Η νέα προσέγγιση wetroom Aquasens για υγρούς χώρους προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία

Σας παρουσιάζουμε τη νέα λύση wetroom Aquasens

Λύσεις για υγρούς χώρους σχεδιασμένες για ασφάλεια και ευεξία

Λύσεις για υγρούς χώρους σχεδιασμένες για ασφάλεια και ευεξία

Βελτιώστε την άνεση, την ασφάλεια και την ευεξία με τις ανανεωμένες σειρές wetroom. Διαθέτοντας κομψά, φυσικά σχέδια, η ολοκληρωμένη λύση μας περιλαμβάνει πυράντοχους τοίχους, αντιολισθητικά δάπεδα και ένα πλήρες σετ αξεσουάρ και εργαλείων εγκατάστασης για να διασφαλιστεί ένα υδατοστεγές, υγιεινό περιβάλλον που είναι εύκολο να διατηρηθεί. Με την εμπερία πολλών ετών και ειδικών γνώσεων, αυτές οι λύσεις σας βοηθούν να δημιουργήσετε χώρους που επανασυνδέονται με τη φύση και προάγουν την ευημερία.

Σχέδια που ενισχύουν την ευεξία κατά τη διάρκεια του ντους

Επανασυνδεθείτε με τη φύση και τον έξω κόσμο, χτίζοντας χώρους wetroom που προάγουν την ευεξία και διοχετεύουν την αναπλαστική δύναμη της φύσης.

Ανακλύψτε:​

  • Μια τεράστια παλέτα από 64 σχέδια εμπνευσμένα από την ουσία της φύσης.
  • Κομψά αξεσουάρ για εκλεπτυσμένο φινίρισμα.
  • Εγκεκριμένα σχέδια φιλικά προς την άνοια.

XXL καθηλωτικά σχέδια για μια χαλαρωτική εμπειρία

3 πανοραμικά διακοσμητικά XXL προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία που ενισχύει τη χαλάρωση και προσφέρει μια αίσθηση ευεξίας στους χρήστες.

Τα ντεκόρ απαιτούν οριζόντια τοποθέτηση για απέραντη και απρόσκοπτη επανάληψη (μέχρι 35 μέτρα μήκος).

Εμπνευστείτε

Για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ευχάριστους χώρους wetroom στις εγκαταστάσεις σας, η ομάδα σχεδιασμού μας έχει δημιουργήσει πολλές έτοιμες προς χρήση διαμορφώσεις σχεδίασης που μπορείτε να βρείτε στον oδηγό Mix & Match.

Δημιουργία ασφαλών, υγιεινών και καθησυχαστικών υγρών χώρων

Για να κάνουμε τη καθημερινή χρήση μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία, η λύση Aquasens προσφέρει μια ολκληρωμένη λύση με προϊόντα για υγρούς χώρους:

  • Αντιολισθιτικά δάπεδα: κατηγορία C (χωρίς υποδήματα), R10
  • Ένα μεγάλο εύρος επιφανειών ασφαλείας με αντιολισθιτικά ανάγλυφα.
  • Ανθεκτικά στους λεκέδες και εύκολα στον καθαρισμό 
  • Πολύ ανθεκτικά σε βακτήρια: σύμφωνα με δοκιμές με βάση το πρότυπο ISO 846 (δεν ευνοούν την ανάπτυξη μικροοργανισμών)
  • Λιγότερες ενώσεις με πιο εύκολη διαδικασία διαμόρφωσης και θερμής συγκόλλησης

Πλήρως στεγανά περιβάλλοντα

 

Η επίτευξη ενός πλήρως αδιάβροχου υγρού χώρου μπορεί να είναι περίπλοκη. Οι γωνίες, τα κατώφλια, οι σωληνώσεις και η αποστράγγιση συχνά προκαλούν κενά που αφήνουν την υγρασία και τη βρωμιά, επομένως μια ολοκληρωμένη προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα.​

Η Tarkett έχει εκτεταμένη εμπειρία στο σχεδιασμό των χώρων υγιεινής και μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υγρό χώρο σας με ένα απόλυτα στεγανό και υγιεινό φινίρισμα.

       

Υπεύθυνη λύση που κατασκευάζεται στην Ευρώπη

Οι συλλογές που εντάσσονται στην προσέγγιση Aquasens για υγρούς χώρους έχουν σχεδιαστεί οικολογικά από τις ομάδες της Tarkett και έχουν παραχθεί από τα εργοστάσιά μας στην Ευρώπη, διασφαλίζοντας την ανάπτυξη μιας προηγμένης και βιώσιμης σειράς. Κάθε συλλογή είναι σχολαστικά κατασκευασμένη για να παρέχει βέλτιστα βιώσιμα διαπιστευτήρια, με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα και τη δυνατότητα να συμβάλει στην οικοδόμηση πράσινων πιστοποιήσεων.

Εξερευνήστε τις συλλογές

Aquarelle Wall Hfs

Αδιάβροχες και πυράντοχες επενδύσεις τοίχων από βινύλιο για χρήση σε υγρούς χώρους. Διατίθεται σε μια σειρά από απαλά χρώματα και σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση.​

AquaMultisafe

Δάπεδα βινυλίου για υγρούς χώρους που διαθέτουν ειδικό αντιολισθητικό φινίρισμα. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία ρεαλιστικών σχεδίων όπως ξύλο, σκυρόδεμα, μάρμαρο και μωσαϊκό.

Granit Safe T.

Εξαιρετικά ανθεκτικό δάπεδο ασφαλείας με λειασμένα και αντιολισθητικά σωματίδια για υγρούς χώρους. Τα μοτίβα εμπνευσμένα από γρανίτη διατίθενται σε μια επιλογή απαλών χρωμάτων.

Granit Multisafe

Αντιολισθητικό δάπεδο βινυλίου με ανάγλυφο που αποτρέπει τον κίνδυνο ολίσθησης σε υγρούς χώρους. Μια εξαιρετικά ανθεκτική επιλογή διαθέσιμη σε μια σειρά από απαλά χρώματα.

Αξεσουάρ για υγρούς χώρους

Ανακαλύψτε μια ολοκληρωμένη λύση εργαλείων και αξεσουάρ για στεγανό και υγιεινό φινίρισμα.

Ράβδοι συγκόλλησης

Η συλλογή μας από ράβδους συγκόλλησης βοηθά στη σταθεροποίηση του υγρού χώρου και εξασφαλίζει στεγανότητα.

Εμπνευστείτε