LEGO® Discovery Center

LEGO® Discovery Center

2023 | ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΒΕΛΓΙΟ

Συλλογή εικόνων

Το LEGO® Discovery Center (3.000 τετραγωνικά μέτρα) είναι η απόλυτη παιδική χαρά LEGO με περισσότερα από 12 αξιοθέατα και δραστηριότητες και εκατομμύρια τουβλάκια LEGO.

Βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Docks στις Βρυξέλλες, είναι ανοιχτό μόνο σε παιδιά, κυρίως μεταξύ 2 και 10 ετών, τα οποία συνοδεύονται από ενήλικα.

Σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο LD2,  επενδύθηκε με linoleum δάπεδο της Tarkett, όχι μόνο λόγω της μεγάλης γκάμα χρωμάτων και των μοντέρνων σχεδίων, αλλά και επειδή το Linoleum είναι ένα βιώσιμο προϊόν κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά και είναι ανακυκλώσιμο μετά τη χρήση.

Το λινέλαιο της Tarkett είναι τέλειο για τον κόσμο των LEGO, καθώς συμβάλλει στο εμπνευσμένο, πολύχρωμο και χαρούμενο περιβάλλον, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διαδραστικά αξιοθέατα LEGO και καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν μαγικό χώρο.

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τους ανθρώπους και τον πλανήτη.
Tarkett Human-Conscious Design®.

 

Προτεινόμενες συλλογές

Σχετικά

Πλήρως επενδυμένο με Linoleum της Tarkett, το κατάστημα LEGO® Discovery είναι μια πολύχρωμη, χαρούμενη και διαδραστική παιδική χαρά για νέους που αναζητούν την περιπέτεια.

Σχεδιαστής/ Αρχιτέκτονας

LD2 Architecture

Εργολάβος

Egalo

Τομέας