Modern space with Baux and Tarkett's collection

Συνεργασία της Tarkett με την BAUX

Logo BAUX Heart Tarkett

Μια συγχρονισμένη χρωματική παλέτα

modern office showcasing the matching possibilities for interior design with DESSO Carpet tiles and BAUX acoustic wall panels

Καλώς ήρθατε στο μέρος όπου τα δάπεδα και οι τοίχοι συνδυάζονται αρμονικά.

Η BAUX και η Tarkett ενώνονται σε μια εναρμονισμένη χρωματική παλέτα, συνδυάζοντας τις κοινές αξίες τους για την ευημερία και την περιβαλλοντική ευθύνη. Τα πλακίδια BAUX Acoustic Wood Wool και η τεχνολογία δαπέδων DESSO AirMaster® λειτουργούν αποτελεσματικά για τη μείωση του θορύβου και τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα—τα τέλεια δομικά στοιχεία για τη δημιουργία πιο υγιεινών και πιο βιώσιμων εσωτερικών χώρων όπου οι άνθρωποι μπορούν να ευδοκιμήσουν. Ας παίξουμε!

BAUX Acoustic Wood Wool

Η BAUX πιστεύει ότι μπορούμε να κατασκευάσουμε πιο ξεκούραστους και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους σήμερα χωρίς να διακυβεύουμε τα πρότυπα ασφάλειας και περιβάλλοντος του αύριο. Με το Acoustic Wood Wool έχουν συνδυάσει δύο από τα παλαιότερα οικοδομικά υλικά στον κόσμο—το ξύλο και το τσιμέντο—για να δημιουργήσουν ακουστικά πλακίδια υψηλής λειτουργικότητας.

DESSO AirMaster® Classic

Ζούμε σε έναν ζωντανό πλανήτη που αναπνέει. Γι' αυτό η Tarkett πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να προστατεύουμε τον αέρα που αναπνέουμε. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία DESSO AirMaster® της Tarkett συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων, συλλαμβάνοντας και συγκρατώντας τη λεπτή σκόνη οκτώ φορές πιο αποτελεσματικά από τις λείες λύσεις δαπέδου.

Μια εμπνευσμένη συνάντηση

Για να χτίσουμε μια γέφυρα και να κάνουμε τις επιφάνειες δαπέδων, τοίχων και οροφής της Tarkett και της BAUX να μιλούν την ίδια χρωματική γλώσσα, συνεργαστήκαμε με το διεθνές στούντιο σχεδιασμού Form Us With Love. Το αποτέλεσμα είναι μια προσεκτικά συντονισμένη και ευέλικτη παλέτα, που κυμαίνεται από σχέδια ορυκτών έως θερμά λουλούδια και λεπτές αποχρώσεις των δασών.

DESSO Carpet tiles with BAUX acoustic panels behind the scenes

Η χρωματική σειρά

Midnights

Εκεί που ξεκινούν η αβίαστη πολυπλοκότητα, τα παιχνίδια εξουσίας και οι διανοητικές συνομιλίες. Η Συλλογή Midnights γεννήθηκε στον νυχτερινό ουρανό, περιπλανώμενο  από το Platinum και το Graphite Grays μέχρι το Onyx Black.

colour range Midnights DESSO carpet tile collection with Baux acoustic panels

Neutrals

Μια σειρά χρωμάτων για απλές δηλώσεις και ένα συνεργατικό σημείο εκκίνησης για  ζωντανά εσωτερικά χαρακτηριστικά. Η συλλογή Neutrals κυμαίνεται από το Calk White έως τα δροσερα και σταθεροποιητικά  Ash και Charcoal Greys.

colour range neutrals Tarkett carpet tiles and Baux acoustic panels collaboration

Minerals

Εκφράσεις σε μπεζ εμπνευσμένες από τα δομικά στοιχεία της γης. Στη σειρά Minerals θα ανακαλύψετε την κλασική Vanilla καθώς και ζεστές και ελκυστικές αποχρώσεις όπως η Sand και η Dune.

colour range minerals from the Tarkett DESSO carpet tiles and Baux acoustic panels collaboration

Oceanic

Ένα ταξίδι από βαθιά και γεμάτα αυτοπεποίθηση νερά σε πλούσιες σε σίδηρο ακτές. Η Oceanic Collection ενισχύει τους ήρεμους αλλά και ισχυρούς εσωτερικούς χώρους με αποχρώσεις Navy και Sapphire και Brick Red.

colour range oceanic colours from the Tarkett DESSO carpet tiles and BAUX acoustic wood wool panels for walls collaboration

Florals

Η ζεστασιά και η παιχνιδιάρικη διάθεση ανθίζουν σε αυτό το χρωματικό τρίο που έχει σχεδιαστεί για αυθόρμητους τόνους και τολμηρές εσωτερικές δηλώσεις. Στη συλλογή Florals θα βρείτε τα Blush Pink, Amber Orange και Cinnamon Brown.

Forest Colour Range from the Tarkett and BAUX collaboration collection

Forests

Μια ισορροπημένη ύπαρξη μεταξύ εδάφους και ουρανού. Η συλλογή Forests προσφέρει χρώματα για την κατασκευή σταθερών χώρων όπου μπορούν να αναπτυχθούν φρέσκες ιδέες—με  αναζωογονητικά πράσινα σε Jade, Olive και Emerald.

Forests colour range from the BAUX & Takrett collaboration collection

Συλλογή εικόνων