Palazzo della Libertà

Palazzo della Libertà

2023 | Bergamo, ΙΤΑΛΙΑ

Συλλογή εικόνων

Αφού παρέμεινε για χρόνια κλειστό για το κοινό, με εξαίρεση το αμφιθέατρο του κινηματογράφου, το Palazzo della Libertà άνοιξε ξανά τον Απρίλιο του 2023. Η εκδήλωση που ξεκίνησε αυτή την ιστορική στιγμή, ήταν μια έκθεση τέχνης που διοργανώθηκε από το πρόγραμμα Πολιτιστική Πρωτεύουσα του Μπέργκαμο Μπρέσια. Για την περίσταση, ολόκληρος ο εκθεσιακός χώρος στο ισόγειο ανακαινίστηκε πλήρως με το Linoleum της Tarkett.

Αποτελούμενες από 97% φυσικές πρώτες ύλες, οι επενδύσεις δαπέδου Linoleum της Tarkett εγγυώνται μακροζωία και ανθεκτικότητα. Χάρη στην αποκλειστική επεξεργασία επιφανειών xf2, είναι πολύ εύκολο να καθαριστούν και να συντηρηθούν και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε μεγάλη κυκλοφορία. Τα χρώματα Eggshell, Raspberry και Graphite επιλέχθηκαν από τη συλλογή Veneto, για το σχεδιασμό των δαπέδων.

Ολόκληρη η διαδικασία τοποθέτησης έγινε από την Pavimenti Nobili η οποία φρόντισε κάθε λεπτομέρεια κατά την τοποθέτηση, ιδιαίτερα τη φάση ισοπέδωσης του υπό-δαπέδου πριν από την κόλλήση του linoleum δαπέδου.

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τους ανθρώπους και τον πλανήτη. 
Tarkett Human-Conscious Design®.

 

Προτεινόμενη συλλογή

Σχετικά

Ανακαλύψτε πώς το Linoleum Veneto της Tarkett μεταμόρφωσε το Palazzo della Libertà μέσα από ένα μοντέρνο και γραφικό μοτίβο σε 3 χρώματα.

Τομέας

Κατηγορίες