Τα νέα γραφεία του AD Magazine (Condè Nast)

Τα νέα γραφεία του AD Magazine (Condè Nast)

2020 | ΜΑΔΡΙΤΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ

Συλλογή εικόνων

Είμαστε περήφανοι που το δάπεδο της συλλογής iQ Surface τοποθετήθηκε στα νέα γραφεία του περιοδικού AD Spain, που ανήκει στον όμιλο Condé Nast Spain. Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του, Enric Pastor που επέλεξε την Tarkett.  Πρόκειται για ένα μινιμαλιστικό χώρο, στο μέγεθος μιας οικιάς, με εξαιρετική αξιοποίηση χρωμάτων, που καλωσορίζει και τονώνει την έμπνευση και τη συγκέντρωση. Η άνεση και η ευελιξία είναι τώρα οι νέες λέξεις κλειδιά για τη συνεργασία σε επίπεδο ομάδας, τη συγκέντρωση ή την χαλάρωση, την υποδοχή των συνεργατών και την ενίσχυση της δημιουργικότητας. Ένα έργο που πραγματοποιήθηκε υπό τον Carlos Tomás, Estudio Reciente, το οποίο κατάφερε να αντικατοπτρίζει τέλεια την αισθητική και τη συντακτική γραμμή του περιοδικού. Η πολυτέλεια της ανεπιτήδευτης απλότητας!

Φωτογραφίες: Germán Saiz and Salva López  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ IQ SURFACE

Η συλλογή iQ Surface αναπτύχθηκε από την Tarkett, προσφέροντας απεριόριστο δημιουργικό δυναμικό στο σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική, με στόχο την πραγματική ενίσχυση των δυνατοτήτων μιας από τις πιο εμβληματικές οικογένειες προϊόντων της, της ομοιογενούς σειράς δαπέδων βινυλίου iQ. Για αυτή τη σειρά, το σουηδικό Design Studio Note κλήθηκε να συνεργαστεί με την Tarkett για την ανάπτυξη διαφορετικών χρωματικών εννοιών με δυνατότητα συνδυασμού με βάση τον τόνο, το στυλ ή την αφήγηση. Κάθε απόχρωση iQ Surface φέρει το εμπορικό σήμα Tarkett για ανθεκτικότητα, βιωσιμότητα και ευκολία εγκατάστασης. Ένα απεριόριστο τοπίο εκφραστικών χρωμάτων που απευθύνεται τόσο στον σχεδιαστή όσο και στον τελικό χρήστη.

Προτεινόμενη συλλογή

Σχετικά

Ανακαλύψτε γιατί η συλλογή iQ Surface, που συνδυάζει την ανθεκτικότητα και την ευκολία εγκατάστασης, επιλέχθηκε από το AD Magazine.

Σχεδιαστής/ Αρχιτέκτονας

Carlos Tomás - Estudio Reciente

Τομέας