Το Linoleum είναι μια ανθεκτική και μακράς διαρκείας λύση δαπέδου

Linoleum: ανθεκτική & μακράς διαρκείας λύση δαπέδου

Σύγχρονη απόδοση Tarkett Lino

Το linoleum δάπεδο της Tarkett εκτιμάται όχι μόνο για τη φυσική και βιώσιμη ομορφιά του, αλλά και για την άνεση, την αντοχή και την ευελιξία του που το καθιστά την τέλεια λύση σε πολλά εσωτερικά περιβάλλοντα.
Η Tarkett πρωτοπόρησε με την προστασία επιφάνειας xf²™ για τη βελτίωση της αντοχής και την απλοποίηση της συντήρησης για σημαντική εξοικονόμηση κόστους στον καθημερινό καθαρισμό και τη φροντίδα. Η συλλογή μας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορες τεχνικές προδιαγραφές και επιλογές για την επένδυση δαπέδου και τοίχου από λινέλαιο.

Πόσο ανθεκτικό είναι το linoleum;

Ανακαλύψτε την εξαιρετική ανθεκτικότητα του φινιρίσματος xf²™, με εξαιρετική αντοχή στη μηχανική φθορά και τους λεκέδες, καθιστώντας το ιδανικό για απαιτητικά περιβάλλοντα.

Αποκλειστική επεξεργασία επιφάνειας xf² για εξαιρετική αντοχή

- Η επεξεργασία με μικρο-ενισχυμένη πολυουρεθάνη UV σφραγίζει και σκληραίνει την επιφάνεια για να την κάνει πιο ανθεκτική στη βρωμιά και την καθημερινή φθορά.
- Δεν χρειάζεται γυάλισμα ή επεξεργασία με πολυμερές κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος (με την προϋπόθεση ότι υπάρχει μοκέτα εισόδου, τα πόδια των επίπλων έχουν την κατάλληλη προστασία και πραγματοποιούνται τακτική συντήρηση και καθημερινές επιθεωρήσεις).
- Οι εσωτερικές και εξωτερικές δοκιμές αποδεικνύουν την ανώτερη αντοχή του στην τριβή και στα χημικά σε σύγκριση με τα τυπικά ανταγωνιστικά προϊόντα της αγοράς. Η αντοχή στα χημικά παραμένει υψηλότερη από τους ανταγωνιστές ακόμη και μετά τη δοκιμή τριβής που πραγματοποιήθηκε για την προσομοίωση της χρήσης του προστατευτικού στρώματος λόγω κυκλοφορίας.
- Το βελτιωμένο επίπεδο γυαλάδας παρέχει μια πιο εκλεπτυσμένη ματ εμφάνιση και ενισχύει την αυθεντική, φυσική αίσθηση.

Essenza+

Το παραδοσιακό ακρυλικό φινίρισμα, χωρίς PU, εργοστασιακά εφαρμοσμένο, έτοιμο για βάδιση. Για χρήση όταν απαιτείται προστασία επιφάνειας χωρίς PU. Τώρα με βελτιωμένη ανθεκτικότητα κατά της τριβής, προσφέρει στους πελάτες ισχυρή προστασία και τη δυνατότητα εφαρμογής επιτόπου επεξεργασίας μετά την εγκατάσταση ή με την πάροδο του χρόνου.

tarkett lino ανθεκτικό με την αποκλειστική επεξεργασία επιφάνειας xf²

Φυσικά Αντιβακτηριδιακό

Φυσικά αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων

Το Tarkett lino έχει φυσικές αντιβακτηριακές ιδιότητες ενάντια στα πιο κοινά βακτήρια, όπως το E. coli και το MRSA.
Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό σε περιβάλλοντα όπου η καλή υγιεινή είναι απαραίτητη, όπως τα σχολεία και τα νοσοκομεία.

Δάπεδο ειδικών απαιτήσεων

Προσφέρουμε διαφορετικές εκδόσεις λινοτάπητα που είναι ειδικά σχεδιασμένες για συγκεκριμένες εφαρμογές σε επαγγελματικούς χώρους.

Δάπεδα με ακουστικές ιδιότητες

Τα ακουστικά δάπεδα προσφέρουν μείωση του ήχου κρούσης, ηχο-απορρόφηση και καλή αντοχή σε εσοχές. Παρέχουν επίσης επιπλέον άνεση κατά τη στάση και τη βάδιση, ένας βασικός παράγοντας ευεξίας σε πολλά περιβάλλοντα, όπως εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και νοσοκομεία.

Βραδύκαυστες επενδύσεις δαπέδου & τοίχου

Οι linoleum λύσεις μας με πιστοποίηση πυρός Bfl είναι ιδανικές για περιοχές εκκένωσης. Προσφέρουμε επίσης το μοναδικό λινέλαιο εγκεκριμένο για χρήση σε τοίχους, με πιστοποίηση πυρός B-s2,d0.

Αντιολισθιτικά δάπεδα

Το αντιολισθητικό δάπεδο Lino με ταξινόμηση R10 διασφαλίζει ασφαλή εφαρμογή και είναι η ιδανική λύση για περιοχές όπου απαιτείται αυξημένη αντίσταση στην ολίσθηση, όπως οι χώροι εισόδου.

Δάπεδα για τον έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού

Τα στατικά και αγώγιμα δάπεδα Lino της Tarkett προσφέρουν μια ευέλικτη λύση υψηλής απόδοσης για να διατηρούν ασφαλή τα ευαίσθητα περιβάλλοντα όπως τα χειρουργεία και οι χώροι υπολογιστών και ηλεκτρικών συσκευών.

Αθλητικά δάπεδα εσωτερικού χώρου

Η σειρά Linosport μας προσφέρει εξαιρετική αντοχή για να επιτρέψει την πιο αποδοτική και καλύτερη χρήση των αθλητικών και ψυχαγωγικών χώρων.

Αξεσουάρ εγκατάστασης

Ανακαλύψτε την πλήρη σειρά αξεσουάρ για την ολοκλήρωση και τη διευκόλυνση της εγκατάστασης linoleum Tarkett: ράβδοι συγκόλλησης, υποστρώματα και σοβατεπί.

Εύκολη συντήρηση

Απλοποίηση καθαρισμού και συντήρησης

Η επεξεργασία επιφάνειας xf²™ του linoleum σημαίνει ότι το γυάλισμα ή η επεξεργασία με πολυμερές δεν είναι απαραίτητα κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος (με την προϋπόθεση ότι υπάρχει στην είσοδο προστατευτική μοκέτα, τα πόδια των επίπλων έχουν κατάλληλη προστασία και πραγματοποιούνται τακτικές εργασίες συντήρησης και καθημερινές επιθεωρήσεις). Αυτό σημαίνει ότι ο καθαρισμός και η συντήρηση γίνονται λιγότερο συχνοί και λιγότερο έντονοι, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση νερού, ενέργειας και απορρυπαντικού για μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Το χαμηλότερο κόστος κύκλου ζωής του xf²™ linoleum

Το κόστος αρχικής επένδυσης και εγκατάστασης αντιπροσωπεύει συνήθως μόνο ένα μικρό ποσοστό του συνολικού κόστους κύκλου ζωής ενός δαπέδου. Τα υπόλοιπα είναι καθαριότητα και συντήρηση. Καθώς το λινέλαιο xf²™ δεν απαιτεί επιφανειακή επεξεργασία μετά την εγκατάσταση και δεν απαιτεί κερί ή γυαλιστικό κατά τη διάρκεια ζωής του, το συνολικό κόστος του κύκλου ζωής είναι σημαντικά χαμηλότερο. Σε σύγκριση με άλλα επεξεργασμένα δάπεδα από λινέλαιο, η απόσβεση της επιπλέον επένδυσης μπορεί να επιτευχθεί εντός δύο ετών.