Συναντήστε την Tarkett κατά τη διάρκεια της Dutch Design Week 2023

Συναντήστε την Tarkett κατά τη διάρκεια της Dutch Design Week 2023

02/10/2023

H Tarkett θα έχει ενεργό ρόλο στη φετινή Dutch Design Week σε συνεργασία με την Elle Decoration Netherlands, καθώς και θα παρουσιάσει το αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας της με το Studio RENS: μια πειραματική έκθεση με την ονομασία Lino Undercover.

Tarkett x Elle Decoration Netherlands

Η Tarkett και η ELLE Decoration Netherlands ένωσαν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια νέα, ειδική έκδοση του περιοδικού που ονομάζεται Material Futures. Έχοντας κατά νου το μέλλον της βιομηχανίας σχεδιασμού, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως σχεδιαστές και καταναλωτές, όταν αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία σχεδιασμού αλλά και όταν αλλάζουμε τη σχέση μας με τα υλικά στα οποία βασιζόμαστε. Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στην έκθεση στις 25 Οκτωβρίου. Η συμμετοχή στην εκδήλωση της παρουσίασης γίνεται 'αποκλειστικά με πρόσκληση'. Εφόσον ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε, επικοινωνήστε με τον τοπικό εκπρόσωπο της Tarkett.

Lino Undercover

Η Tarkett και το Studio RENS αποκαλύπτουν την κρυφή πλευρά του λινοτάπητα μέσα από μια πειραματική έκθεση, παρουσιάζοντας τρεις νέες χωρικές εφαρμογές αυτού του γνωστού υλικού.

Απογύμνωση, τεμαχισμός, ανατομή, αντιστροφή, συναρμολόγηση και χρωματισμός: Η Lino Undercover έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μια αποκαλυπτική έκθεση με τρεις νέες εφαρμογές. Καθαρό λινέλαιο φυσικά, αλλά ακριβώς διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει (μόνο το φυσικό άρωμα παραμένει).

Καθ' όλη τη διάρκεια της Dutch Design Week, εκπρόσωποι από την Tarkett και οι σχεδιαστές Renee Mennen και Stefanie van Keijsteren θα είναι εκεί προσωπικά για να μιλήσουν για τα αποτελέσματα της συνεργασίας τους.

Πρακτικές πληροφορίες:
Studio RENS:  Halvemaanstraat 24, 5651 BP Eindhoven, Netherlands
Από τις 21 έως τις 29 Οκτώβρη του 2023.
Ανοιχτή στο κοινό καθημερινά από τις 11:00 π.μ to 6:00 μ.μ.

Photo credits: Dana Savic