Κτίριο γραφείων Travelport

Κτίριο γραφείων Travelport

2019 | ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ

Συλλογή εικόνων

Η Tarkett προσέφερε μια ολοκληρωμένη λύση όσον αφορά το δάπεδο για τα νέα γραφεία της Travelport στην καρδιά της Αθήνας. Δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το Stirixis Group ένα μοναδικό περιβάλλον, που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τα πρότυπα της Travelport. Ο χώρoς σχεδιάστηκε από το Stirixis Group και αντανακλά το εταιρικό όραμα της Travelport, συνδυάζοντας την ασθητική με τη λειτουργικότητα.

Η διάταξη των γραφείων ακολουθεί μια εργονομική και απλή λογική: μια σύγχρονη υποδοχή στην είσοδο που οδηγεί στην περιοχή των κεντρικών γραφείων. Στο κέντρο της κύριας περιοχής υπάρχει ένας ανοικτός χώρος για τους εργαζόμενους σε συνδυασμο με την αίθουσα εκγύμνασης και τους θαλάμους εργασίας. Η νεά κουζίνα έχει σχεδιαστεί ως χωριστό τμήμα, ώς ένα καθαρό και ζεστό περιβάλλον που αποτελεί το σημείο συνάντησης των εργαζομένων. 

Οι απαιτήσεις του χώρου διαμορφώθηκαν από παράγοντες όπως:

  • Bέλτιση ποιότητα του εσωτερικού αέρα
  • Mείωση του θορύβου & μέγιστη ηχοαπορρόφηση
  • Eλεύθερη τοποθέτηση του δαπέδου
  • Εύκολος καθαρισμός & συντήρηση
  • Εύκολη αντικατάσταση σε περίπτωση φθοράς

Ανταποκριθήκαμε στις παραπάνω απαιτήσεις προσφέροντας ένα συνδυασμό κατηγοριών προϊόντων: vinyl πλακίδια της συλλογής iD Square σε design Vintage Zink και πλακίδια μοκέτας των συλλογών Airmaster & Airmaster Blend.

 

 

Προτεινόμενες συλλογές

Σχετικά

Η Travelport επέλεξε δάπεδα Tarkett για το κτίριο γραφείων της στην Αθήνα!

Σχεδιαστής/ Αρχιτέκτονας

Stirixis Group

ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ

Travelport