Μοκέτα Tarkett και καλή ποιότητα αέρα

Άσθμα & αλλεργιογόνα

Είμαστε αλλεργικοί στην κακή ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου

Πόσο καιρό περνάτε σε εσωτερικούς χώρους; Μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι, κατά μέσο όρο, ξοδεύουμε το 90% της ζωής μας σε εσωτερικούς χώρους *. Γι 'αυτό η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε είναι τόσο σημαντικός παράγοντας για την υγεία και την ευεξία μας. Ωστόσο, οι παγκόσμιες τάσεις δείχνουν ότι τα άτομα που πάσχουν από αλλεργίες και άσθμα αυξάνονται **. Το 14% των παιδιών παγκοσμίως πλήττονται πλέον από άσθμα και έχει γίνει η κύρια αιτία σχολικής απουσίας ***.

Μοκέτα και αειφορία

Η καλή ποιότητα του αέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στην πραγματικότητα, έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζει τα επίπεδα παραγωγικότητας του γραφείου βελτιώνοντας την ικανότητα συγκέντρωσης και επεξεργασίας πληροφοριών. Μελέτες δείχνουν αύξηση της παραγωγικότητας έως 5% όταν βελτιώνεται η ποιότητα του αέρα ****. Στην Tarkett, γνωρίζουμε ότι το δάπεδο που επιλέγετε συνδέεται με την ποιότητα του εσωτερικού αέρα που αναπνέετε. Αυτή είναι μια ευθύνη που παίρνουμε πολύ σοβαρά και για δεκαετίες υπερασπιζόμαστε τη σημασία των προϊόντων που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου.

Πλακίδια μοκέτας Airmaster

Πρωτοπορούμε στο σχεδιασμό προϊόντων που προωθούν άνετα και υγιή περιβάλλοντα. Για παράδειγμα, η μοκέτα Desso AirMaster συλλαμβάνει τα αόρατα σωματίδια σκόνης στον αέρα και τα εμποδίζουν να μεταφερθούν ξανά στον αέρα έως ότου μπορούν να καθαριστούν με ηλεκτρική σκούπα. Η Allergy UK μας έδωσε επίσης τη σφραγίδα έγκρισής της για τα δάπεδα βινυλίου και λινέλου μας με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα εκπομπών οργανικών ενώσεων (VOC). Τα επίπεδα είναι τόσο χαμηλά που δεν μπορούν να ποσοτικοποιηθούν.

Μοκέτα και αειφορία

Για εμάς το 'αρκετά καλό' δεν είναι ποτέ αρκετό. Έχουμε δεσμευτεί να κερδίζουμε συνεχώς τα δικά μας κορυφαία υψηλά πρότυπα στον κλάδο. Δεσμευόμαστε επίσης για πλήρη διαφάνεια όσον αφορά την επιλογή και τον ανεξάρτητο έλεγχο κάθε τελευταίου συστατικού των προϊόντων μας. Αυτό σημαίνει ότι όταν επιλέγετε ένα δάπεδο Tarkett, μπορείτε να εμπιστευτείτε την επιστήμη και να εμπιστευτείτε ότι έχετε ένα ποιοτικό προϊόν που δίνει προτεραιότητα στην υγεία σας.

Άλλος ένας τρόπος με τον οποίο
Κάνουμε το καλό. Μαζί.

* Οργανισμός προστασίας του περιβάλλοντος των ΗΠΑ, 1989. Αναφορά στο Κογκρέσο σχετικά με την ποιότητα του αέρα εσωτερικού χώρου: Τόμος 2. EPA / 400 / 1-89 / 001C. Ουάσιγκτον

** Οι αυξανόμενες τάσεις στο άσθμα και τις αλλεργικές παθήσεις. Clin Exp Αλλεργία. 199; 28 (Suppl 5): 45-49. συζήτηση 50-1, E. von Mutius

*** Φόρουμ Διεθνών Αναπνευστικών Εταιρειών - FIRS

**** William J. Fisk και Arthur H. Rosenfeld του Lawrence Berkeley National Laboratory στο Berkeley της Καλιφόρνια, ΗΠΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαιρετικά χαμηλα επίπεδα VOCs

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα εκπομπής VOCs μας
Μάθετε περισσότερα
 

Εγκεκριμένα προϊόντα

Μάθετε περισσότερα για ορισμένα από τα εγκεκριμένα προϊόντα για το άσθμα και τις αλλεργίες:
Starfloor Click - Desso AirMaster - Acczent - iQ Optima - iQ Granit 

 

 

Λήψη της έκθεσης αειφορίας της Tarkett.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ

Κυκλική οικονομία

Δεσμευόμαστε στη δημιουργία μιας κυκλικής οικονομίας. Κλείνουμε τον κύκλο, διατηρούμε τους φυσικούς πόρους και μειώνουμε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Καλά υλικά

Δείχνουμε το δρόμο σε ότι αφορά την ποιότητα του εσωτερικού αέρα, ώστε να μπορείτε να αναπνέετε εύκολα.

Ποιότητα εσωτερικού αέρα

Πρωταγωνιστούμε στην ποιότητα εσωτερικού αέρα, ώστε να μπορείτε να αναπνέετε εύκολα.