Desso Human Fascination

Desso Human Fascination

Βγείτε σε συμπαγή βράχια, χαθείτε σε ένα πεδίο με λουλούδια, θαυμάστε ένα βουνό και ακολουθήστε τις αρχαίες γραμμές του πεδίου έως ότου φτάσετε στον ορίζοντα. Τα πλακάκια μοκέτας DESSO Human Fascination σας επιτρέπουν να φέρετε τον κόσμο μέσα στο χώρο σας.

Τα αγρια, φυσικά τοπία μας γοητεύουν και μας εμπνέουν. Θέλουμε να είμαστε μαζί τους, να τα αισθανόμαστε, να τα φέρνουμε μέσα στο χώρο μας σε μια ατελείωτη προσπάθεια να γνωρίσουμε τη φύση. Αισθανόμαστε την ανάγκη και την ευθύνη να προστατεύουμε τα στοιχεία καθώς και να τα ανακαλύπτουμε, να διατηρούμε τους φυσικούς πόρους μας καθώς και να τα χρησιμοποιούμε και να τα επαναχρησιμοποιούμε για να δημιουργούμε υγιή εσωτερικά περιβάλλοντα.

Η Human Fascination είναι η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια DESSO Carpetecture, που γιορτάζει τη διαφορετικότητα της φύσης καθώς και τον εύθραστο χαρακτήρα της. Από το γραφικό ηφαιστειογενές έδαφος ως ένα ζωντανό κομμάτι λουλουδιών, το πλακάκι μοκέτας Human Fascination σχεδιάστηκε για να φέρει την ομορφιά της υπαίθρου μέσα.

Τα δάπεδα μας από μοκέτα Arable, Breccia, Flores και Granite απηχούν τα σχήματα και τα χρώματα του φυσικού κόσμου και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ομορφιά και την ευπάθεια του πλανήτη μας. Παράγονται σύμφωνα με τις αρχές Cradle to Cradle και χρησιμοποιούν βιώσιμα, ανακυκλώσιμα υλικά. Η συλλογή Human Fascination αγκαλιάζει τη φύση με κάθε έννοια της λέξης.

Granite

Βιώστε τη συγκίνηση του άγριου εδάφους

Breccia

Μυρίστε το αλάτι από τον άνεμο του ωκεανού

Arable

Ακούστε τις ιστορίες που λέγονται από τη γη

Flores

Θαυμάστε τον καλειδοσκοπικό κόσμο των φυτών και των λουλουδιών