Το DoubleTree by Hilton των Βρυξελλών 

Το DoubleTree by Hilton των Βρυξελλών 

2021 | ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΒΕΛΓΙΟ

Συλλογή εικόνων

Το DoubleTree by Hilton των Βρυξελλών είναι ένα οκταώροφο ξενοδοχείο, που βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης. Χτισμένο το 1910, είναι ένα ορόσημο για το art deco, το οποίο ανήκει στην Pandox και λειτουργεί μέσω αυτής από το 2003. Το πλήρως ανακαινισμένο και ανακαινισμένο ξενοδοχείο διαθέτει 354 δωμάτια και σουίτες, τα οποία έχουν όλα μια αυθεντική αλλά μοντέρνα εμφάνιση, με τολμηρές και παιχνιδιάρικες σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Η Tarkett επιλέχθηκε για να προμηθεύσει τα δάπεδα αυτού του πολυτελούς ξενοδοχείου, χάρη στην τεχνογνωσία της στη συνδημιουργία μοναδικών σχεδίων και μορφών. Οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου καλύπτονται από δάπεδα ψαροκόκαλου σε στιλ art deco, κατασκευασμένα κατά παραγγελία από πολυτελή πλακάκια βινυλίου (LVT) από τη συλλογή iD Inspiration. Οι διάδρομοι καλύπτονται με ειδικά σχεδιασμένα χαλιά DESSO Axminster.

Το DoubleTree by Hilton των Βρυξελλών  συνέβαλε στην κυκλική οικονομία στέλνοντας τα μεταχειρισμένα χαλιά του για ανακύκλωση στο κέντρο ανακύκλωσης της Tarkett στο Waalwijk– 20.690 κιλά, περίπου 8.200 τετραγωνικά μέτρα. Επιπλέον, το ξενοδοχείο συνέλεξε και έστειλε τα υπολείμματα της εγκατάστασης βινυλίου στο εργοστάσιο για ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση στην παραγωγή δαπέδων βινυλίου μέσω του προγράμματος ανάκτησης και ανακύκλωσης Tarkett ReStart® . Τίποτα δεν πήγε χαμένο.

Το DoubleTree by Hilton των Βρυξελλών καθιστά σαφές ότι η αειφορία είναι εξίσου σημαντική με τη φιλοξενία.

 

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τους ανθρώπους και τον πλανήτη.
Tarkett Human-Conscious Design®
.

 

 

Προτεινόμενη συλλογή

Σχετικά

Ανακαλύψτε το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο DoubleTree by Hilton των Βρυξελλών, επενδυμένο με δάπεδα ID Inspiration της Tarkett & DESSO Axminster.

ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ

Pandox

Τομέας