Συλλογή πλακιδίων μοκέτας DESSO Fuse Landscape για γραφειακούς χώρους

DESSO Fuse Landscape

Ταξίδι μέσα από το χρώμα

Η συλλογή Fuse Landscape φαντάζεται τους εσωτερικούς χώρους ως χρωματικά πεδία, με ρευστές μεταβάσεις για τη δημιουργία ευέλικτων, πολυλειτουργικών χώρων εργασίας. Οι συμπληρωματικές αποχρώσεις και οι υφές συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους για τη δημιουργία όμορφων χώρων που λειτουργούν καλύτερα – φυσικά.

Φυσικές μεταβάσεις

Οι αποχρώσεις που είναι εμπνευσμένες από τη φύση και οι ρευστές μεταβάσεις από χρώμα σε χρώμα σημαίνουν ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ευελιξία σε κάθε κάτοψη, δημιουργώντας χώρους που αναπαράγουν διαφορετικά τοπία, διαθέσεις και εποχές. Αυτοί είναι χώροι εργασίας που ανταποκρίνονται στην ανθρώπινη φύση.

DESSO Fuse Landscape nature-inspired carpet tile collection

Ένα κυκλικό ταξίδι

Μαθαίνοντας από τη φύση σημαίνει να μαθαίνουμε διαρκώς από τα όμορφα κυκλικά συστήματα που υπάρχουν στον φυσικό κόσμο. Στην Tarkett, το κυκλικό μας ταξίδι αφορά τα χρησιμοποιημένα και επαναχρησιμοποιημένα υλικά που μπαίνουν στα προϊόντα μας, τις καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής και τη γνώση ότι μειώνουμε ενεργά τις εκπομπές αποβλήτων και αερίων του θερμοκηπίου.

Desso Fuse Landscape a carpet tile collection for workplace

Κυκλικό αποτύπωμα άνθρακα

Στην Tarkett, δεσμευόμαστε να λάβουμε πραγματικά μέτρα για τη μείωση της εκπομπής αερίων του θερμοκηπίου όπως το διοξείδιο του άνθρακα, που συμβάλλει σημαντικά στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Η κυκλική προσέγγισή μας στα πλακίδια μοκέτας μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ακριβώς αυτό.

Ως ο μόνος κατασκευαστής μοκέτας σε μορφή πλακιδίων με σύστημα ανακύκλωσης κλειστού βρόχου, περιορίζουμε τη χρήση παρθένων πρώτων υλών για νέα προϊόντα και αποφεύγουμε κοινές επιλογές εκπομπής άνθρακα, όπως η αποτέφρωση και η υγειονομική ταφή στο τέλος του κύκλου ζωής του προϊόντος. Αυτό το σύστημα κλειστού βρόχου διασφαλίζει ότι τα πλακίδια μοκέτας μας καταγράφουν ένα εντυπωσιακά χαμηλό κυκλικό αποτύπωμα άνθρακα* – ένα αποτύπωμα  το οποίο προσπαθούμε συνεχώς να συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο.

Σχεδιάζοντας το τοπίο του γραφείου

Οι ευέλικτοι, προσαρμοστικοί χώροι εργασίας είναι η νέα τάση, με τους χώρους να ανταποκρίνονται σε πολλαπλές ανάγκες, προσωπικότητες και τρόπους εργασίας. Τα πλακίδια μοκέτας Fuse Landscape ορίζουν εύκολα υβριδικούς χώρους και επισημασμένες ζώνες για συγκέντρωση ή εστιασμένη εργασία, δηλώνοντας απρόσκοπτα μεταβατικές περιοχές με προσεγμένα, μεταβατικά χρώματα.

DESSO Fuse

H DESSO Fuse φαντάζεται τους εσωτερικούς χώρους ως χρωματικά πεδία, με ρευστές μεταβάσεις για τη δημιουργία ευέλικτων, πολυλειτουργικών χώρων εργασίας. Αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση και ρευστές μεταβάσεις από χρώμα σε χρώμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ευελιξία σε κάθε κάτοψη.

DESSO Fields

H DESSO Fields είναι διαθέσιμη σε μορφή πλακιδίων μοκέτας με ανάγλυφη υφή που δίνει την ξεχωριστή εντύπωση ενός χειροποίητου υφαντού. Οι διευρυμένες και ακανόνιστες θηλιές του βοηθούν στη δημιουργία δαπέδου που θα κάνει κάθε χώρο ζεστό και φιλόξενο.

Παλέτα χρωμάτων

Η αντίστοιχη χρωματική παλέτα των Fuse και Fields σας επιτρέπει να κάνετε μια κατάλληλη και εκφραστική δήλωση στα δάπεδα κάθε γραφειακού χώρου.

Fuse landscape carpet tile collection colour range

Gallery φωτογραφιών

* Σύμφωνα με την Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (EPD) S-P-08559 - Fuse και Fields εξωτερικά επαληθευμένα από την Bureau Veritas, με βάση το συνολικό αποτύπωμα άνθρακα (Ενότητες A-D) με σενάριο κυκλικής ανακύκλωσης κλειστού βρόχου.