος από εξωτερικούς παράγοντες όπως η κυκλοφορία, η θέρμανση και ο κλιματισμός και ο εξοπλισμός υπολογιστών καθιστούν δύσκολο για τους διαχειριστές να επιτύχουν το βέλτιστο επίπεδο θορύβου εντός των κτιρίων2.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η καλή απορρόφηση ήχου και η ηχομόνωση είναι τόσο σημαντικοί. Και η καλύτερη και πιο αποδοτική επιλογή έρχεται με τα προϊόντα της σειράς SoundMaster, σε αντίθεση με τις άλλες πιο ακριβές επιλογές, όπως οροφές, τοίχους και πάνελ.

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.
Tarkett Human-Conscious DesignTM

Άλλα προϊόντα DESSO SoundMaster 

DESSO SoundMaster

Αυτό το υπόστρωμα κατασκευάζεται από 100% πολυεστέρα (που περιέχει 80% ανακυκλωμένο περιεχόμενο) και προσφέρει τις πιο προηγμένες ιδιότητες ηχομόνωσης και απορρόφησης.

DESSO SoundMaster Thrive

This is the first SoundMaster backing that is 100% recyclable and when used alongside a carpet tile collection that is Cradle to Cradle® certified, the certification level of the overall product is maintained.

* Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στο SWA (Schall- und Wämemessstelle Aachen GmbH) - Institut fuer schalltechnische und wärmetechnische Prüfungen-Beratung-Planung
** Για σύγκριση: άλλες λύσεις δαπέδων (χωρίς μοκέτα) γενικά δίνουν τιμή μεταξύ 5 και 10 dB.
*** Για σύγκριση: άλλες λύσεις δαπέδων (χωρίς χαλιά) γενικά δίνουν τιμή μεταξύ 0,05 και 0,10.


1) Περιβαλλοντικός θόρυβος και υγεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, Οργανισμός προστασίας της υγείας, σελ. 57-58, θόρυβος σε αριθμούς, Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, σελ. 70-73
2) Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, το συνιστώμενο επίπεδο θορύβου είναι 30-45 dB (A), ενώ ακόμη και σε «αθόρυβα» γραφεία το μέσο επίπεδο θορύβου είναι συχνά μεταξύ 40-45 dB

Σχετικό περιεχόμενο

Μοκέτα σε μορφή πλακιδίων που δείχνουν το ακουστικό υπόστρωμα DESSO SoundMaster Thrive
DESSO SoundMaster Thrive

Αυξήστε την παραγωγικότητα, μειώνοντας το θόρυβο με το βιώσιμο και 100% ανακυκλώσιμο ακουστικό υπόστρωμα πλακιδίων μοκέτας DESSO SoundMaster Thrive