DESSO & Ex Nature carpet collection - green

DESSO & Ex Nature

Με έμπνευση από τη φύση

Η συλλογή DESSO & Ex Nature της Tarkett σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων Odette Ex. Η Odette Ex, ιδρύτρια της κορυφαίας διεθνούς εταιρείας αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, Ex Interiors, είναι γνωστή για την οραματική της προσέγγιση που βάζει την ανθρώπινη ευημερία στο επίκεντρο της διαδικασίας σχεδιασμού.

Συνδυάζοντας μοκέτα σε μορφή ρολού με κάλυψη από από τοίχο σε τοίχο και χαλιά κατά παραγγελία, η αισθησιακή έλξη της συλλογής έγκειται στη σαγηνευτική, εμπνευσμένη από τη φύση αισθητική της.

Αίσθηση ήρεμης σύνδεσης

Η συλλογή DESSO & Ex Nature εμπνέεται από την έμφυτη επιθυμία μας να γίνουμε ένα με τον φυσικό κόσμο. Λαμβάνοντας συνθήματα από ζωντανές ύλες και υλικά – βρύα, άμμο και άνθη – η Odette μας ταξιδεύει σε ένα αναγεννητικό ταξίδι μέσα από ένα δάσος με αυτήν την εκπληκτική συλλογή.

DESSO & Ex Nature carpet design collaboration with Odette Ex and design team

Η συλλογή αξιοποιεί οργανικές υφές για να δημιουργήσει μια αίσθηση ήρεμης σύνδεσης που φέρνει ζεστασιά και άνεση σε οποιαδήποτε περιβάλλον και αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ανάγκη για χώρους που συνδυάζουν την εργασία, την φιλοξενία και την αναψυχή.

6 ενότητες χρωμάτων

Ένα υπέροχα αυθεντικό εφέ που επιτυγχάνεται με έξι βασικά χρώματα – Earth, Sand, Moss, Cosmos, Charcoal και Violet – εγχέεται με στρώματα φωτός και σκιάς. Κάθε χρώμα είναι διαθέσιμο σε ένα μοτίβο σε διαστρωμάτωση εμπνευσμένο από τις ζωντανές δομές υλικών όπως η πέτρα, ο στόκος και η τραβερτίνη.

DESSO & Ex - Colour themes complete overview of all colours and designs

Διαθέσιμη και σε custom χαλιά

Κάντε κάθε εσωτερικό, ζεστό και φυσικό με χαλιά σε οργανικά ή ειδικά σχήματα για βέλτιστη άνεση και χαλαρή ατμόσφαιρα. Επιλέξτε την αγαπημένη σας ποιότητα, χρώμα, σχήμα, μέγεθος και φινίρισμα και βάλτε την υψηλή αισθητική σε κάθε χώρο.

DESSO & Ex Nature Custom rugs - showing the two types of edge finishing

Φωτογραφίες