Μοντέρνος και πολύχρωμος χώρος εργασίας σχεδιασμένος με γνώμονα την ευεξία, που παρουσιάζει τη συλλογή DESSO AirMaster

Νέες συλλογές DESSO AirMaster®

Classic, Earth, Sphere

DESSO AirMaster: Ένας χώρος για να αναπνεύσετε

Σας παρουσιάζουμε τις νέες και βελτιωμένες σειρές πλακιδίων μοκέτας DESSO AirMaster, που σχεδιάστηκαν για να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα σε χώρους διαβίωσης και εργασίας.

Με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία τους, τα πλακίδια μοκέτας DESSO AirMaster συλλαμβάνουν και συγκρατούν τη λεπτή σκόνη 8 φορές σε σύγκριση με τις λείες λύσεις δαπέδου και 4 φορές περισσότερο από μια τυπική μοκέτα. Με αυτό τον τρόπο καθαρίζουν τον αέρα, προάγοντας την ανθρώπινη και περιβαλλοντική υγεία και ευημερία και δίνοντάς μας χώρο να αναπνεύσουμε.

Colourful and vivid communal indoor area with a modern floor design using the DESSO AirMaster updated colour palette

Μια ενημερωμένη παλέτα

Η νεά σειρά DESSO AirMaster είναι διαθέσιμη σε μια ενημερωμένη παλέτα με 9 πλούσιες και 9 όμορφες ουδέτερες αποχρώσεις. Κάθε μια απο αυτές έχει μια διαφορετική υφή- από τις λεπτές γραμμές της Classic μέχρι το δραματικό βάθος της Earth και την τονική υφή της Sphere. Αποδίδουν τέλεια είτε μόνες τους, είτε σε συνδυασμό και σας βοηθούν να δημιουργήσετε σχέδια κατόψεων, χωροθέτηση και δρομολόγηση του χώρου εργασίας.

Matching colour palette of DESSO AirMaster Classic, Earth, and Sphere carpet tile collections

AirMaster Classic

Ο γραμμικός σχεδιασμός της AirMaster Classic προσφέρει χωρικό βάθος, παιχνίδι σκιών και ευκρίνεια σε οποιοδήποτε δωμάτιο ή χώρο εργασίας.

AirMaster Earth

Με προβολή του μαύρου νήματος, τονικό χρώμα και ακανόνιστο, οργανικό σχέδιο, η Earth προσφέρει εντυπωσιακό βάθος.

AirMaster Sphere

Με χειροποίητη, ρουστίκ αίσθηση και διακριτικά, τονικά χρώματα, η Sphere προσθέτει ζεστασιά και υφή σε μοντέρνα περιβάλλοντα γραφείου.

Ποιότητα εσωτερικού αέρα

Είμαστε ανθρώπινα όντα που ζούνε και αναπνέουνε σε έναν ζωντανό πλανήτη που και αυτός με τη σειρά του αναπνέει. Γι' αυτό, εμείς στην Tarkett πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να προστατεύουμε τον αέρα που αναπνέουμε. Η AirMaster δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στη βελτίωση της ανθρώπινης και περιβαλλοντικής υγείας και ευημερίας και αποτελεί το χαρακτηριστικό παράδειγμα της προσέγγισης Tarkett Human-Conscious Design® - τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε δάπεδα που είναι καλά για τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Και να το κάνουμε κάθε ημέρα.

The word breathe in a natural space, showcasing how important air quality is for indoor spaces and for Tarkett's strategy

Η δέσμευσή μας στη βιωσιμότητα

Πριν από μια δεκαετία, δεσμευτήκαμε να θέσουμε την κυκλικότητα στον πυρήνα των φιλοδοξιών μας. Ως μέρος των συνεχών προσπαθειών μας να μειώσουμε το κυκλικό μας αποτύπωμα άνθρακα, είμαστε περήφανοι που εισάγουμε ένα βελτιωμένο υπόστρωμα EcoBase, με ένα νέο συστατικό βιολογικής βάσης που αντικαθιστά ένα βασικό συστατικό που προηγουμένως αποτελούνταν από περιεχόμενο με βάση το πετρέλαιο.

DESSO Carpet tiles are composed of yarn and EcoBase backing that can be taken apart for recycling

Το κυκλικό μας αποτύπωμα άνθρακα

Για να παρακολουθούμε τον άνθρακα που παράγεται και εξοικονομείται κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής ενός προϊόντος, υπολογίζουμε και επαληθεύουμε μέσω τρίτων το κυκλικό αποτύπωμα άνθρακα για κάθε μία από τις συλλογές πλακιδίων μοκέτας μας. Το σύστημα κλειστού κύκλου που διαθέτουμε διασφαλίζει ότι τα πλακίδια μοκέτας μας καταγράφουν ένα εντυπωσιακά χαμηλό κυκλικό αποτύπωμα άνθρακα2 – ένα αποτύπωμα που εργαζόμαστε συνεχώς, μαζί με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, για να συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο.

Circular Carbon Footprint of DESSO AirMaster Classic, AirMaster Earth, and AirMaster Sphere carpet tile collections

Η συνεργασία της Tarkett με την Baux

Η Tarkett σύναψε συνεργασία με την BAUX - την παγκόσμια ηγέτιδα σε προϊόντα βιώσιμης ακουστικής απορρόφησης ήχου για τοίχους και οροφές.

Μια προσαρμοσμένη χρωματική γραμμή έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την BAUX, που συνδυάζει τα εσωτερικά πάνελ της και την τεχνολογία δαπέδων μείωσης της λεπτής σκόνης της AirMaster. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα αυτά μπορούν πλέον να συντονίζονται τέλεια για να δημιουργούν ένα πιο υγιεινό, αρμονικό περιβάλλον εργασίας3.

Harmonious indoor space with matching colour palette interior design using Tarkett flooring and Baux acoustic walls

Συλλογή εικόνων

1Με βάση την αναφορά δοκιμής GUI AirMaster® 090225-01 DF με DESSO AirMaster® σε σύγκριση με ένα τυπικό λείο δάπεδο και σε σχέση με μια τυπική loop pile μοκέτα(μέσες τιμές).

2 Κυκλικό αποτύπωμα άνθρακα: σύμφωνα με την Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (EPD) S-P-11790 - DESSO AirMaster Classic, S-P-11675 – DESSO AirMaster Earth, S-P-11798 DESSO AirMaster Sphere εξωτερικά επαληθευμένη από τη Bureau Veritas, με βάση το footprint της Bureau Veritas, Α-Δ) με σενάριο κυκλικής ανακύκλωσης κλειστού κύκλου.

3Η Tarkett και η BAUX είναι ανεξάρτητες και χωριστές εταιρείες. Η Tarkett δεν πουλά ούτε εμπορεύεται τα προϊόντα της BAUX.