PI_EMEA_More_Than_Human_Serene_001.jpg

More than human

Συλλογές DESSO Serene & Serene Colour

MORE THAN HUMAN

Στην εποχή που ζούμε η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε πράγματα που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε αδύνατα. Ταυτόχρονα υπάρχει η προσδοκία εμείς οι άνθρωποι να είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Πως μπορούμε όμως την ίδια στιγμή να συνδεόμαστε ό ένας με τον άλλο; Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να αξιοποιήσουν καλύτερα τον εαυτό τους;

Κάνοντας έναν πλήρη κύκλο και αγκαλιάζοντας την τεχνολογία σε ό, τι κάνουμε.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης των συλλογών DESSO Serene & Serene Color με κύριο προσανατολισμό χρήσης σε γραφειακούς χώρους, οι σχεδιαστές μας εμπνεύστηκαν από την επιστήμη και τις νέες τεχνολογίες. Πώς εμείς ως βιολογικά όντα λειτουργούμε και αντιδρούμε στο περιβάλλον μας; Πώς ένας καρδιακός ρυθμός ανεβαίνει και πέφτει με την αλλαγή των χρωμάτων, πώς η αναπνοή και η θερμοκρασία του σώματος αλλάζουν με το άγγιγμα ενός υφάσματος ή με τον ήχο που προκαλείται από τη βάδιση;

Οι νέες συλλογές DESSO Serene & Serene Color δίνουν στους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές έναν άνευ προηγουμένου έλεγχο της οπτικής διάταξης και της ατμόσφαιρας ενός χώρου. Με κυρίαρχα τα απαλά, ήσυχα και φιλόξενα χρώματα σε βιολογικά μοτίβα, αυτή η συλλογή φέρνει ηρεμία και άνεση σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας, επιτρέποντάς μας να νιώθουμε γαλήνιοι και ταυτόχρονα παραγωγικοί.

Το νιώθετε; Ας πιάσουμε δουλειά...

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

DESSO Serene

Τα προϊόντα της συλλογής προσφέρουν μια πλούσια παλέτα 9 ουδέτερων τόνων, με γαλήνιες κλίμακες και αποχρώσεις από δροσερές και χαλαρωτικές έως ζεστές και φιλικές. Η συλλογή προσελκύει τις αισθήσεις με τα μοναδικά συστατικά της και παράλληλα προσφέρει αξιοσημείωτη ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

DESSO Serene Colour

Συμπληρώνοντας τη βιολογική φύση της συλλογής Serene, η συλλογή DESSO Serene Color της Tarkett προσφέρει απόλυτη ευελιξία στο design. Επιλέγοντας μέσα από 8 τόνους αποχρώσεων, οι σχεδιαστές μπορούν να επιλέξουν ένα πιο διακριτικό σχήμα ή να επιλέξουν να δώσουν ζωντάνια μέσα από μια ομαλή μετάβαση από Serene σε Serene Color.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Τα designs της συλλογής DESSO Serene Color συνδυάζονται άψογα με τον ουδέτερο σχεδιασμό των designs της συλλογή DESSO Serene. Αυτό διευκολύνει τη διαδικασία  απόδοσης των επιθυμητών αποχρώσεων και διασφαλίζει τη ρευστότητα της σύνδεσης μεταξύ μεμονωμένων εσωτερικών χώρων.

DESSO Serene & Serene Colour - Circle

Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΜΟΚΕΤΑΣ

100% ανακυκλώσιμες συλλογές στο κέντρο ανακύκλωσης μας

Τα DESSO Serene και Serene Color είναι 100% ανακυκλώσιμα στο δικό μας κέντρο ανακύκλωσης μοκέτας.

Στην Ευρώπη, περίπου 1,6 εκατομμύρια * τόνοι χρησιμοποιημένης μοκέτας καταλήγουν στα σκουπίδια κάθε χρόνο. Λιγότερο από 3% ** των προϊόντων μοκέτας που πωλούνται, συλλέγονται για ανακύκλωση. Σε έναν κόσμο με αυξανόμενη έλλειψη πόρων και έντονη την κλιματική αλλαγή, η Tarkett ξεκίνησε το δικό της κέντρο ανακύκλωσης μοκέτας όπου τα δύο κύρια συστατικά των πλακιδίων μοκέτας - νήματα και υπόστρωμα- μπορούν να διαχωριστούν αποτελεσματικά.

Η βάση πλέξης EcoBase ανακυκλώνεται 100% στη δική μας διαδικασία παραγωγής και το νήμα από πολυαμίδιο τύπου 6 επιστρέφεται στον συνεργάτη μας, Aquafil, για να αναγεννηθεί σε νέα νήματα ECONYL®.

Πρόγραμμα ανάκτησης και ανακύκλωσης Restart®

Η δέσμευσή μας στην κυκλική οικονομία είναι μια υπόσχεση που θα σας συνοδεύσει στο ταξίδι σας προς την αειφορία σε κάθε βήμα. Μία από τις βασικές πρωτοβουλίες μας για την κυκλική οικονομία, το πρόγραμμα ανακύκλωσης και ανακύκλωσης ReStart της Tarkett, σας προσφέρει την ευκαιρία να επιστρέψετε το ανακυκλώσιμο δάπεδο σε εμάς για να φτιάξετε νέα δάπεδα.

100% ECONYL® yarn

Οι συλλογές DESSO Serene & Serene Color περιέχουν 100% ECONYL®, ένα αναγεννημένο νάιλον νήμα, το οποίο κατασκευάζεται από ανακτημένα απορρίμματα, όπως δίχτυα ψαρέματος αλλά και από ανακυκλωμένα νήματα προϊόντων μοκέτας από το κέντρο ανακύκλωσης μας.

Human Conscious Design™

Η προσέγγιση Tarkett Human-Conscious Design ™ αποτελεί τη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε τις σημερινές και μελλοντικές γενιές  με τη δημιουργία δαπέδων και αθλητικών επιφανειών που είναι καλές για τους ανθρώπους και για τον πλανήτη. Και να το κάνουμε κάθε μέρα.

Το επιτυγχάνουμε μέσω της συνέργειας τριών δεσμεύσεων:
1. Βαθιά ανθρώπινη κατανόηση
2. Συνειδητές επιλογές. Για τον άνθρωπο και τον πλανήτη
3. Μαζί σας. Σε κάθε βήμα του δρόμου

ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ