Genius Loose-lay flooring

Genius vinyl δάπεδο: τοποθετείται γρήγορα, ανακυκλώνεται εύκολα

Ένα βήμα στο μέλλον με τη νέα συλλογή vinyl δαπέδου της Tarkett

Αγκαλιάστε το μέλλον με το νέο Genius vinyl δάπεδο ελεύθερης τοποθέτησης της Tarkett σε ρολό, ειδικά σχεδιασμένο για ταχύτερη εγκατάσταση και αντοχή σε έντονη κυκλοφορία. Αυτό το δάπεδο βινυλίου προσφέρει μια λύση  που ανταποκρίνεται σε υψηλές απαιτήσεις, χωρίς προβλήματα, ιδανικό για νέα κτίρια ή ταχύτατες ανακαινίσεις, καθώς μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς κόλλα, και απευθείας πάνω σε μια ποικιλία υποδαπέδων, μειώνοντας το χρόνο εγκατάστασης και επιτρέποντας την άμεση κυκλοφορία. Διατίθεται σε συμπαγείς (Acczent) και ακουστικές (Tapiflex) εκδόσεις, δίνοντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για τα έργα σας.
Αυτό το βιώσιμο δάπεδο βινυλίου είναι οικολογικά σχεδιασμένο ώστε να είναι 100% ανακυκλώσιμο χάρη στο πρόγραμμα Re-Start®, για να σας παρέχουμε φιλικά προς το περιβάλλον δάπεδα που σέβονται το περιβάλλον, με ενεργή συμμετοχή στη μετάβαση προς την κυκλική οικονομία, που συμβάλλουν στην υγεία και την ευημερία των επισκεπτών. Αυτή είναι η προσέγγιση του σχεδιασμού με επίκεντρο τον άνθρωπο.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Η είσοδος στην κυκλική οικονομία σας βοηθά να επιτύχετε τους βιώσιμους στόχους σας επαναφέροντας τις πρώτες ύλες σε κυκλοφορία στο τέλος της ζωής τους, και αυτό το vinyl δάπεδο ελεύθερης τοποθέτησης έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό.

Οικολογικά σχεδιασμένο για εύκολη ανακύκλωση

Το Excellence Genius είναι οικολογικά σχεδιασμένο ώστε να είναι πλήρως επιλέξιμο για ανακύκλωση (ως προς τα υπολλείματα της ανακύκλωσης και μετά τη χρήση) και επανεπεξεργασία στη γραμμή παραγωγής μας.
Η μέθοδος εγκατάστασης χωρίς κόλλα καθιστά ακόμη πιο εύκολη την ανακύκλωση.
Μόλις αποσυναρμολογηθεί, το προϊόν θα σταλεί στο κέντρο ανακύκλωσής μας στο Clervaux του Λουξεμβούργου, όπου θα ανακυκλωθεί και θα αξιοποιηθεί εκ νέου σε νέα προϊόντα.

Κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά

  • 100% απαλλαγμένο από φθαλικές ενώσεις: Το Excellence Genius δεν περιέχει πλαστικοποιητές με φθαλικές ενώσεις.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του, προέρχονται από ανακύκλωση σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20%.
  • Τα επίπεδα των VOCs είναι 100 φορές πιο χαμηλά από τα πιο αυστηρά πρότυπα της ευρωπαικής ένωσης (VOC=πτητικές οργανικές ενώσεις)

Απροβλημάτιστη και εγγυημένη ανακύκλωση

Το πρόγραμμα ανάκτησης και ανακύκλωσης ReStart® της Tarkett θα δώσει στο δάπεδο σας μια δεύτερη ζωή.
Μόλις τελειώσετε με ένα προϊόν, ο τοπικός συνεργάτης μας για την περισυλλογή θα έρθει και θα παραλάβει το δάπεδο Genius μετά τη χρήση, καθώς και τα κομμάτια που υπολείπονται μετά την εγκατάσταση.

Αυτή η απροβλημάτιστη και απλή προσφορά ανακύκλωσης θα σας βοηθήσει:

  • να εξοικονομήσετε κόστη που σχετίζονται με την αποκομιδή βιομηχανικών αποβλήτων
  • να επιτύχετε τα κριτήρια για την πιστοποίηση πράσινης δόμησης (2 πόντους HQE/ BREEAM πιστοποιήσεις)

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ταχύτερη εγκατάσταση και ανακαίνιση

Στην Tarkett, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε μια απλή και αποτελεσματική εγκατάσταση.
Μειώστε τον αντίκτυπο που προκαλείται από τη διακοπή της λειτουργίας ενός χώρου κατά τη διαδικασία εγκατάστασης ενός δαπέδου σε κτίρια που δέχονται πολλούς επισκέπτες, όπως νοσοκομεία ή σχολεία.
Είτε πρόκειται για εγκατάσταση για πρώτη φορά είτε για ανακαίνιση, θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο χάρη στο Genius.

Λιγότερη ταλαιπωρία

  • Μειώστε το χρόνο διακοπής των εργασιών του χώρου κατά το ήμισυ για περιοχές που χρησιμοποιούνται όλο το 24ωρο.
  • Μειώστε τους κινδύνους ρύπανσης που συνδέονται με την απομάκρυνση προϊόντων σε κατεχόμενες περιοχές (δηλ. σκόνη που δημιουργεί κινδύνους υγιεινής στα νοσοκομεία, ενοχλήσεις θορύβου που συνδέονται με εργασίες σε εξέλιξη, εκπομπές VOC από κόλλα). Αποφύγετε επίσης τις οσμές κόλλας.
  • Εύκολη και γρήγορη αφαίρεση του δαπέδου για την αντικατάσταση περιοχών που έχουν υποστεί φθορά.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Vinyl δάπεδο βαριάς χρήσης

Ισχυρό και ανθεκτικό, το δάπεδο βινυλίου ελεύθερης τοποθέτησης Genius είναι σε θέση να αντέξει τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς των περιβάλλοντων υψηλής κυκλοφορίας, όπως τα σχολεία και τα νοσοκομεία.
Με το Genius, θα βρείτε ένα δάπεδο που θα σας 'καλύψει' με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Ανθεκτικό στο σκίσιμο από βαριά έπιπλα

Το Genius έχει δοκιμαστεί να παραμείνει ομαλό κάτω από έπιπλα 115 κιλών, τα οποία δεν δημιουργούν μόνιμες οδοντώσεις (υπερβαίνει το πρότυπο EN 424 / 110kg).

  • Μεγάλη διαστατική σταθερότητα

Η ικανότητα της Genius να διατηρεί τις αρχικές της διαστάσεις μετά από έκθεση σε αλλαγές θερμοκρασίας ή σχετικής υγρασίας είναι ≤ 0,04% (x10 έναντι του προτύπου EN ISO 23999).

  • Ανθεκτικό σε επαναλαμβανόμενες κινήσεις που πραγματοποιούνται από εξοπλισμό με ρόδες (δηλ. κρεβάτια νοσοκομείου, γραφεία)

Το Genius είναι ανθεκτικό σε 100.000 κύκλους του τεστ castor chair σε ένα συγκεντρωμένο σημείο, x4 έναντι τυπικού ISO4918 (25.000 κύκλοι).

  • Βελτιωμένη πρόσφυση στο υποδάπεδο χάρη στην υποστήριξη του κάτω στρώματος του προϊόντος, για ευκολότερη εγκατάσταση

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Συμπαγείς και ακουστικές εκδόσεις

Τα προϊόντα των συλλογών Excellence Genius προσφέρονται τόσο σε συμπαγή όσο και ακουστική μορφή, παρέχοντας σας την ευελιξία στην επιλογή της βέλτιστης επιλογής για εσάς.

Tapiflex

Μείωση θορύβου έως και 19dB

Acczent

Για χώρους με υψηλής έντασης κυκλοφορία και για χώρους με υγρασία

Εγκατάσταση πάνω σε υφιστάμενα δάπεδα

Μην χάνετε χρόνο αξιολογώντας ποια είναι η κατάλληλη λύση για κάθε υποδάπεδο. Το Genius μπορεί να εγκατασταθεί πάνω από πολλά είδη διαφορετικών υφιστάμενων δαπέδων.
Αυτό μεγιστοποιεί επίσης την ταχύτητα της εγκατάστασής σας. (Εξοικονομήστε έως και 4 ώρες: χωρίς αποσυναρμολόγηση δαπέδου).

Είναι συμβατό με τους ακόλουθους τύπους:

  • Υφιστάμενα συμπαγή vinyl και linoleum δάπεδα
  • Τυπικά υποδάπεδα από τσιμέντο
  • Τυπικά ξύλινα υποδάπεδα
  • Υποδάπεδα με υγρασία (μόνο η συμπαγής έκδοση) 

 

Ποικιλία σχεδιαστικών δυνατοτήτων

Σας δίνουμε τις επιλογές για να κάνετε την επιλογή με βάση το δικό σας στυλ. Από την κλασική έως τη σύγχρονη εμφάνιση, το ευρύ φάσμα των επιλογών της Tarkett έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

  • Επιλέξτε από 25 σχέδια για παραγγελία, 18 από τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα.
  • Συμβατη με άλλες σειρές όπως Excellence, ProtectWALL, Tapiflex Stairs, Acczent & Tapiflex Platinum και συλλογές αξεσουάρ.

Χρειάζεστε περισσότερες επιλογές;
Παραγγείλετε οποιοδήποτε σχέδιο από τη συλλογή Excellence για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη και μοναδική εμφάνιση.
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 800 m² - Χρόνος παράδοσης: τρεις εβδομάδες
 

Εργάζεστε σε μια εγκατάσταση φροντίδας ηλικιωμένων;

Ένα μεγάλο μέρος της συλλογής μας Genius είναι φιλική προς την άνοια. Διευκολύνει τον προσανατολισμό και βοηθά στην αντίληψητου χώρου, έτσι ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να περιηγηθούν στο περιβάλλον που ζούν από μόνοι τους.