Λύσεις για να βρίσκετε τον δρόμο σας και για την κοινωνική αποστασιοποίηση την εποχή του Covid-19

Ασφαλής επιστροφή στο γραφείο

Λύσεις για τους χώρους εργασίας μετά τοv COVID-19

Καθώς ο κόσμος αρχίζει να επαναλειτουργεί μετά το lock-down του COVID-19, οι επιχειρήσεις προσπαθούν να εξισορροπήσουν το άνοιγμα της οικονομίας με την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων. Το δάπεδο παίζει καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση των βασικών προκλήσεων που παρουσιάζονται κατά την επιστροφή στο γραφείο. Το δάπεδο συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της ασφάλειας στο χώρο εργασίας μέσω της χωροθέτησης γραφείων και της δημιουργίας κατευθύνσεων. Επιπλέον, συμβάλλει στη δημιουργία ενός ασφαλούς, φιλόξενου και υγιούς χώρου διαβίωσης.

Ανεξάρτητα από τη βραχυπρόθεσμη, μεσοπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη πολιτική σας στο χώρο εργασίας μετά τον Covid-19, η ομάδα της Tarkett είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Παρέχουμε πρακτικές συμβουλές σχετικά με τον σχεδιασμό της κοινωνικής αποστασιοποίησης στο χώρο εργασίας.

Επανεξέταση του χώρου εργασίας: Επιστροφή στο γραφείο

Εξερευνήστε τις πρώτες μας συμβουλές: μια συλλογή οδηγών για την υποστήριξη εργοδοτών, ειδικών και εργολάβων κατά την επιστροφή στο γραφείο; βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Δημιουργία ζωνών και κατευθύνσεων

Το δάπεδο μπορεί να διαδραματίσει βασικό ρόλο στη δημιουργία ενός υγιούς και φιλόξενου χώρου εργασίας δημιουργώντας σαφείς - αλλά ευέλικτες - ζώνες και βοηθώντας τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες να διατηρήσουν την κοινωνική αποστασιοποίηση και την ασφαλεία.

Συλλογή μοκέτας DESSO Icons

Με την συλλογή πλακιδίων μοκέτας DESSO Icons έχετε έναν ευέλικτο, απλό και οικονομικό τρόπο καθοδήγησης για τους εργαζομένους και τους επισκέπτες στο γραφείο σας, που προάγει την ασφάλεια και την ευκολία.

Συμβουλές σχεδιασμού & σχεδιασμός κάτοψης

Η τοποθέτηση γραφείων με επαρκή μέτρα κατευθυντικότητας και η χωροθέτηση των γραφείων σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια στο χώρο εργασίας. Με την ενσωμάτωση σήμανσης στο δάπεδο, οι εργαζόμενοι έχουν διαρκώς μια σαφή, σταθερή και οπτική υπενθύμιση για το πώς να περιηγηθούν στο γραφείο και να διατηρήσουν την κοινωνική απόσταση.

Τα πλακίδια μοκέτας και τα Luxury Vinyl Tiles (LVT) προσφέρουν σχεδόν απεριόριστο δυναμικό όσον αφορά τα χρώματα και τα σχέδια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό. Οι σχεδιαστικές μας ομάδες είναι διαθέσιμες για να σας υποστηρίξουν με τον εσωτερικό σχεδιασμό και τη διάταξή σας.

Καθαρισμός & Συντήρηση

Κατά την επιστροφή από το lock-down, οι σωστές διαδικασίες καθαρισμού και συντήρησης συμβάλλουν στη δημιουργία ενός υγιούς εργασιακού χώρου και είναι καθοριστικής σημασίας για την πρόληψη ενός δεύτερου κύματος του Covid-19. Όσον αφορά το δάπεδο, οι λύσεις μοκέτας και LVT προσφέρουν αξιοσημείωτα οφέλη.

Οι λύσεις μοκέτας διευκολύνουν τις εργασίες καθαρισμού χωρίς να απαιτείται η χρήση καθαριστικών ουσιών, ενώ ένα λείο δάπεδο όπως το LVT είναι εύκολο να καθαριστεί. Καμιά από τις επιλογές δεν θα υποβαθμιστεί πρόωρα ακόμη και κάτω από τις αυστηρές και συχνές ρουτίνες καθαρισμού. Οι οδηγοί καθαρισμού και συντήρησης βρίσκονται σε κάθε σελίδα προϊόντος.

Ποιότητα εσωτερικού αέρα

Η ανάγκη για καθαρό αέρα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ έχουν διαπιστώσει ότι μόνο μια μικρή αύξηση της μακροχρόνιας έκθεσης στην ατμοσφαιρική ρύπανση - σωματιδιακή ύλη (PM) ή λεπτή σκόνη - αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο θανάτων του Covid-19. Η λύση μοκέτας DESSO Airmaster έχει αποδειχθεί ότι είναι οκτώ φορές πιο αποτελεσματική στη σύλληψη και συγκράτηση της λεπτής σκόνης από τις λείες λύσεις δαπέδου και τέσσερις φορές πιο αποτελεσματική από οποιοδήποτε άλλη λύση μοκέτας.

Image gallery