Μονόχρωμο αρθρωτό δάπεδο βινυλίου για εκπαιδευτικό χώρο

Βιώστε την αυθεντικότητα με τη συλλογή iD Inspiration

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΤΕ

Σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, έχουμε συλλογικά την ευκαιρία να επανεξετάσουμε και να ανακαλύψουμε εκ νέου τον τρόπο που ζούμε και να μετασχηματίσουμε τους εσωτερικούς μας χώρους για να προωθήσουμε μια πιο υγιεινή διαβίωση. Έχουμε φανταστεί το iD Inspiration για αυτόν τον νέο κόσμο. Η συλλογή λόγω της αρθρωτής μορφής της προσφέρει βελτιωμένη ευελιξία που επιτρέπει ευέλικτο μετασχηματισμό του χώρου για να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της εργασίας και της ζωής χωρίς συμβιβασμούς στην υγεία και το περιβάλλον.
Εν τω μεταξύ, τα χρώματα και τα θέματα που εμπνέονται από τη φύση - που ενισχύονται από τον υπερ-ρεαλισμό της εκτύπωσης υψηλής ευκρίνειας - συμβάλλουν στην επίτευξη καλαίσθητων εσωτερικών χώρων.

iD Inspiration, σχεδιασμένο για να διευκολύνει τη διαδικασία δημιουργίας.

.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ DECOR

Φυσικά

Με σάρωση από τη φύση μέσω της σχολαστικής προέλευσης πρώτων υλών υψηλής ποιότητας, τα σχέδια Naturals εκτυπώνονται ψηφιακά και εμφανίζουν υψηλή ευκρίνεια με μη επαναλαμβανόμενα μοτίβα έως 12 m².

Αυθεντικά

Τα αυθεντικά είναι χαραγμένα στο μητρώο, μια τεχνολογία που χαράζει εφέ σε σανίδες και πλακάκια. Οι ανάγλυφοι πόροι επαναλαμβάνουν τέλεια την υψηλής ευκρίνειας εκτυπωμένη εικόνα, με αποτέλεσμα φινιρίσματα που είναι όλο και πιο ρεαλιστικά.

Κλασικά

Η κλασική εκτύπωση gravure αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου για δεκαετίες. Τα κλασικά μας σχέδια παρουσιάζουν τα πιο αναγνωρισμένα υλικά και τις αρμονικές χρωμάτων.

ΑΠΟΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Η νέα συλλογή iD Inspiration θέτει ένα πρωτοφανές ορόσημο στο σχεδιασμό των αρθρωτών συλλογών βινυλίου. Η προηγμένη τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης μας δίνει τη δυνατότητα να αποκαλύψουμε τις πιο λεπτές λεπτομέρειες από ξύλο και πέτρα για να κάνουμε κάθε σανίδα ή πλακάκι μοναδική σε κόκκους, υφή και χρώμα. Το πιο σημαντικό, σας επιτρέπει να επιλέξετε τα καλύτερα φυσικά σχέδια που είναι ενσωματωμένα στα υλικά βινυλίου με την υψηλότερη απόδοση.

Δάπεδο υψηλής ευκρίνειας με μη επαναλαμβανόμενα μοτίβα έως 12 m²

Δάπεδο υψηλής ευκρίνειας με μη επαναλαμβανόμενα μοτίβα έως 12 m²

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

.

TEKTANIUM™, μια πραγματική καινοτομία

Τα προϊόντα της συλλογής iD Inspiration διαθέτουν τη νέα επίστρωση TEKTANIUM ™ PU που χρησιμοποιεί ένα ιδιόκτητο πολυμερές σύστημα - προστασίας που παρέχει απαράμιλλη αντίσταση στις γρατζουνιές, τις εκδορές, τη φθορά και τους λεκέδες. Επιπλέον, προσφέρει εξαιρετικά ματ φινίρισμα που είναι σταθερά ορατό από όλες τις γωνίες. Συνδυάζοντας το εξαιρετικά ματ αποτέλεσμα με εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής και αντοχής, η επιφάνεια του δαπέδου σας φαίνεται πιο ρεαλιστική και διαρκεί περισσότερο. Το TEKTANIUM ™ είναι η μόνη επίστρωση PU που συνδυάζει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, οπότε δεν χρειάζεται συμβιβασμός

ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Εάν θέλετε να κάνετε το έργο σας ξεχωριστό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αποκλειστικό προσαρμοσμένο δάπεδο με τους σχεδιαστές μας στο εργαστήριο σχεδιασμού Tarkett. Η συλλογή προσφέρει σχεδόν ατελείωτους συνδυασμούς. Κάθε πτυχή του προϊόντος είναι προσαρμόσιμη με όλες τις ντεκόρ.

• ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

• ΥΠΗΡΕΣΙΑ À LA CARTE 

 Προσαρμοσμένα σχέδια είναι διαθέσιμα με δυνατότητα παραγγελίας (MTO - make to order)). Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο πωλήσεων μας για συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις και τις λεπτομέρειες του χρόνου παράδοσης και της προσαρμογής. 

.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις συλλογές iD Inspiration;

Δείτε περισσότερα

Πρόσβαση στις συλλογές