iD Click Ultimate modular vinyl collection

iD Click Ultimate

Φυσικά σχέδια και απόλυτη απόδοση

Με τη νεά συλλογή μπορείτε να τα έχετε όλα

Προκαλώντας τη συμβατική σοφία ότι τα καλά πράγματα έρχονται πάντα με κάποια μορφή συμβιβασμού, η Tarkett παρουσιάζει τη σειρά Tarkett iD Click Ultimate. Φανταστείτε μια άκαμπτη λύση δαπέδου που συνδυάζει τα πρακτικά οφέλη του βινυλίου με τη λαμπρότητα και τις εκπληκτικές ιδιότητες των φυσικών υλικών όπως η πέτρα και το ξύλο. Ένα υπέροχο δρύινο πάτωμα ανθεκτικό σε λεκέδες, κραδασμούς, ακόμη και στο νερό. Ή φανταστείτε έναν διάδρομο από ασβεστόλιθο, που δεν ξεχωρίζει από τον γνήσιο υλικό, τοποθετημένο μέσα σε λίγες ώρες, αλλά έτοιμο να διαρκέσει για πολλά χρόνια βαριάς χρήσης. Και όλα αυτά προσφέροντας ακόμα και ακουστικές ιδιότητες με σημαντική μείωση του θορύβου. 

Μπορείτε να το φανταστείτε; 
Εμείς μπορούμε. Για αυτό το λόγο την κατασκευάσαμε. Με τη συλλογή  Tarkett iD Click Ultimate μπορείτε πράγματι να τα έχετε όλα.

Ασυναγώνιστα σχέδια από ξύλο και πέτρα

Σας προσφέρουμε πανέμορφες σανίδες που αναπαράγουν την όψη και τη μορφή του ξύλου και πλακίδια που αναπαράγουν τη φυσική πέτρα με τη μέγιστη λεπτομέρεια... Βλέποντας την ποιότητα και τις σχεδόν ατελείωτες επιλογές σχεδίασης που προσφέρει η τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης που διαθέτουμε, μπορεί και να δυσκολευτείτε να διαλέξετε.

Naturals

Τα σχέδιά μας με την ονομασία Naturals σαρώνονται από τη φύση μέσω της σχολαστικής προμήθειας πρώτων υλών υψηλής ποιότητας όπως το ξύλο και η πέτρα. Για να μεταφέρουμε την αληθινή ποικιλομορφία του φυσικού κόσμου σε όλο του το μεγαλείο, το αρθρωτό μας δάπεδο βινυλίου με τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης εμφανίζει υψηλή ευκρίνεια με μη επαναλαμβανόμενα μοτίβα και εξαιρετικά ματ φινίρισμα.

Authentics

Τα σχέδιά μας  με την ονομασία Authentics δημιουργούνται με την τεχνολογία “Embossing in register” για πιο φυσική εμφάνιση. Αυτή η τεχνολογία χαράζει εφέ σε σανίδες και πλακάκια αναπαράγοντας μοναδικά δάπεδα που δίνουν μια πραγματικά ρεαλιστική εντύπωση του πραγματικού ξύλου.

Classics

Τα σχέδια με την ονομασία Classics έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου για δεκαετίες. Για αυτήν τη συλλογή, οι σχεδιαστές μας επέλεξαν τα πιο αναγνωρισμένα υλικά και χρωματικές αρμονίες για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε όμορφους εσωτερικούς χώρους.

.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή iD Click Ultimate

iD Click Ultimate 30

Η συλλογή iD Click Ultimate μεταφέρει το δάπεδο άκαμπτης επιφάνειας στο επόμενο επίπεδο. Τώρα, μπορείτε να συνδυάσετε την εμφάνιση, την αίσθηση και τη δύναμη του ξύλου και της πέτρας με όλα τα πλεονεκτήματα των πολυτελών πλακιδίων βινυλίου. Για τα έργα σε που αφορούν το οικαικό περιβάλλον, εξερευνήστε τη συλλογή iD Click Ultimate 30.

iD Click Ultimate 55-70

Με τη νέα συλλογή iD Click Ultimate μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακές, εμπνευσμένες και φιλόξενες περιοχές, ιδανικές για εντατική χρήση με ένα δάπεδο βινυλίου που φαίνεται επίσης φυσικό, αυθεντικό και σέβεται το περιβάλλον.​ Αφήστε μας να σας εμπνεύσουμε. Εξερευνήστε τη συλλογή iD Click Ultimate 55-70.

Απόλυτη απόδοση

Η εξαίσια φόρμα πρέπει να ακολουθείται από άψογη λειτουργία. Η συλλογή iD Click Ultimate προσφέρει τα πάντα, συνδυάζοντας εξαιρετική αντοχή με απαράμιλλη ηχοαπορρόφηση και αδιάβροχες ιδιότητες σε μορφή σανίδων και πλακιδίων που τοποθετούνται εύκολα.

1. Επίστρωση PU TEKTANIUM™: εξαιρετικά ματ φινίρισμα που προστατεύεται από απαράμιλλη αντίσταση.

2. Η ευρεία γκάμα σχεδίων που δημιουργήθηκαν εν μέρει με την Τεχνολογία Ψηφιακής Εκτύπωσης μας προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα δυνατοτήτων σχεδίασης - συμπεριλαμβανομένων γραφικών υψηλής ευκρίνειας και ανάγλυφης εκτύπωσης - για να διαλέξετε, διευρυμένη ακόμη περισσότερο με εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής.

3. Το RCC+ ανεβάζει το δάπεδο SPC στο επόμενο επίπεδο. Παρέχει ανώτερη αντοχή και σταθερότητα μέσω των προηγμένων του Τεχνολογία Rigid Composite Core+, που κατέστη δυνατή μέσω της διαδικασίας αιχμής παραγωγής συν-εξώθησης. Η κατασκευή τριών στρωμάτων και η προσεκτικά σχεδιασμένη φόρμουλα του παρέχουν απαράμιλλη αντοχή στη βαριά κυκλοφορία και εξαιρετική σταθερότητα διαστάσεων.

4. Η ακουστική υποστήριξη με τεχνολογία Soundblock απορροφά 19dB θορύβου κρούσης.

5. Όταν συνδυάζεται με τις αδιάβροχες ιδιότητες του RCC+, το σύστημα κλειδώματος GenClick® δημιουργεί ένα υδατοστεγές προϊόν, ικανό να ανθίσταται στο νερό για περισσότερες από πέντε ημέρες χωρίς διαρροή.

 

 

Βιωσιμότητα βινυλίου

Ο σεβασμός για το περιβάλλον και τον φυσικό κόσμο που μας εμπνέει θα είναι πάντα η κινητήρια δύναμη στις προσπάθειες ανάπτυξης και καινοτομίας μας. Με την παραγωγή μας αποκλειστικά στην ΕΕ, συνεχίζουμε να πιέζουμε για ακόμη χαμηλότερες εκπομπές, ακόμη μεγαλύτερη και εντατική κυκλικότητα και να προωθούμε περαιτέρω τη βιωσιμότητα σε όλες τις δραστηριότητές μας.

.

Γκαλερί σχεδίων