DESSO & Patricia Urquiola carpet tile collection with graphic patterns

DESSO & Patricia Urquiola

Μπείτε στον κόσμο της απαλής κομψότητας

Με πλούσια υφή και ευφάνταστη οτπική, η νέα συλλογή πλακιδίων χαλιών DESSO & Patricia Urquiola συνδυάζει την απτική ποιότητα των υφασμάτων με την οπτική γοητεία των γραφικών σχεδίων. 100% ανακυκλώσιμη, με εντυπωσιακά χαμηλό κυκλικό αποτύπωμα άνθρακα 1,03 kg CO₂/m², η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη σε δώδεκα διακριτικά χρώματα.

Desso and Patricia Urquiola for the new carpet tile collection from Tarkett

Έμπνευση από υφαντά υφάσματα

Λαμβάνοντας έμπνευση από υφαντά υφάσματα, η Patricia Urquiola εμφύσησε αυτή τη νέα συλλογή με τις εκφραστικές λεπτομέρειες και τις ελκυστικά απαλές ιδιότητες των πλεκτών και των μάλλινων. Θέλοντας να απομακρυνθεί από τις οργανικές γραμμές που είναι τόσο άφθονες στην εσωτερική διακόσμηση στις μέρες μας, η Urquiola πήρε περαιτέρω στοιχεία από υφάσματα όπως το τουίντ και το μπουκλέ και επέλεξε ένα ξεκάθαρα γραφικό μοτίβο.

DESSO and Patricia Urquiola graphic carpet tiles for workplace

Ανόρθωση σε 3 διαστάσεις

Μέσω του αριστοτεχνικού χειρισμού των χρωμάτων σε σχηματισμό σαν πλέγμα, η Urquiola έδωσε με επιτυχία στα πλακίδια δαπέδου μια αίσθηση βάθους. Αυτό το εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα δίνει στο δάπεδο μια απαλή και ανάγλυφη εμφάνιση—μια τρισδιάστατη εμφάνιση που σίγουρα θα αναβαθμίσει κάθε χώρο.

DESSO and Patricia Urquiola soft and textured carpet tiles

Συνεργασία στη δημιουργία

Μια επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ σχεδιαστή και κατασκευαστή χρειάζεται μόνο ένα πράγμα: τα δύο μέρη να μοιράζονται πραγματικά γνώση, εμπειρία, περιέργεια και την αποφασιστικότητα να δημιουργήσουν μια όμορφη και απροσδόκητη συλλογή.

Για την Urquiola, ο διάλογος και η ανοιχτή ανταλλαγή ιδεών ήταν θεμελιώδεις στη συνεργασία της με τον Tarkett. Εξερευνώντας, ερευνώντας και πειραματιζόμαστε δίπλα-δίπλα: Η Patricia Urquiola και οι σχεδιαστές από την Tarkett συνεργάστηκαν στενά για να κάνουν πραγματικότητα αυτήν την τεχνολογικά προηγμένη συλλογή.

Κοινό όραμα

Η Tarkett και η Urquiola μοιράστηκαν ένα κοινό όραμα από την αρχή: να δημιουργήσουν μια συλλογή πλακιδίων μοκέτας με τις χαμηλότερες δυνατές περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Το αποτέλεσμα: μια συλλογή που είναι 100% ανακυκλώσιμη και καταγράφει ένα εντυπωσιακά χαμηλό κυκλικό αποτύπωμα άνθρακα 1,03 kg CO₂/m².*

Εύρος χρωμάτων

Πολύχρωμη και γραφική συλλογή πλακιδίων μοκέτας για νέους χώρους

DESSO & Patricia Urquiola

Με πλούσια και ευφάνταστη υφή , η νέα συλλογή DESSO & Patricia Urquiola επαναπροσδιορίζει την άνεση, την κομψότητα και τη βιωσιμότητα.

Gallery Φωτογραφιών

* Σύμφωνα με την Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (EPD) S-P-08561 – DESSO & Patricia Urquiola εξωτερικά επαληθευμένη από την Bureau Veritas, με βάση το συνολικό αποτύπωμα άνθρακα (Ενότητες A-D) με σενάριο κυκλικής ανακύκλωσης κλειστού βρόχου.