Εξαιρετικά χαμηλή εκπομπή πτητικών οργανικών ενώσεων για καλύτερη ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου χάρη στο δάπεδο

Εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα εκπομπής VOCs

Αναπνεύστε καθαρότερο αέρα.

Στην Tarkett είμαστε παθιασμένοι με την προώθηση της υγείας. Αυτό ξεκινά με την αναπνοή καθαρού αέρα. Καθώς περνάμε κατά μέσο όρο το 90% του χρόνου μας σε εσωτερικούς χώρους *, η ποιότητα του εσωτερικού αέρα παίζει τεράστιο ρόλο στην ευημερία μας. Οι πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) είναι τα αέρια που εκπέμπονται τόσο από φυσικά όσο και από τεχνητά καθημερινά αντικείμενα. Οι ΠΟΕ περιλαμβάνουν μια ποικιλία χημικών ουσιών, μερικές από τις οποίες μπορεί να έχουν βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία.

Εξαιρετικά χαμηλές VOC για καλύτερη ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου με δάπεδα

Στην Tarkett είμαστε πρωτοπόροι σε ότι αφορά λύσεις δαπέδου με χαμηλές και εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές VOC. Aπό το 2011, προσφέροντας προϊόντα με επίπεδα εκπομπών VOC που είναι μεταξύ 10 και 100 φορές χαμηλότερα από τα πιο αυστηρά παγκόσμια πρότυπα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι εκπομπές VOC μας είναι τόσο χαμηλές που δεν μπορούν καν να ποσοτικοποιηθούν! Επιπλέον, αναπτύξαμε τεχνικές τοποθέτησης χωρίς κόλλα για τις συλλογές βινυλίου click και loose-lay και προϊόντα με χαμηλές ανάγκεις συντήρησης, μειώνοντας περαιτέρω τις εκπομπές VOC στον εσωτερικό σας αέρα.

Εξαιρετικά χαμηλές VOC για καλύτερη ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου με δάπεδα

Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουμε στη βελτίωση της ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου που αναπνέετε. Έχουμε υπερβεί τα πρότυπα της βιομηχανίας σε τέτοιο βαθμό που θέτουμε τα δικά μας πρότυπα. Η Eurofins, ένας κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών ποιότητας αέρα, έχει επαληθεύσει τα προϊόντα μας σε επίπεδο Gold και Platinum για την ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου, αποδεικνύοντας ότι τα βιομηχανικά μας πρότυπα δεν είναι απλώς ισχυρισμοί, είναι γεγονότα. Γεγονότα που σας δίνουν ηρεμία ότι με ένα δάπεδο Tarkett, μπορείτε να αναπνέετε καθαρό αέρα και τη γνώση ότι κάνατε τη σωστή επιλογή.

Άλλος ένας τρόπος με τον οποίο
Κάνουμε το καλό. Μαζί.

* Οργανισμός προστασίας του περιβάλλοντος των ΗΠΑ, 1989. Αναφορά στο Κογκρέσο σχετικά με την ποιότητα του αέρα εσωτερικού χώρου: Τόμος 2. EPA / 400 / 1-89 / 001C. Ουάσιγκτον

Εξαιρετικά χαμηλές ΠΟΕ για καλύτερη ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου με δάπεδα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Άσθμα και αλλεργιογόνα

Μάθετε πώς συμβάλλουν τα καινοτόμα προϊόντα μας σε υγιείς εσωτερικούς χώρους
Μάθετε περισσότερα
 

Ριζοσπαστική διαφάνεια

Μάθετε για τη ριζοσπαστική μας προσέγγιση στα υλικά και τη διαφάνεια των προϊόντων
Μάθετε περισσότερα
 

Εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα εκπομπής VOCs

Μάθετε περισσότερα για τα χαμηλά και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα εκπομπής VOCs:

Linoleum - Modular vinyl - Heterogeneous vinyl - Carpet

 

 

Λήψη της έκθεσης αειφορίας της Tarkett

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ

Κυκλική οικονομία

Δεσμευόμαστε στη δημιουργία μιας κυκλικής οικονομίας. Κλείνουμε τον κύκλο, διατηρούμε τους φυσικούς πόρους και μειώνουμε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Καλά υλικά

Δείχνουμε το δρόμο σε ότι αφορά την ποιότητα του εσωτερικού αέρα, ώστε να μπορείτε να αναπνέετε εύκολα.

Ποιότητα εσωτερικού αέρα

Πρωταγωνιστούμε στην ποιότητα εσωτερικού αέρα, ώστε να μπορείτε να αναπνέετε εύκολα.