Κορυφαία απόδοση για χώρους υψηλών απαιτήσεων

Κορυφαία απόδοση για χώρους υψηλών απαιτήσεων

Η συλλογή προσφέρει 21 νέα designs, 5 νέες μορφές, υψηλότερη αντοχή σε στατικά και μεγάλα βάρη και την πιο προηγμένη λύση άκπαμπτου vinyl δαπέδου. Με το iD Click Ultimate προσφέρετε γρήγορη τοποθέτηση με ελάχιστη ή χωρίς προετοιμασία του υποδαπέδου και ικανοποιείται τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών σας.

Κορυφαία απόδοση σε χώρους υψηλής κυκλοφορίας

Τα προϊόντα της συλλογής αποτελούν την ιδανική επιλογή για την κάλυψη μεγάλων χώρων και την αντοχή στην υψηλή κυκλοφορία. Η τεχνολογία RCC της Ultimate έχει την υψηλότερη πυκνότητα στην αγορά (2000kg / m3), καθιστώντας την πιο ανθεκτική στη φθορά, τις εσοχές και σε στατικά και κυλιόμενα βαριά φορτία μέχρι 800kg *. Η εξαιρετικά ανθεκτική επεξεργασία επιφάνειας Ultimate PUR απλοποιεί τη διαδικασία του καθαρισμού και της συντήρησης.


*Τα 800 kg αναφέρονται στους κωδικούς με φιλμ προστασίας 0.70mm.
Οι κωδικοί με φιλμ προστασίας 0.55 mm μπορούν να αντέξουν στατικά και κυλιόμενα βάρη έως και 500kg.

Ταχύτατη τοποθέτηση χωρίς προετοιμασία του υποδαπέδου

Τα προϊόντα της συλλογής μειώνουν δραματικά το χρόνο των εργασιών τοποθέτησης. Το νέο σύστημα Click I4F® Click4U διευκολύνει την τοποθέτηση με ελάχιστη ή χωρίς καθόλου προετοιμασία του υποδαπέδου*, κόλληση ή στέγνωμα. Επιπλέον, τα δάπεδα της συλλογής μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από κεραμικά πλακίδια και τα περισσότερα υφιστάμενα υποδάπεδα, καθιστώντας τα την ιδανική επιλογή για εργασίες ανακαίνισης ακόμα και χώρων υψηλής κυκλοφορίας.

* Κάθε project είναι μοναδικό. Συμβουλευτείτε τις οδηγίες τοποθέτησης για περισσότερες πληροφορίες.

Ηχο-απορροφητικό

Τα δάπεδα της συλλογής iD Click Ultimate προσφέρουν κορυφαία τεχνολογία μείωσης του θορύβου. Το αποκλειστικό ενσωματωμένο ηχο-απορροφητικό υπόστρωμα επιτρέπει την απορρόφηση του ήχου μέχρι 19dB και εξασφαλίζει τον χαμηλότερο θόρυβο κατά τη βάδιση από οποιαδήποτε άλλη λύση δαπέδου με σκληρή επιφάνεια.