Γνωρίστε τις λύσεις της Tarkett στo νέο showroom της στη Λετονία

Γνωρίστε τις λύσεις της Tarkett στo νέο showroom της στη Λετονία

21/02/2024

Η Tarkett εγκαινίασε πρόσφατα ένα νέο εκθεσιακό χώρο στη Ρίγα της Λετονίας, για να εξάψει τη φαντασία των αρχιτεκτόνων, των σχεδιαστών, των κατασκευαστών και των πελατών. Ο χώρος παρουσιάζει δείγματα πλήρους κλίμακας των συλλογών δαπέδων του, συμπεριλαμβανομένων αρθρωτών πλακιδίων μοκέτας, βινυλίου και ξύλου, καθώς και δείγματα συλλογών ετερογενών και ομοιογενών ρολών και linoleum της Tarkett. Αυτός ο νέος χώρος βρίσκεται μέσα στο κατάστημα Tormans, έναν από τους κορυφαίους διανομείς πλακιδίων στη Λετονία που προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων από κεραμικά έως ξύλο, όπως μοκέτα και πλακίδια βινυλίου καθώς και προϊόντα υγιεινής.

Η Lubova Latišenko, Διευθύντρια Πωλήσεων στη Λετονία, δήλωσε: "Ο εκθεσιακός χώρος της Tarkett είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός χώρος—είναι μια αντανάκλαση της δέσμευσής μας στη δημιουργικότητα, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στις λύσεις δαπέδων. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους τους πελάτες και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για να βιώσουν από πρώτο χέρι η απρόσκοπτη συγχώνευση στυλ και λειτουργικότητας που καθορίζει την Tarkett."

Στο νέο χώρο της Tarkett, ένας συνδυασμός συλλογών πλακιδίων μοκέτας -- Desso Essence Triangles, Desso X Rens, Desso Desert, Grezzo Vivid, Grezzo Bloom, Solid, Shape, Recharge, Retrace -- κοσμούν το δάπεδο και το εμβληματικό αρθρωτό βινύλιο iD Mixonomi της Tarkett επενδύει ένα τοίχο. Για πρώτη φορά στη Λετονία, αυτός ο χώρος παρέχει σε αρχιτέκτονες και σχεδιαστές δείγματα προϊόντων Tarkett πλήρους κλίμακας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζωντανέψουν τα πιο τολμηρά τους οράματα.

Στις 31 Ιανουαρίου, εκπρόσωποι της Tormans και ο διάσημος Stefan Scholten ενώθηκαν με την Tarkett για τα εγκαίνια, γιορτάζοντας την καινοτομία και τη συνεργασία. Ο Scholten, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Tarkett στα πλακίδια μοκέτας DESSO Solid & Shape, μάγεψε ένα κοινό 150 αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών με τις ιστορίες του σχεδιαστικού του ταξιδιού και τη συνεργασία του με την Tarkett.

Προγραμματίστε μια επίσκεψη στο showroom
  • Διεύθυνση: οδός Višķu 4B, Rīga, Latvia
  • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 10πμ, - 7μμ / Σάββατο: 10πμ – 4μμ
  • Για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνήστε με την Svetlana Lesina