Υπηρεσίες συνδημιουργίας

Υπηρεσίες συνδημιουργίας

Οι ενημερωμένοι, δικτυωμένοι και ενεργοί καταναλωτές συνδημιουργούν συνεχώς αξία. Λαμβάνοντας έμπνευση από τις αρχές του συλλογικού σχεδιασμού, οι υπηρεσίες συνδημιουργίας μας περιλάμβάνουν τους πελάτες μας στη δημιουργική διαδικασία της διαμόρφωσης εξατομικευμένων εμπεριών δαπέδου. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επαφή με τους πελάτες μας δημιουργεί αξία.

Διαδικτυακή υπηρεσία συνδημιουργίας

Μερικές από τις συλλογές δαπέδου μας προσφέρουν αναρίθμητες δημιουργικές δυνατότητες. Οι συλλογές όπως η iD Mixonomi και iD Supernature & Tattoo έχουν φτιαχτεί για να εξατομικεύονται. Η συλλογή iD Mixonomi περιλαμβάνει διαφορετικά σχέδια και χρώματα τα οποία μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν διαφορετικά μοτίβα και μοναδική ατμόσφαιρα εσωτερικού σχεδιασμού. O διαδικτυακός διαμορφωτής είναι ένα δωρεάν ψηφιακό εργαλείο το οποίο βοηθάει τους πελάτες να δημιουργήσουν τις δικές τους δημιουργίες δαπέδου.

Οι λειτουργίες του ψηφιακού διαμορφωτή περιλαμβάνουν:

  • Επιλογή από διαφορετικά μοτίβα κατασκευασμένα από 7 ιδαφορετικά σχήματα τα οποία μπορούν να συνδυαστούν.
  • Εξατομίκευση του μοτίβου της επιλογής σας μέσω της επιλογής σας από 33 χρώματα τα οποία δμιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Peclers, ένα διάσημο γραφείο γαλλικού design.
  • Προβολή και απεικόνιση του μοτίβου σας στο δωμάτιο της επιλογής σας.
  • Λήψη αρχείων της δημιουργίας σας σε διάφορα αρχεία όπως:

- Φωτογραφία σε μορφή JPG
- Αρχείο CAD
- 'Συνταγή' για να βάλετε παραγγελία για το προϊόν που δημιουργήσατε.

Floorcraft Design Service, from Stylishly Sleek to Impressively Intricate

ουσιαστικό: κοπή και συναρμολόγηση υλικών της Tarkett, που διατίθενται σε ειδικούς για τη δημιουργία εμβληματικών έργων σε κάθε χώρο.

Η υπηρεσία Floorcraft παρέχει τις βάσεις  για μια νέα avant-garde διοχετεύοντας μαρκετερίσματα σε μια νέα τεχνική που είναι μοντέρνα στον πυρήνα. Συνδυάζει τα ενθουσιώδη χρώματα και τα υλικά σε μοντέρνα και κλασικά μοτίβα για να δημιουργήσετε αποκλειστικά αριστουργήματα.

Η υπηρεσία Floorcraft sonic-cut service δίνει μορφή στα πιο πολύκλοκα έργα σας. Τα δάπεδα  κόβονται στο σχέδιο που έχετε δημιουργήσει, συναρμολογούνται πριν εφαρμοστούν σε μια σταθερή βάση και προστατεύονται από μια συγκολλητική μεμβράνη.

H Tarkett είναι μια από τις λίγες εταιρείες που χρησιμοποιούν μηχανές κοπής sonic εξασφαλίζοντας προηγμένη τεχνική πολυπλοκότητα και εξαιρετική ακρίβεια. Τα περισσότερα από τα LVT, ομοιογενή και ετερογενή vinyl δάπεδα μας  είναι κατάλληλα για λύσεις σχεδιασμού Floorcraft.

Όλα τα σχέδια είναι κλιμακωτά για να μπορούν να χωρέσουν σε κάθε χώρο. Ως εκ τούτου δεν  υπάρχει κανένας περιορισμός στο μέγεθος ενός έργου.

Προσαρμοσμένη για να ανταποκριθεί στο όραμα σας , η υπηρεσία Floorcaft σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα στο σχεδιασμό του δικού σας μοναδικού δαπέδου με μοναδική προσοχή στη λεπτομέρεια.