Βελτιωμένη εξερεύνηση υλικών και χρωμάτων για εσωτερική διακόσμηση

NCS Colour x Tarkett

Βελτιωμένη εξερεύνηση υλικών και χρωμάτων για εσωτερική διακόσμηση

Ενδιαφέρεστε για το πώς είναι ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η τεχνολογία; Εξερευνήστε τον συναρπαστικό κόσμο των χρωμάτων με το NCS Colour. Οι σημειώσεις τους σας επιτρέπουν να περιγράφετε με ακρίβεια οποιοδήποτε χρώμα σε οποιαδήποτε επιφάνεια, είτε πρόκειται για δάπεδο, βαφή ή συσκευασία. Για να απλοποιήσει το ταξίδι σχεδιασμού από την αρχή μέχρι το τέλος, η Tarkett συνεργάστηκε με την NCS στην ψηφιακή πλατφόρμα NCS+.

Απρόσκοπτα δημιουργικά ταξίδια

Αφού πραγματοποίησε μια χαρτογράφηση των επαγγελματικών της συλλογών, η Tarkett συνεργάστηκε με το σύστημα NCS Color για να διευκολύνει την πλοήγηση στα προϊόντα ανά χρώμα και υλικό. Όλες οι επαγγελματικές μας λύσεις για δάπεδα και τοίχους μετρήθηκαν και αξιολογήθηκαν οπτικά για το έργο. Η ευφυΐα του συστήματος NCS επέτρεψε την κατηγοριοποίηση των προϊόντων και κατέστησε αποτελεσματικά δυνατή την ψηφιακή αναπαράσταση με ακρίβεια τόσο των μονόχρωμων όσο και των πολύχρωμων επιφανειών.

Εστίαση στο σύμπαν του σχεδιασμού υλικών και χρωμάτων της Tarkett

Η εμπλουτισμένη πλατφόρμα NCS+ της Tarkett επιτρέπει στους σχεδιαστές να αναζητούν συγκεκριμένα χρώματα, να συγκρίνουν και να εναρμονίζουν τα υλικά στις συλλογές της Tarkett και να δημιουργούν moodboards που μπορούν να μοιραστούν. Ως πρωτοπόρο τόσο για το NCS Color όσο και για την Tarkett, το εργαλείο θα είναι ανεκτίμητο για το σχεδιασμό χώρων και τον συντονισμό χρωμάτων και υλικών.