Warehouse with iD Tilt HIT Multi Black Mix

iD Tilt HIT

Ο τέλειος συνδυασμός σχεδιασμού & απόδοσης

Γιατί να επιλέξετε το iD Tilt HIT;

Τα δάπεδα της συλλογής iD Tilt HIT είναι σχεδιασμένα για χώρους πολύ βαριάς και έντονης κυκλοφορίας σε εμπορικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα. Ο τέλειος αυτός συνδυασμός σχεδιασμού και απόδοσης διατίθεται σε 6 διαφορετικά μοτίβα που διαθέτουν ένα ομοιογενές στρώμα φθοράς πάχους 2,7 mm για κορυφαία ανθεκτικότητα και διαστατική σταθερότητα.

Ιδανικά για χρήση σε εμπορικούς χώρους, εμπορικά καταστήματα και βιομηχανικές εγκαταστάσεις , τα επαναστατικά αλληλοσυνδεόμενα πλακίδια μας παρέχουν όχι μόνο ανθεκτικότητα, αλλά και μια γρήγορη και εύκολη επιλογή τοποθέτησης πάνω σε μια ποικιλία υπαρχουσών επιφανειών για να αποφευχθεί η διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης.

Επίσης, iD Tilt HIT είναι ανακυκλώσιμο, απαλλαγμένο από φθαλικές ενώσεις και με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα VOC. Όλα αυτα το καθιστούν την ιδανική επιλογή για κάθε project που αναλαμβάνετε αλλά και για τους ανθρώπους και τον πλανήτη. 

Ανθεκτικότητα και απόδοση

Με την κορυφαία επίδοση στη διαστατική σταθερότητα στην κατηγορία του, το δάπεδό μας έχει σχεδιαστεί για να είναι στιβαρό σε βαριά φορτία και ρυθμίσεις υψηλής κυκλοφορίας.

Άνεση και ασφάλεια

Ενδιαφερόμαστε για την ευημερία των πελατών μας, γι' αυτό το iD Tilt HIT προσφέρει μείωση θορύβου από την κύλιση και το περπάτημα και αποτρέπει προβλήματα στις αρθρώσεις.

Γρήγορη & εύκολη εγκατάσταση

Κατάλληλο για εγκατάσταση σε διάφορες υπάρχουσες επιφάνειες, το σύστημα αλληλασφάλισης ελαχιστοποιεί το χρόνο διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης σε εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους.

1. Ανθεκτικότητα & απόδοση

Το δάπεδο iD Tilt HIT της Tarkett ξεχωρίζει για την εξαιρετική του αντοχή. Με ένα στρώμα φθοράς που ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητα του, το αυτό δάπεδο έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στη συνεχή φθορά των περιοχών υψηλής κυκλοφορίας. Είτε πρόκειται για εμπορικό χώρο, περιβάλλον λιανικής ή για οποιαδήποτε περιοχή με μεγάλη επισκεψιμότητα, το Tarkett iD Tilt HIT εξασφαλίζει μια μακροχρόνια, ανθεκτική λύση.

Λήψη του φυλλαδίου

Οφέλη:

  • Αντίσταση στη φθορά: Κατασκευασμένο με ένα ομοιογενές στρώμα φθοράς 2,7 mm, το Tarkett iD Tilt HIT αντιστέκεται σε γρατσουνιές και λεκέδες, διατηρώντας την εμφάνιση του με την πάροδο του χρόνου.
  • Αντοχή σε κρούση: Το δάπεδο έχει σχεδιαστεί με επεξεργασία επιφάνειας TopClean XP® PU μειώνοντας τον κίνδυνο ζημιάς από την πτώση αντικειμένων ή βαριά έπιπλα.

2. Άνεση & ασφάλεια

Σε ότι αφορά τις περιοχές υψηλής κυκλοφορίας, το Tarkett iD Tilt HIT έχει το προβάδισμα ως η καλύτερη λύση δαπέδου. Η μοναδική του σύνθεση και η κατασκευή του το καθιστούν ιδανική επιλογή για χώρους που απαιτούν αντοχή και απόδοση.

Λήψη του φυλλαδίου

Οφέλη:

  • Η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία στη μείωση θορύβου: το iD Tilt HIT προσφέρει μείωση θορύβου 21dB, κατά την την κύλιση και το περπάτημα, σε σύγκριση με τα κεραμικά πλακίδια.
  • Χαμηλές ανάγκες συντήρησης: Το Tarkett iD Tilt HIT καθαρίζεται και συντηρείται εύκολα χάρη στην εξαιρετική επεξεργασία επιφάνειας TopClean XP® PU, καθιστώντας το μια πρακτική επιλογή για πολυάσχολα περιβάλλοντα όπου η καθαριότητα είναι πρωταρχικής σημασίας.
  • Άνεση & απορρόφηση κραδασμών: Απολαύστε την άνεση και την απορρόφηση κραδασμών και βελτιώστε τη συνολική εμπειρία του χρήστη.

3. Γρήγορη & εύκολη εγκατάσταση δαπέδου

Το iD Tilt HIT της Tarkett διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία αλληλοσυνδεόμενων πλακιδίων, απλοποιώντας τη διαδικασία εγκατάστασης ενώ ενισχύει τη συνολική αντοχή και σταθερότητα του δαπέδου.

Λήψη του φυλλαδίου

Οφέλη:

  • Γρήγορη & Εύκολη εγκατάσταση: Τα αλληλοσυνδεόμενα πλακίδια επιτρέπουν τη γρήγορη και απλή εγκατάσταση, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος εργασίας.
  • Εμφάνιση χωρίς ενώσεις: Απολαύστε μια απρόσκοπτη εμφάνιση και δημιουργήστε ένα όμορφο, λαμπερό και επαγγελματικό φινίρισμα.

Δέσμευση στη βιωσιμότητα

Δέσμευση στη βιωσιμότητα

Το D Tilt HIT δεν αφορά μόνο την ανθεκτικότητα και το στυλ αλλά είνα μια βιώσιμη επιλογή δαπέδου τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τον πλανήτη. Κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ευρώπη με οδηγό τη δέσμευση μας για περιβαλλοντική υπευθυνότητα. Η διαδικασία παραγωγής ακολουθεί αυστηρά πρότυπα βιωσιμότητας, διασφαλίζοντας ότι κάθε βήμα συμβάλλει σε ένα πιο πράσινο μέλλον. Επιλέγοντας την Tarkett, παίρνετε μια συνειδητή απόφαση να επενδύσετε σε ένα προϊόν που φροντίζει για το καλό του πλανήτη και των ανθρώπων.

Συλλογή εικόνων

Αναβαθμίστε το χώρο σας 

Επενδύστε σε δάπεδα που όχι μόνο ικανοποιούν αλλά ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.  Αναβαθμίστε τον χώρο σας με το iD Tilt HIT της Tarkett– όπου η ανθεκτικότητα συναντά τον σχεδιασμό σε τέλεια αρμονία. Περιηγηθείτε στη συλλογή μας και αναβαθμίστε σήμερα τις περιοχές σας με μεγάλη επισκεψιμότητα.