Elegance Rigid 55, το νέο άκαμπτο click δάπεδο που κατασκευάζεται στην Ευρώπη

Elegance Rigid 55, το νέο άκαμπτο click δάπεδο που κατασκευάζεται στην Ευρώπη

Αντοχή και ποιότητα

Η νέα άκαμπτη συλλογή πολυτελών πλακιδίων βινυλίου Elegance Rigid 55 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι η τεχνολογία SPC υψηλής πυκνότητας στο στρώμα πυρήνα, η οποία παρέχει καλή διαστατική σταθερότητα, ανθεκτικότητα και αντοχή στο νερό. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες σας μπορούν να είναι σίγουροι ότι το δάπεδό τους θα αντέξει σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών (10-50ºC), διατηρώντας τη σταθερότητα και την εμφάνισή του με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, η σειρά αξιοποιεί στη δομή της σκόνη μαρμάρου, τη σκληρότερη μορφή ανθρακικού ασβεστίου, η οποία βελτιώνει επίσης τη διαστατική σταθερότητα και την αντοχή στην κρούση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η επιφανειακή επεξεργασία Tektanium® που χρησιμοποιείται στη σειρά. και εξασφαλίζει προστασία από γρατσουνιές, γδαρσίματα, φθορά και λεκέδες, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για χώρους με ελαφριά κυκλοφορία, όπως δωμάτια ξενοδοχείου, δωμάτια φοιτητών ή για οικιακή χρήση. Με φινίρισμα μεγάλης διάρκειας και μεγάλη διάρκεια ζωής, οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν πόσο ανθεκτικό και κομψό είναι το δάπεδο αυτό.

 

Το Elegance Rigid 55 έχει σχεδιαστεί με την τεχνολογία αιχμής μας, καθιστώντας το μια επιλογή δαπέδου με χαμηλές ανάγκες συντήρησης και χωρίς προβλήματα. Το δάπεδο είναι λιγότερο πιθανό να επηρεαστεί από τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, μειώνοντας έτσι την ανάγκη για επισκευές ή αντικαταστάσεις.

 

Εύκολη & γρήγορη εγκατάσταση

Παρουσιάζουμε το GenClick®, το επαναστατικό σύστημα click της Tarkett που απλοποιεί τις εγκαταστάσεις δαπέδων και προσφέρει μια ισχυρότερη λύση. Με την πατενταρισμένη τεχνολογία μας, μπορείτε να ξεχάσετε την ταλαιπωρία των χρονοβόρων έργων. Το σύστημά μας είναι απίστευτα ισχυρό και ανθεκτικό, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας μπορούν να απολαμβάνουν το νέο τους δάπεδο για τα επόμενα χρόνια. Η ισχύς κλειδώματος είναι έως και 40% υψηλότερη από τον μέσο όρο των τυπικών συστημάτων click, ιδανική για περιοχές με ήπια κυκλοφορία. Επιπλέον, προσφέρει εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση χωρίς να θυσιάζει τη δύναμη κλειδώματος και τις μηχανικές ιδιότητες: 33% ταχύτερα από τα παραδοσιακά συστήματα click γωνίας και 10% ταχύτερα από τo μέσο σύστημα click.

Απλώς ακολουθήστε τα εύκολα και απλά βήματα μας για να κάνετε κλικ στα πλακάκια ή τις σανίδες.

Αυτή είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες χώρων με αυξημένα ποσοστά υγρασίας. Το νέο GenClick® διασφαλίζει ένα αδιάβροχο άκαμπτο δάπεδο βινυλίου. Το προϊόν μας ταιριάζει απόλυτα σε μπάνια και κουζίνες, δίνοντας στους πελάτες σας ηρεμία. Δεν είναι μόνο ένα αδιάβροχο δάπεδο, αλλά προσφέρει επίσης ευελιξία, καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για έργα ανακαίνισης. Με τη δυνατότητα τοποθέτησης σε υπάρχοντα δάπεδα σκληρής επιφάνειας, συμπεριλαμβανομένων των κεραμικών πλακιδίων, και το πρόσθετο πλεονέκτημα της απόκρυψης μικρών ατελειών στο υποδάπεδο, το σύστημα click της Tarkett είναι απαραίτητο για κάθε εγκαταστάτη ή πωλητή λιανικής που αναζητά μια αποτελεσματική και πρακτική λύση δαπέδου.

Όμορφα σχέδια

Η νέα μας αρθρωτή λύση δαπέδων προσφέρει μια σειρά από εντυπωσιακά σχέδια, ιδανικά για να προσθέσετε κομψότητα και χαρακτήρα σε περιοχές με ελαφριά κίνηση. Αναβαθμίστε τη σχεδίαση δωματίων ξενοδοχείου και προσθέστε μια μοντέρνα πινελιά στα φοιτητικά δωμάτια. Με μια επιλογή από 20 όμορφα σχέδια διαθέσιμα τόσο σε μορφή πλακιδίων όσο και σε σανίδων, θα τα ταιριάξετε με τις ανάγκες των πελατών σας. Η επεξεργασία επιφάνειας Tektanium® διασφαλίζει ότι τα εξαιρετικά ματ φινιρίσματα μας είναι ομοιόμορφα ορατά από όλες τις γωνίες και αντανακλούν λιγότερο φως. Ορισμένα από τα σχέδιά μας διαθέτουν ακόμη και την τεχνολογία Embossed-in-Register (EIR) για ακόμα πιο αυθεντική και ρεαλιστική εμφάνιση και αίσθηση, σε ορισμένα σχέδια από που αναπαράγουν την εμφάνιση του ξύλου. Από το σχέδιο αυτά μέχρι τα κλασικά εφέ πέτρας, τα σχέδιά μας ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

O τρόπος για καλύτερα δάπεδα

Η νέα μας λύση δαπέδου δίνει μεγάλη έμφαση στη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική ευθύνη. Η σειρά Elegance Rigid 55 κατασκευάζεται στο εργοστάσιό μας στην Ευρώπη με έμφαση στη βιωσιμότητα, τη μείωση των απορριμμάτων και των εκπομπών άνθρακα σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. Με μέσο όρο 20% ανακυκλωμένο περιεχόμενο και πλήρη διαφάνεια στα υλικά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το δάπεδό σας δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστο, αλλά παρέχει και καλύτερη ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου. Μέσω του προγράμματος επιστροφής ReStart®, μεταμορφώνουμε επίσης δάπεδα βινυλίου συλλέγοντας πολύτιμα υπολλείμματα δαπέδου και ανακυκλώνοντάς τα, αυξάνοντας το ανακυκλωμένο περιεχόμενο στα προϊόντα μας και μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα.

Με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές Πτητικών Οργανικών Ενώσεων (≤10 μg/m³) και υλικά χωρίς φθαλικές ενώσεις, διασφαλίζουμε ένα πιο υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον. Επιλέγοντας το Elegance Rigid 55, μπορείτε να βοηθήσετε τους πελάτες σας να έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα και περιβαλλοντική ευθύνη δεν θέτει ποτέ σε κίνδυνο την άνεση, την υγεία ή τη συνολική ευημερία.

Ας περάσουμε στην πράξη