Δείτε διάφορα δάπεδα στο χώρο της επιλογής σας

Δείτε διάφορα δάπεδα στο χώρο της επιλογής σας

Σε αυτήν τη σελίδα θα βρείτε δωρεάν, διαδικτυακά εργαλεία για την απεικόνιση των έργων σας με διαφορετικές λύσεις δαπέδων, υλικά, χρώματα ή ακόμη και μοτίβα.

Δείτε διάφορα δάπεδα στο χώρο της επιλογής σας

Το Room Designer σας επιτρέπει να δείτε διάφορα δάπεδα στο χώρο της επιλογής σας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μια εικόνα HD ή να χωρίσετε την προβολή για να συγκρίνετε διάφορα προϊόντα στην ίδια ρύθμιση.

Δημιουργήστε το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο δαπέδου

O Ψηφιακός Διαμορφωτής iD Mixonomi είναι ένα ειδικό διαδικτυακό εργαλείο για να δημιουργήσετε το δικό σας αρθρωτό μοτίβο πλακιδίων βινυλίου. Μπορείτε να επιλέξετε τα σχήματα και τα χρώματα που θέλετε να συνδυάσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατεβάσετε ένα αρχείο jpg ή cad, καθώς και τη λίστα των προϊόντων που πρέπει να παραγγείλετε για να αναπαραγάγετε το μοτίβο που δημιουργήσατε.

Το iD Supernature & Tattoo είναι η πολυτελής συλλογή πλακιδίων βινυλίου (LVT) που έρχεται σε μορφή πλακιδίων και σανίδων από ξύλο και πέτρα και μπορεί να προσαρμοστεί εφαρμόζοντας 10 διαφορετικά γραφικά τατουάζ. Επιλέξτε μέσα από 16 αποχρώσεις και 10 σχέδια τατουάζ για να δημιουργήσετε διαδικτυακά το μοτίβο δαπέδου σας. Ο διαδικτυακός σχεδιαστής δαπέδων είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο που θα σας βοηθήσει στη διαδικασία δημιουργίας του δικού σας μοτίβου. Αφού δημιουργήσετε το μοτίβο σας, θα μπορείτε να το απεικονίσετε στο δωμάτιο της επιλογής σας και να κατεβάσετε αρχεία jpg και cad του μοτίβου σας.

Ο διαδικτυακός διαμορφωτής iD Mixonomi Jewels σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας εμπειρία iD Mixonomi Jewels συνδυάζοντας νέα χρώματα χρησιμοποιώντας τις διατάξεις του στούντιο Beauregard. Μπορείτε να δείτε τη δημιουργία σας σε ένα χώρο της επιλογής σας. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε ένα αρχείο jpg ή cad καθώς και τη συνταγή του δαπέδου που δημιουργήσατε με τις απαιτούμενες ποσότητες για μια επιφάνεια 20μ².

Παρακολουθήστε το βίντεο για να αρχίσετε να προσαρμόζετε το iD Supernature & Tattoo με την Υπηρεσία Design Assistance: