Κυκλικά προϊόντα Tarkett στην έκθεση Stockholm Furniture Fair 2023

Κυκλικά προϊόντα Tarkett στην έκθεση Stockholm Furniture Fair 2023

03/02/2023

Από τις 7 Φεβρουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου στην έκθεση Stockholm Furniture Fair, όλα τα υλικά της Tarkett που θα χρησιμοποιηθούν από πολλούς εκθέτες είναι κυκλικά, αντανακλώντας τη δέσμευση της Tarkett να χτίσει το «The Way to Better Floors» με σκοπό τη μείωση των εκπομπών άνθρακα χάρη στην κυκλική οικονομία.

  • The Nude Edition (Hall C15:21F) 

Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τα πλακίδια μοκέτας DESSO Recharge της Tarkett στην περιοχή της Nude Edition, μια περιοχή μικρής κλίμακας που παρουσιάζει μια νέα και βιώσιμη προσέγγιση στην έκθεση. Με 11 προκατασκευασμένα περίπτερα από ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο υλικό, αυτός ο χώρος προσφέρει στον επισκέπτη μια γρήγορη επισκόπηση νέων, καινοτόμων και βιώσιμων προϊόντων. H συλλογή Recharge είναι ένα πραγματικά κυκλικό προϊόν που σχεδιάστηκε για αποσυναρμολόγηση, ώστε τα εξαρτήματά του να μπορούν εύκολα να ανακυκλωθούν σε πρώτες ύλες για νέα δάπεδα. Σε αυτήν την περίπτωση, το δάπεδο θα επαναχρησιμοποιηθεί σε άλλο έργο μετά τη χρήση αλλά την ημέρα που θα αφαιρεθεί, μπορεί να ληφθεί πίσω μέσω του προγράμματος ReStart® της Tarkett και να ανακυκλωθεί για τη δημιουργία νέου δαπέδου.

  • Swedish Design Movement (Hall C04:27) 

Με την εκφραστική, αλλά απλή και βιώσιμη αρχιτεκτονική του που σχεδιάστηκε από το Note (design studio), το περίπτερο του Swedish Design Movement έχει κατασκευαστεί ως υπαίθριος κινηματογράφος που προβάλλει βίντεο και παρέχει χώρο για συνομιλία στη μέση της πολυσύχναστης έκθεσης. Οι τοίχοι και τα δάπεδά του είναι επενδυμένα με την ομοιογενή συλλογή βινυλίων iQ Eminent της Tarkett. Το υλικό είναι πλήρως ανακυκλώσιμο και θα επιστραφεί στις εγκαταστάσεις της Tarkett στο Ronneby μετά την έκθεση, όπου θα γίνει πρώτη ύλη για νέα δάπεδα.

  • Zilenzio (Hall C09:43) 

To Tarkett Lino Originale Essenza+ έχει επιλεγεί από το Note (design studio) για την κάλυψη των δαπέδων του περιπτέρου Zilenzio. Το Zilenzio αναπτύσσει και προσφέρει ηχο-απορρόφηση υψηλής απόδοσης χρησιμοποιώντας μελετημένες και καλά σχεδιασμένες λύσεις για το περιβάλλον εργασίας. Η σκηνογραφία απεικονίζει όμορφα τη χρήση του Tarkett Lino για ήσυχους χώρους γραφείων. Το Tarkett Lino είναι ένα βιώσιμο υλικό κατασκευασμένο από ανανεώσιμες πρώτες ύλες που μπορούν να ανακυκλωθούν μετά την εγκατάσταση καθώς και μετά τη χρήση στις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης της Tarkett. 

  • Blå Station (Hall C10:34)

Η Blå Station, ένας κατασκευαστής επίπλων ντιζάιν, επέλεξε επίσης πλήρως ανακυκλώσιμα προϊόντα μοκέτας DESSO για να καλύψει το δάπεδο του περιπτέρου της.