Creation by Note Design studio with iQ surface flooring

Ήρωες αειφορίας για τον άνθρωπο και τον πλανήτη

ΒΙΩΣΙΜΑ ΔΑΠΕΔΑ

Το Tarkett Human-Conscious Design ™ αφορά τη δέσμευσή μας να σταθούμε με τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές. Δημιουργία δαπέδων και αθλητικών επιφανειών που είναι καλές για ανθρώπους και τον πλανήτη. Και να το κάνουμε κάθε μέρα. Η Κυκλική Επιλογή μας αποτελεί ένα σημείο αναφοράς αυτής της δέσμευσης και των αρχών μας στο επίκεντρο του ταξιδιού μας στην κυκλική οικονομία - σχεδιασμός αποβλήτων και ρύπανσης, διατήρηση των προϊόντων και υλικών σε χρήση και αναγέννηση φυσικών συστημάτων.
Έχουμε κάνει το βιώσιμο δάπεδο εύκολο για εσάς, πρωτοπορώντας στις τεχνολογίες ανακύκλωσης μετά τη χρήση για να κλείσετε τον κύκλο στα προϊόντα μας και να συνδυάσετε τους 'βιώσιμους ήρωές' μας σε μια ολοκληρωμένη συλλογή. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε αυτήν την προσέγγιση σε άλλες συλλογές, καθώς προσπαθούμε συνεχώς να εφαρμόζουμε νέες τεχνολογίες ανακύκλωσης και συστήματα ανάκτησης προϊόντων.

All flooring categories included in the circular selection

ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Η αναζήτησή σας για βιώσιμο δάπεδο μπορεί να είναι περίπλοκη και συγκεχυμένη και μερικές φορές απλώς δεν έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Στην Tarkett, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε ενημερωμένες επιλογές. Και προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε μεγαλύτερη διαφάνεια στις επιπτώσεις των υλικών και των προϊόντων μας.
Η κυκλική μας επιλογή είναι:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RESTART®

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι η ανακύκλωση ασφαλών υλικών είναι καλή, αλλά το να κάνεις το σωστό δεν είναι πάντα εύκολο. Πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το  ή το χρησιμοποιημένο δάπεδο σας ή τα απορρίμματα μετά την εγκατάσταση του επιστρέφουν για δεύτερη ζωή και δεν καταλήγουν σε χώρο υγειονομικής ταφής ή πηγαίνουν σε αποτέφρωση; Οι βιώσιμες συλλογές δαπέδων μας είναι ανακυκλώσιμες μέσω του προγράμματος ανάκτησης και ανακύκλωσης ReStart® *. Αυτό σημαίνει: έχουμε μια τοπική εταιρική σχέση logistics για τη συλλογή απορριμμάτων εγκατάστασης και δαπέδων μετά τη χρήση και επεξεργαζόμαστε τα απορρίμματα εγκατάστασης και μετά τη χρήση στη δική μας εγκατάσταση, μετατρέποντάς τα σε νέες πρώτες ύλες προϊόντων. Αφήστε τα όλα σε μας! Το πρόγραμμα ανάκτησης και ανακύκλωσης δαπέδων ReStart®, θα τα πάρει όλα για ανακύκλωση και θα σας παρέχει πιστοποίηση για την ποσότητα του υλικού που συνεισφέρατε.

* Επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο πωλήσεων μας για να ελέγξετε εάν το ReStart® λειτουργεί στη χώρα σας.

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τον άνθρωπο και τον πλανήτη.
Tarkett Human-Conscious DesignTM

HETEROGENEOUS FLOORING INSTALLATION WASTE AT OUR RECYCLING CENTRE IN CLERVAUX

ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Play

Μάθετε πώς το Note Design Studio επιμελήθηκε την 'κυκλική επιλογή' μέσω της προσέγγισης PLAY και βρείτε έμπνευση για ασφαλέστερους και πιο υγιείς χώρους.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
 

ReStart®

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα ανάκτησης και ανακύκλωσης ReStart®.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

Ανακύκλωση

Εύρεση καινοτόμων νέων τρόπων ανακύκλωσης κάθε τελευταίου απορρίμματος.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 

 

Έχετε εμπιστοσύνη στην επιλογή δαπέδων σας με την Κυκλική Επιλογή μας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ

Κλίμα και κυκλική οικονομία

Έχουμε δεσμευτεί να δημιουργήσουμε μια κυκλική οικονομία με το κλείσιμο του κύκλου για τα απόβλητα, τη διατήρηση των φυσικών πόρων και τη μείωση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Καλά υλικά

Αδιάκοπη επιστημονική δοκιμή υλικών και ριζική διαφάνεια για τη διαβεβαίωση σας.

Ποιότητα εσωτερικού αέρα

Πρωταγωνιστούμε στην ποιότητα εσωτερικού αέρα, ώστε να μπορείτε να αναπνέετε εύκολα.