C.space

C.space

2023 | ΜΙΛΑΝΟ, ΙΤΑΛΙΑ

Συλλογή εικόνων

Η Designtech είναι ένας κόμβος τεχνολογικής καινοτομίας στον τομέα του σχεδιασμού και μόλις άνοιξε το C.space, ένα τεχνολογικό σαλόνι στην καρδιά της συνοικίας Certosa του Μιλάνου. Ο χώρος είναι αφιερωμένος στη δημιουργία podcast, εκδηλώσεων, εργαστηρίων, συνεδριών δημιουργίας ομάδας και πολλών ακόμη συνεργατικών έργων.

Σχεδιασμένος από τους αρχιτέκτονες Andrea Pezzoli και Giulia Urciuoli του Co.arch Studio, ο νέος χώρος δημιουργήθηκε με μια πειραματική και εναλλακτική ιδέα που στοχεύει στη σύνδεση του φυσικού χώρου με την τεχνολογία. Η μέγιστη ευελιξία και η εστίαση στη συνδεσιμότητα ήταν η κύρια εστίαση, ωστόσο ο χώρος παραμένει άνετος και φιλόξενος.

Το design Chambray Grey Beige από τη συλλογή iD Square της Tarkett επιλέχθηκε σε ουδέτερη απόχρωση για να συμβάλει στη ζεστασιά του χώρου. Επιπλέον, συνδυάζεται τέλεια με όλα τα έπιπλα.

 

photographer: Luca Privitera 

Photos n° 11,12,13: Greta Pesarini

 

Κάνοντας συνειδητές επιλογές. Για τους ανθρώπους και τον πλανήτη.
Tarkett Human-Conscious Design®.

 

 

Προτεινόμενη συλλογή

Σχετικά

Ανακαλύψτε έναν μοντέρνο χώρο εργασίας, επενδυμένο με το iD Square της Tarkett, που αναδεικνύει τη νέα τεχνολογία και τη συνδεσιμότητα στον τομέα του σχεδιασμού.

Σχεδιαστής/ Αρχιτέκτονας

co.arch studio / Giulia Urciuoli e Andrea Pezzoli

ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ

Designtech

Τομέας

Κατηγορίες