Tarkett Fusion για γραφειακούς χώρους

Tarkett Fusion για γραφειακούς χώρους

Λύσεις δαπέδου που ταιριάζουν σε σύγχρονους γραφειακούς χώρους

Δημιουργημένη με σημείο αναφοράς το σημερινό ανθρωποκεντρικό χώρο εργασίας, η προσέγγιση Fusion θέτει τα δεδομένα μια νέας κατηγορίας δαπέδων που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους.

Η Tarkett έχει πάνω από έναν αιώνα εμπειρίας στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων δαπέδου για γραφειακούς χώρους. Συνδυάζοντας τη βαθιά γνώση μας σχετικά με τις ανάγκες των πελατών μας και τη εκτενή μας έρευνα σε ότι αφορά τους γραφειακούς χώρους, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις δαπέδου με συνδυασμούς υλικών όπως η μοκέτα, το vinyl, το ξύλο και το linoleum. Η προσέγγιση Tarkett Fusion σας βοηθάει να ανακαλύψτε τις ατελείωτες δυνατότητες που δίνουν τα υλικά μας ώστε να ταιριάζουν άψογα σε σύγχρονους γραφειακούς χώρους.

Φωτογραφία που δείχνει τις 7 θεματικές ενότητες της προσέγγισης Tarkett Fusion

    

Με οδηγό την έρευνα και σχεδιασμό από την Tarkett

Μέσα από ανεξάρτητες έρευνες, συνεντεύξεις εμπειρογνωμόνων και διεθνή διαδικτυακά σεμινάρια, τα τρέχοντα ερευνητικά προγράμματα της Tarkett έχουν ως στόχο να χαρτογραφήσουν και να κατανοήσουν τις μεταβαλλόμενες απόψεις και εμπειρίες των ανθρώπων για την εργασία και τους γραφειακούς χώρους παγκοσμίως. Με βάση τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας μας για τις τρέχουσες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο εργασίας, οι επτά ενότητες της προσέγγισης Tarkett Fusion έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σημερινοί δυναμικοί χώροι εργασίας.

Διάδρομος γραφείων με μια εργαζόμενη γυναίκα να περπατά σε ένα δάπεδο από μοκέτα και linoleum

Λύσεις δαπέδων με συνδυασμό υλικών για κάθε χώρο εργασίας

Μοκέτα

Με εφευρετικά μοτίβα και μια εκτενή προσφορά φρέσκων αποχρώσεων, οι λύσεις της DESSO σε μορφή πλακιδίων λειτουργούν υπέροχα σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα Tarkett, για να δημιουργήσουν εκπληκτικές και πρακτικές ιδέες για κάθε χώρο μέσα σε ένα κτίριο.

Luxury Vinyl Tiles

Οι αρθρωτές λύσεις vinyl παράγονται σε μορφή πλακιδίων και σανίδων σε μια ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και στυλ και προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες διάταξης.

Ξύλο

Η ομορφιά, η δύναμη και ο χαρακτήρας του ξύλου φέρνουν αυθεντικότητα και ζεστασιά σε κάθε εσωτερικό χώρο. Εξοπλισμένα με πρακτικό σύστημα εγκατάστασης click, τα ξύλινα δάπεδα τοποθετούνται εύκολα σε κάθε χώρο.

Ομοιογενές vinyl

Με δομή από ένα συμπαγές στρώμα vinyl, τα ομοιογενή vinyl δάπεδα τοποθετούνται με κόλληση στο υποδάπεδο. Τα ομοιογενή vinyl δάπεδα αποτελούν εξαιρετικά ανθεκτικές λύσεις για κάθε χώρο με πολύ έντονη και βαριά κυκλοφορία.

Linoleum

Μία από τις πιο φυσικές και βιώσιμες λύσεις δαπέδων στην αγορά, το linoleum της Tarkett εκτιμάται για περισσότερα από 150 χρόνια για τη φυσική ομορφιά, την άνεση και την αντοχή του

Συλλογή φωτογραφιών