Υπολογιστής άνθρακα για νοσοκομεία

Κατασκευάζετε ένα νέο νοσοκομείο;

Βιώσιμα δάπεδα για την υγειονομική περίθαλψη

Ο σχεδιασμός ενός νοσοκομείου είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της αρχιτεκτονικής, μια σύνθετη διαδικασία που συνδυάζει τη μηχανική και τη λειτουργικότητα συστημάτων με τη βιωσιμότητα και την αισθητική. Και με τη βιωσιμότητα και τα αειφόρα κτίρια να κερδίζουν έδαφος όλο και περισσότερο, η ακόλουθη πορεία χαμηλών εκπομπών άνθρακα γίνεται επιτακτική ανάγκη. Το δάπεδο αντιπροσωπεύει κατά μέσο όρο το 8 έως 10% των εκπομπών των κτιρίων υγειονομικής περίθαλψης (ενσωματωμένος άνθρακας), επομένως η επιλογή ενός βιώσιμου δαπέδου συμβάλλει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα του έργου σας.

 

Πώς να υπολογίσετε το αποτύπωμα άνθρακα του έργου σας

Επιλέξαμε για εσάς τις συλλογές δαπέδων χαμηλών εκπομπών άνθρακα. Επιλέξτε και μεταβείτε στη σελίδα υπολογισμού αποτυπώματος άνθρακα για να αξιολογήσετε το αποτύπωμα άνθρακα του έργου σας.

Πρώτο βήμα

Επιλέξτε το δάπεδο Tarkett με χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα από τις παρακάτω συλλογές.

Δεύτερο βήμα

Κάντε κλικ στο «ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑ» ή «ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΝΘΡΑΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΑΣ» για πρόσβαση στη σελίδα υπολογισμού. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τις τιμές σας και λάβετε μια εκτίμηση του αποτυπώματος του δαπέδου σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του κτιρίου.

carbon footprint calculator

Επιλέξτε το δάπεδο χαμηλών εκπομπών άνθρακα

Επιδιώκετε την ουδετερότητα άνθρακα;

Πρόγραμμα carbon conscious

Η επιλογή της Tarkett συνοδεύεται από τη διαβεβαίωση ότι επιλέγετε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί συνειδητά με γνώμονα τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα από την αρχή. Όπου δεν μπορούμε να μειώσουμε περαιτέρω τις εκπομπές άνθρακα μέσω των αυστηρών διαδικασιών σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων, προσφέρουμε να αντισταθμίσουμε το υπόλοιπο, μέσω του Carbon Conscious προγράμματος μας, με εξωτερικά επαληθευμένες πιστώσεις άνθρακα.

'

Χρειάζεστε υποστήριξη?

Θέλετε να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες ή υποστήριξη για το έργο σας; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Επικοινωνήστε με τον τοπικό εκπρόσωπο πωλήσεων μας.

Σχετικά άρθρα

Βιώσιμες λύσεις δαπέδων νοσοκομειακής περίθαλψης

Εξερευνήστε κρίσιμους παράγοντες όταν επιλέγετε δάπεδα χαμηλών εκπομπών άνθρακα

Οδηγός σχεδιασμού υγειονομικής περίθαλψης

Κάντε τις σωστές επιλογές για το έργο σας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, από την οικονομική αποδοτικότητα έως τη βιωσιμότητα, την απολύμανση έως την ποιότητα του αέρα.

Οδηγός σχεδιασμού υγειονομικής περίθαλψης

Πώς να σχεδιάσετε ένα νοσοκομείο με ενσυναίσθηση; Ο οδηγός μας καθοδηγείται από ένα ανθρωποκεντρικό όραμα για να κάνει το νοσοκομείο ένα εξαιρετικό μέρος για θεραπεία και εργασία.