Συλλογή DESSO AirMaster Gold

Συλλογή DESSO AirMaster Gold

Συλλογή DESSO AirMaster Gold

Η ανάπτυξη λύσεων δαπέδου που συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των ανθρώπων και στην προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικής σημασίας τόσο για τη στρατηγική μας γύρω από την καινοτομία όσο και για τη μακροχρόνια δέσμευση ως προς την αρχή Cradle to Cradle®. Το 2015, γίναμε ο πρώτος κατασκευαστής μοκέτας σε μορφή πλακιδίων παγκοσμίως που έλαβε πιστοποίηση επιπέδου Cradle to Cradle® Gold για μια ολόκληρη συλλογή προϊόντων.

Σήμερα, κάνουμε ένα ακόμα βήμα στο ταξίδι μας, συνδυάζοντας τη δέσμευσή μας για την υγεία και την ευεξία, την εμπειρία Cradle στο Cradle® και τη φήμη για καινοτόμο σχεδιασμό με τη δημιουργία της συλλογής DESSO AirMaster Gold. Με την πιστοποίηση Cradle to Cradle® Gold και τα μοναδικά οφέλη που προσφέρουν όλες οι συλλογές του DESSO AirMaster, συμβάλλουμε ακόμη περισσότερο στη δημιουργία ενός υγιέστερου χώρου εργασίας και ενός πιο βιώσιμου κόσμου.

DESSO AirMaster, GoldCollection

Η συλλογή DESSO AirMaster Gold συνοπτικά

  • Η DESSO AirMaster Gold είναι 8 φορές πιο αποτελεσματική στη σύλληψη και συγκράτηση λεπτής σκόνης σε σχέση με άλλες λύσεις δαπέδων (PM10). Είναι επίσης 4 φορές πιο αποτελεσματική από τις τυπικές λύσεις δαπέδου μοκέτας (PM10).
  • Το αναγεννημένο νήμα ECONYL® και το ενσωματωμένο υπόστρωμα EcoBase ™ είναι 100% ανακυκλώσιμα και μπορούν να ανακυκλωθούν σε κλειστό βρόχο χωρίς απώλεια ποιότητας.
  • Η DESSO AirMaster Gold έχει λάβει πιστοποίηση Cradle to Cradle Gold ™, με το Cradle to Cradle Platinum level ™ - το υψηλότερο δυνατό - για την υγεία των υλικών.
  • Η DESSO AirMaster Gold Collection προσφέρει πολύ χαμηλά επίπεδα πτητικών ορτγανικών ενώσεων (VOCs), σύμφωνα με τα αυστηρά κριτήρια Cradle to Cradle® Gold.

Συλλογή DESSO AirMaster Gold

Μέρος της φημισμένης σειράς AirMaster, η νέα συλλογή AirMaster Gold προσφέρει 3 σχεδιαστικές προσεγγίσεις: AirMaster Nazca Gold, AirMaster Salina Gold και AirMaster Tierra Gold. Και οι τρεις έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται άψογα.

  • Η DESSO AirMaster Nazca Gold προσφέρει αισθητική υφαντών που είναι υποτιμημένη αλλά δεν είναι ξεκάθαρη. Μια ενιαία λωρίδα χρώματος επιτρέπει στους σχεδιαστές να εισαγάγουν γραφικό αντίκτυπο σε μια διαφορετικά διαχωρισμένη παλέτα τεσσάρων αποχρώσεων

Μάθετε περισσότερα για τη συλλογή DESSO AirMaster Nazca Gold

  • Η DESSO AirMaster Salina Gold περιλαμβάνει μια σειρά πλακιδίων μοκέτας, διαθέσιμα σε μια λεπτή παλέτα τεσσάρων χρωμάτων και με μια οργανική εμφάνιση δύο τόνων. Η ουδέτερη επίδρασή του προσφέρει μια καταπραϋντική προσθήκη στους σύγχρονους χώρους εργασίας - τόσο μεγάλους όσο και μικρούς.
     

Μάθετε περισσότερα για τη συλλογή DESSO AirMaster Salina Gold

  • Η DESSO AirMaster Tierra Gold προσφέρει μια παλέτα οκτώ αποχρώσεων, που κυμαίνεται από γήινη έως ζεστή. Κάθε πλακίδιο έχει μαύρα νήματα που προσδίδουν δραματικά σχέδια δαπέδων. Με μια απλή δομή, ένας ουδέτερος τόνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το διάστημα ή μια πιο φωτεινή απόχρωση μπορεί να εφαρμοστεί για πρόσθετο ενδιαφέρον.

 

Μάθετε περισσότερα για τη συλλογή DESSO AirMaster Tierra Gold

Συλλογή εικόνων

Σχετικά άρθρα
Tarkett DESSO - Essence collection carpet tiles - affordable quality carpet flooring solution
Mix & match με τις συλλογές Desso Essence

Η ανανεωμένη οικογένεια Essence προσφέρει μια ευρεία και ισορροπημένη γκάμα από ουδέτερα και έντονα χρώματα. Επιπλέον, προσφέρει υψηλής ποιότητας δάπεδα σε προσιτή τιμή. Ανακαλύψτε την!

Human Fascination carpet tiles - take the world inside!
Desso Human Fascination

Τα άγρια, φυσικά τοπία μας εμπνέουν. Η Human Fascination ποτελεί την πιο πρόσφατη μας προσθήκη στην οικογένεια Carpetecture της Desso.

Tarkett DESSO Human Fascination Granite carpet tiles
DESSO Human Fascination: Granite

Our DESSO Granite carpet tiles resemble the raw and unpredictable textures of the volcanic earth. Discover the entire collection and get inspired by the incredible beauty of nature.

Tarkett DESSO Human Fascination Breccia carpet tiles
DESSO Human Fascination: Breccia
Tarkett DESSO Human Fascination Arable carpet tiles
DESSO Human Fascination: Arable
Tarkett DESSO Human Fascination Flores carpet tiles
DESSO Human Fascination: Flores
DESSO Stratos and DESSO Stratos Blocks Collection
DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks

Οι δημοφιλείς συλλογές της Tarkett, DESSOⓇ Stratos & Stratos Blocks ανανεώθηκαν. Ανακαλύψτε τις!