Το μοντέρνο και ανθεκτικό δάπεδο για εσάς και τους πελάτες σας

Το μοντέρνο και ανθεκτικό δάπεδο για εσάς και τους πελάτες σας

Τα πολυτελή πλακίδια βινυλίου οικιακής χρήσης της Tarkett (LVT)  αποτελούν την ιδανική λύση δαπέδου. Είναι μια σύγχρονη και αρθρωτή λύση δαπέδων που είναι απλή και εύκολη στην εγκατάσταση και συντήρηση και εκτιμάται ιδιαίτερα από τους εγκαταστάτες, τους επαγγελματίες στέγασης, τα δημόσια ιδρύματα και τις οικογένειες.

Ανθεκτικό, εύκολο στην εγκατάσταση και τη συντήρηση, το LVT είναι ένα πολυστρωματικό, ανθεκτικό και αδιάβροχο δάπεδο βινυλίου που προσφέρεται σε μια ευρεία γκάμα σχεδίων. Οι πελάτες σας μπορούν εύκολα να συνδυάσουν δάπεδα από τις δύο νέες συλλογές Starfloor Click Solid 55 και το Starfloor Click Ultimate 55. Η ακαμψία του Starfloor Click Solid 55 ενισχύθηκε περαιτέρω, παρέχοντας επιπλέον σταθερότητα. Η συλλογή επιδεικνύει διαστατική σταθερότητα σε θερμοκρασίες έως 45° C επιτρέποντας την εγκατάσταση σε περιοχές που εκτίθενται στον ήλιο και σε περιοχές που εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Επιπλέον, τα δάπεδα μας είναι απαλλαγμένα από φθαλικές ενώσεις με χαμηλές ή εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC).  Για αυτό το λόγο παρέχουν εξαιρετική ποιότητα και υγιεινή εσωτερικού αέρα.

Επιπλέον, προσφέρουν:

Εύκολη εγκατάσταση
Το αξιόπιστο σύστημα κλικ βοηθά τους πελάτες σας να εξοικονομήσουν χρόνο, καθώς το δάπεδο μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας πάνω σε ένα υπάρχον υφιστάμενο δάπεδο (π.χ. κεραμικά πλακίδια), με ελάχιστες ανάγκες προετοιμασίας.

Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση
Η ειδική επιφανειακή επεξεργασία PUR επιτρέπει στους πελάτες σας να διατηρούν σε εξαιρετική κατάσταση το vinyl δάπεδο τους, καθώς είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές και τους λεκέδες.

Μεγάλη γκάμα κομψών σχεδίων
Η συλλογή μας περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές σειρές που επιτρέπουν στους πελάτες σας:
• Να επιλέξουν μέσα από ένα συνδυασμό χρωμάτων, υφών και μοτίβων.

Και εσείς:
• Να εξοικονομήσετε χρόνο και να εργαστείτε με οποιονδήποτε προϋπολογισμό.
• Να παρέχετε στους οικιακούς πελάτες σας σχέδια από την ίδια συλλογή που μπορούν εύκολα να αναμειχθούν και να ταιριάξουν. 

Ακολουθεί μια λεπτομερής περιγραφή των τελευταίων συλλογών μας.

 

Starfloor Click Solid 55/55Plus

Αυτή η νέα, μοντέρνα και αρθρωτή συλλογή προσφέρει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε ένα κομψό και ανθεκτικό δάπεδο. Η συλλογή είναι φτιαγμένη για να αντιστέκεται σε λεκέδες, σημάδια γρατζουνιών, εσοχές και ταλαντώσεις θερμοκρασίας (έως 45 ° C) καθημερινής χρήσης. Ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών, μια ειδική τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης που μιμείται πρώτες ύλες και αναδημιουργεί μια εξαιρετικά αυθεντική εμφάνιση και αίσθηση, εφαρμόζεται σε ορισμένα από τα σχέδια αυτής της σειράς. Αυτή η γκάμα είναι πλέον πιο άκαμπτη, γεγονός που καθιστά δυνατή την εγκατάσταση απευθείας πάνω σε ένα υφιστάμενο δάπεδο, όπως κεραμικά πλακίδια με σφιχτούς αρμούς. Και φυσικά, το σύστημα εγκατάστασής του προσφέρει την ιδανική λύση για εξοικονόμηση χρόνου σε οποιοδήποτε έργο ανακαίνισης.

Κομψά σχέδια
• Επτά νέα decor σε μια συλλογή από 14 σχέδια.
• Τεχνολογία ανάγλυφης απεικόνισης που μιμείται τη φυσική εμφάνιση.
• Ψηφιακή εκτύπωση που παρέχει μια εξαιρετικά ρεαλιστική αίσθηση σε 3 νέα σχέδια και χωρίς επανάληψη έως 12 m2.

Κορυφαία αντοχή
• Η τεχνολογία Fibertech προσφέρει πολύ καλή διαστατική σταθερότητα έως 45 ° .
• Ο ημι-άκαμπτος πυρήνας παρέχει επιπλέον σταθερότητα χάρη στην ενισχυμένη ακαμψία του.
• Το δάπεδο είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές.

Εύκολη εγκατάσταση
• Γρήγορη ανακαίνιση χάρη στο σύστημα push down click που σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρόνο κατά την τοποθέτηση.

Καλύτερο εσωτερικό περιβάλλον
• Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ευρώπη, Οι πελάτες με περιβαλλοντικές ευαισθησίες θα χαρούν να μάθουν ότι περιορίζουμε τις εκπομπές άνθρακα μειώνοντας το αποτύπωμα μεταφοράς μας.
• Οι εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) παρέχουν μια πιο υγιεινή ποιότητα εσωτερικού αέρα.

Starfloor Click Ultimate 55

Αυτή η εξαιρετικά ανθεκτική συλλογή μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση της καθημερινής ζωής. Πρόκειται για ένα σταθερό, ισχυρό, ανθεκτικό δάπεδο ιδανικό για όλες τις περιστάσεις. Επιπλέον, τα νέα χρώματα και τα σχέδια προέρχονται από πραγματικά παρκέ και ορυκτά δάπεδα, ώστε να αντιγράφουν φυσικά τις υφές των υλικών που τα ενέπνευσαν. Τέλος, αποτελούν μια βελτιωμένη ακουστική λύση με ηχομονωτικές ιδιότητες που μειώνει τον ήχο των βημάτων και τον ανεπιθύμητο θόρυβο.

Απόλυτος σχεδιασμός
• Το μοναδικό επιφανειακό εφέ και οι έξι νέες αποχρώσεις του ξύλου, σε συνδυασμό με τη συλλογή Starfloor Click Solid 55, προσφέρει αυθεντικές και καλαίσθητες επιλογές σχεδίασης.

Απόλυτη αντοχή
• Η τεχνολογία Rigid-Core Construction (RCC), αποτρέπει την κυματισμό ή τη δομική αλλοίωση με την πάροδο του χρόνου, επιτρέποντας στο δάπεδο να διατηρήσει το αρχικό του σχήμα και μέγεθος παρά τις δραστικές αλλαγές στη θερμοκρασία (με εύρος από 10 ° C έως και 60 ° C).

Απόλυτη εγκατάσταση
Η τεχνολογία I4F® Click επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση πάνω σε κεραμικά πλακίδια, με αρμούς πλάτους έως 8 mm και μειώνει το χρόνο ανακαίνισης.

Απόλυτη ακουστική
Το ενσωματωμένο ηχο-απορροφητικό υπόστρωμα με ηχομόνωση 19dB μειώνει δραστικά τη μετάδοση του θορύβου. 

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ