Tarkett Lino Loose-Lay

Tarkett Lino Loose-Lay

Ανακαλύψτε το πρώτο loose-lay linoleum δάπεδο. Με 30 χρόνια εμπειρίας στην τεχνολογία δαπέδων ελεύθερης τοποθέτησης χωρίς κόλλα, η Tarkett προσφέρει σήμερα μια από τις πιο βιώσιμες λύσεις δαπέδων. Οικολογική σχεδίαση, γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση χωρίς κόλλα και η ίδια εξαιρετική ανθεκτικότητα στη φθορά.

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση

Η τεχνολογία loose-lay προσφέρει τη δυνατότητα ταχύτερης εγκατάστασης για γρήγορη ανακαίνιση, μειώνοντας στο ελάχιστο τους χρόνους διακοπής λειτουργίας και τις επιπτώσεις της στο κτίριο. Δεν απαιτείται χρόνος προσαρμογής ούτε χρόνος στεγνώματος, παρέχοντας περισσότερη ευελιξία στον προγραμματισμό της ολοκλήρωσης του έργου. Επίσης μειώνεται ο κίνδυνος ρύπανσης του εσωτερικού αέρα και αποφεύγονται οι οσμές που προέρχονται από την κόλλα. Παρέχει ακόμη και εύκολη πρόσβαση στο υποδάπεδο και τελικά αποσυναρμολογείται εύκολα.

Η λύση για πολλαπλές χρήσεις

Το Lino Loose-Lay της Tarkett είναι ιδανικό για όλους τους απαιτητικούς χώρους. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορεί να εγκατασταθεί ακόμα και σε υποδάπεδα με αυξημένα ποσοστά υγρασίας.  Θα καλύψει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών περιβαλλόντων, όπως της Εκπαίδευσης ή της Υγειονομικής Περίθαλψης, που απαιτούν μέγιστη ανθεκτικότητα και αντοχή, που προσφέρονται και τα δύο από την αποδεδειγμένη δια βίου ανθεκτικότητα του Tarkett Lino xf². Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Tarkett Lino Loose-Lay φροντίζει τους τελικούς χρήστες και προσφέρει εξαιρετική ακουστική άνεση με μειώση θορύβου έως και 14 dB.

Φυσικό & οικολογικά σχεδιασμένο

Το Tarkett Lino Loose-Lay είναι κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά, φυσικά, βιολογικής βάσης, χωρίς φθαλικές ενώσεις και πλαστικοποιητές. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, είναι πλήρως ανακυκλώσιμο μετά τη χρήση. Ανταποκρίνεται στις αυστηρές απαιτήσεις των περισσοτέρων ετικετών πράσινης δόμησης κτιρίων. Το Tarkett Lino Loose-Lay οδηγεί σε καλύτερα δάπεδα.

Συλλογή Lino Loose-Lay

Linoleum δάπεδα

Το Tarkett lino είναι μια ευέλικτη λύση δαπέδου που παρασκευάζεται από 97% φυσικά συστατικά και κατασκευάζεται στην τοποθεσία μας στο Narni στην Ιταλία. Προσφέρει μια σειρά από παραδοσιακά έως και διακριτικά μοντέρνα μοτίβα, με μια παλέτα από φυσικούς τόνους και σύγχρονα χρώματα. Το λινέλαιο μας είναι βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον, με το 100% των συστατικών μας να αξιολογούνται θετικά σύμφωνα με το πλαίσιο οικολογικού σχεδιασμού Cradle to Cradle®. Αντιμετωπίζεται με τη μοναδική μας προστασία επιφάνειας xf² για εξαιρετική αντοχή, εύκολο καθάρισμα και οικονομική συντήρηση.