Η Tarkett λανσάρει νέες λειτουργίες στο Room Designer για την απεικόνιση των δαπέδων σε ψηφιακούς χώρους

Η Tarkett λανσάρει νέες λειτουργίες στο Room Designer για την απεικόνιση των δαπέδων σε ψηφιακούς χώρους

28/07/2020

Η Tarkett λανσάρει νέες λειτουργίες στο Room Designer, μια καινοτόμο διαδικτυακή εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να οπτικοποιήσουν γρήγορα και να βιώσουν ψηφιακά διάφορες επιλογές δαπέδων σε υπάρχοντες χώρους. Χρησιμοποιώντας το Room Designer, οι αρχιτέκτονες, οι σχεδιαστές και οι τελικοί πελάτες τους μπορούν εύκολα να απεικονίσουν στον χώρο τα δάπεδα της επιλογής τους, ώστε να να διασφαλίζουν ότι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους.

Το Room Designer προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Tarkett για να διαλέξετε, από πλακίδια μοκέτας έως προϊόντα vinyl. Οι νέες λειτουργίες δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να μπορούν να ανεβάσουν μια εικόνα στην εφαρμογή, η οποία στη συνέχεια χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να χαρτογραφήσει τη διάταξη δαπέδου και να εφαρμόσει τα επιλεγμένα προϊόντα δαπέδων. Μπορούν ακόμη και να χειριστούν τον προσανατολισμό των υφών δαπέδου και να δημιουργήσουν δύο επιλογές για σύγκριση. Επίσης, ολόκληρη η διεπαφή γραφικών έχει ανανεωθεί για να κάνει την εμπειρία χρήστη βέλτιστη.

Το τελικό οπτικό υλικό μπορεί να ληφθεί ως εικόνα υψηλής ανάλυσης ή PDF. Όσοι επιθυμούν έχουν επίσης την επιλογή να κατεβάσουν τις υφές 3D ως αρχείο CAD για χρήση σε προγράμματα σχεδίασης.

Το Room Designer είναι προσβάσιμο μέσω υπολογιστή και κινητού.